Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
mag**-ga***n.***p
06.12.2024, 08:44
Najlepsze jest to, że ten sklep nie wysyła do PL. CHYBA, ZE serio Diabeu siedzi w DEU i zarabia ojro
06.12.2024, 08:58
06.12.2024, 19:26
A co Ty Haker? I wiesz co zrobię cwaniaczku? Zgłosze Cię na.psy. bo to jest nie legal. Trochę detoksu ci się przyda od kryształu.
A lokalizację to masz ale od kogo to nie wiem haha. Ale mimo wszystko poczytaj kodeks prawa. A jak sie wkurwie to upierdole Wam to całe forum. I tyle będzie ..bo za bardzo kozaków zgrywacie. A moja cierpliwość już dobiegła końca....
A sklep wysyła do PL.. nie jedno zamówienie już zrobiłem. Znajomi też..wiec chyba tylko Tobie nie wysyłają bo wiedzą jaki masz leb przetyrany
A lokalizację to masz ale od kogo to nie wiem haha. Ale mimo wszystko poczytaj kodeks prawa. A jak sie wkurwie to upierdole Wam to całe forum. I tyle będzie ..bo za bardzo kozaków zgrywacie. A moja cierpliwość już dobiegła końca....
A sklep wysyła do PL.. nie jedno zamówienie już zrobiłem. Znajomi też..wiec chyba tylko Tobie nie wysyłają bo wiedzą jaki masz leb przetyrany
07.12.2024, 07:09
KrasAnal Japierdole diabeuu. XD
Ja i haker? No zrobiłeś mi dzień tym stwierdzeniem. Wiesz w przeciwieństwie do ciebie ja dobrze żyje z modami. A gdybyś chciał wiedzieć moderatorzy mają dostęp do IP i potrafią mniej więcej określić skąd się logujesz. Oczywiście nikt mi nie udostępnia twoich danych, ale wszyscy wiemy, że jesteś w Polsce.
Zresztą nie wierzę w to co czytam. XD
Takim bossem niby jesteś a psami mordę sobie będziesz wycierać? Hahahha nie no beka w chuj.
Ja i haker? No zrobiłeś mi dzień tym stwierdzeniem. Wiesz w przeciwieństwie do ciebie ja dobrze żyje z modami. A gdybyś chciał wiedzieć moderatorzy mają dostęp do IP i potrafią mniej więcej określić skąd się logujesz. Oczywiście nikt mi nie udostępnia twoich danych, ale wszyscy wiemy, że jesteś w Polsce.
Zresztą nie wierzę w to co czytam. XD
Takim bossem niby jesteś a psami mordę sobie będziesz wycierać? Hahahha nie no beka w chuj.
07.12.2024, 07:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2024, 07:34 przez dzwudziesty.)
Lifeisbrutal nie no teraz to diabeu przeszedł samego siebie i zrobil mi dzień z ranca pomimo braku pakii xdd
Zgłosze Cię na psy xdss
Zgłosze Cię na psy xdss
07.12.2024, 11:09
(06.12.2024, 19:26)KrasAnal napisał(a): A co Ty Haker? I wiesz co zrobię cwaniaczku? Zgłosze Cię na.psy. bo to jest nie legal. Trochę detoksu ci się przyda od kryształu.
I tak o to z wielkiego gita, stał się 60
07.12.2024, 12:48
Nie jestem Diabeł. Wam się coś posrało. Tak już byłem dziś zgłosić hahahah łykasz jak dziwka spermę