Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
06.12.2024, 15:37
Zdecyduj się proszę i napisz konkretnie, nie możesz w ogóle usuwać postów, czy tylko nie możesz usunąć po upływie 60 minut? Bo jeśli to drugie, to technik wypowiedział się w tej kwestii i poinformował, że od początku istnienia forum jest tak ustawione.
Nikt nikomu niczego nie zabierał, co potwierdził na poprzedniej stronie użytkownik Szatan69 gdzie pokazał screena, że można usuwać posty, zanim upłynie 60 minut: https://dopal.org/showthread.php?tid=463...#pid116350
Nikt nikomu niczego nie zabierał, co potwierdził na poprzedniej stronie użytkownik Szatan69 gdzie pokazał screena, że można usuwać posty, zanim upłynie 60 minut: https://dopal.org/showthread.php?tid=463...#pid116350
06.12.2024, 16:19
Spróbuj na innej przeglądarce (ewentualnie wyczyść pamięć podręczną, cookies z obecnej), bo technik mi mówił, że sprawdzał z poziomu Twojego konta czy jest możliwość usuwania postów i stwierdził jednoznacznie, że jest.
Absolutnie nie biorę niczego do siebie.
Absolutnie nie biorę niczego do siebie.
06.12.2024, 16:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2024, 16:41 przez Lifeisbrutal.)
Czeslawo Nikt nie ma usuniętej tej opcji, i ja jestem żywym przykładem tego, że ranga ani nic nie ma wspólnego z brakiem usunięcia postów.
Przykład wyżej.
Został usunięty, miało być na tym ostatnim screenie.
https://ibb.co/72qHtRb
06.12.2024, 16:43
Lifeisbrutal Możesz zrozumieć, że też to miałem, a teraz nie ma, stary jak mam Ci to wytłumaczyć ? Myślisz, że nie wiem, że jest ten „kwadracik”?
Maniek Korzystam z jednej przeglądarki, zawsze czyszczę wszystko, co trzeba przed każdym logowaniem się na konto tutaj.
Maniek Korzystam z jednej przeglądarki, zawsze czyszczę wszystko, co trzeba przed każdym logowaniem się na konto tutaj.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.12.2024, 18:27
Opcja usuń istniała i istnieje dalej tak samo jak była dla zwykłych użytkowników, czyli do GODZINY od napisania posta, bo tak działa silnik tego forum.
Jedynie moderacja i Admin mogą bez terminowo, bo pamiętam jak wcześniej nie raz pisałem usunięcie jakiegoś postu
Jedynie moderacja i Admin mogą bez terminowo, bo pamiętam jak wcześniej nie raz pisałem usunięcie jakiegoś postu
06.12.2024, 19:37
Epsiakos Maniek Admin
Warto przemyśleć, aby rozszerzyć o szersze grono ten mały szczegół, dać tę opcję od jakiejś tam rangi, żeby nie żyć tylko "normami, zakazami, nakazami" jak w życiu dookoła Panowie, jak w ruchu drogowym, świat się zmienia i trzeba zasady zmieniać,
chyba. że… silnik tego nie udźwignie, to 1,0 1,2 diesel?
Traktujcie to jak luźne przemyślenie, może jakieś kosmetyczne zmany będą na plus,
Wam moderatorzy odbierze to trochę roboty, decentalizacja wskazana jak w w UE.
Warto przemyśleć, aby rozszerzyć o szersze grono ten mały szczegół, dać tę opcję od jakiejś tam rangi, żeby nie żyć tylko "normami, zakazami, nakazami" jak w życiu dookoła Panowie, jak w ruchu drogowym, świat się zmienia i trzeba zasady zmieniać,
chyba. że… silnik tego nie udźwignie, to 1,0 1,2 diesel?
Traktujcie to jak luźne przemyślenie, może jakieś kosmetyczne zmany będą na plus,
Wam moderatorzy odbierze to trochę roboty, decentalizacja wskazana jak w w UE.
06.12.2024, 20:07