Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
08.12.2024, 13:43
No to jak w to końcu jest? Po lufce pokara czy nie? Jeśli jest to mocny karacz to raczej odpuszczę zamówienie. Jeśli lajtowe to może się skusze. Opinie są rozbieżne już nie wiem co brać pod uwagę.
08.12.2024, 13:51
Najlepszym bedzie jak zamowisz i sam sprawdzisz
Bo dla mnie karacz to taki jak lapie chmure i zaliczam glebe przy okazji zygajac w cztery strony swiata.
Na okres swiateczno - sylwestrtowy musze sie sam zaopatrzyc
Bo dla mnie karacz to taki jak lapie chmure i zaliczam glebe przy okazji zygajac w cztery strony swiata.
Na okres swiateczno - sylwestrtowy musze sie sam zaopatrzyc
08.12.2024, 13:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2024, 13:54 przez Lifeisbrutal.)
EmStO Nie jaram kanna, chce to dać jednej osobie w prezencie, która pali tylko zioło. Nie chcę żeby właśnie zaliczył glebę po tym rzygał.
08.12.2024, 14:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2024, 14:09 przez dzwudziesty.)
Polecam! Nie jest mozgojeb jakich przejaralemlem taczke ale no wiadro to wiadro - poskładało laborantów.
Z lufy ciężko uzyskać efekt jak po butli
Każdy znajdzie cos dla siebie hehe
Sam wygląda jak topa, klepie jak mocarna topa, pięknie topeczki nie do rozróżnienia, smak też jak topa, notabene dusi jak topa
Polecam tego allegrowicza.
Różnią się kolosalnie wyglądałem foto w temacie ogólnym
Z lufy ciężko uzyskać efekt jak po butli
Każdy znajdzie cos dla siebie hehe
Sam wygląda jak topa, klepie jak mocarna topa, pięknie topeczki nie do rozróżnienia, smak też jak topa, notabene dusi jak topa
Polecam tego allegrowicza.
Różnią się kolosalnie wyglądałem foto w temacie ogólnym
09.12.2024, 16:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2024, 16:55 przez Rweqerew333.)
Mój faworyt jak chodzi o fake weed od HighlifeMarket. Smak i zapach - konkret - bardzo przypomina normalne zioło. W działaniu również bardzo przyjemne - efekty przypominają normalny weed - jest relaks, jest gastro, jest euforia. Produkt jest wydajny - kilka okruszków na lufkę wystarcza. Łagodzi zwałę po ketonach. Mam wrażenie, że również zwiększa libido.
11/10
11/10
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
09.12.2024, 17:15
Czas na reckę tego produktu otrzymanego w ramach akcji samplowej.
Nie jaram często zioła, też jakoś zbytnio za tym nie przepadam.
Materiał bardzo lepki, zapach mocno odczuwalny przez woreczek.
Miałem dwa podejścia - jedno przy przyjmowaniu 4mmc, a drugie na czysto.
W obu przypadkach działanie było jednakowe, nabita lufka mnie totalnie poskładała. Wysuszyło mi przeokrutnie jamę ustną, ale z racji mocnej bani i dużego nieogaru nie byłem w stanie się niczego napić i czekałem w takim zjebaniu, aż towar puści, żeby się zwlec z łóżka i wypić litr wody. Gastro nie uświadczyłem. Libido mi od razu opadło.
Czas działania? Peak trwał bodajże do 40 minut, później zaczęło już schodzić, całkowite działanie do 1,5h max.
Lepiej mi podeszło purple, ale to w odpowiednim wątku opiszę.
Nie jaram często zioła, też jakoś zbytnio za tym nie przepadam.
Materiał bardzo lepki, zapach mocno odczuwalny przez woreczek.
Miałem dwa podejścia - jedno przy przyjmowaniu 4mmc, a drugie na czysto.
W obu przypadkach działanie było jednakowe, nabita lufka mnie totalnie poskładała. Wysuszyło mi przeokrutnie jamę ustną, ale z racji mocnej bani i dużego nieogaru nie byłem w stanie się niczego napić i czekałem w takim zjebaniu, aż towar puści, żeby się zwlec z łóżka i wypić litr wody. Gastro nie uświadczyłem. Libido mi od razu opadło.
Czas działania? Peak trwał bodajże do 40 minut, później zaczęło już schodzić, całkowite działanie do 1,5h max.
Lepiej mi podeszło purple, ale to w odpowiednim wątku opiszę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.12.2024, 22:42
DRUGA RECENZJA PRODUKTU - Fake THC Skittles
Działanie : Zajarałem Po robocie Totalna relaksacja po pracy. Luzuje ciało i umysł, lepiej niż zioło - dla mnie cięzko do odróżnienia po joincie lub po wiadrze która lepsza czy skittles czy purple . Bardzo dobry temat
Laboranci, którzy próbowali tego z lufki i jeden wiadro twierdzą że "to jest ten temat".
Chyba czekaliśmy właśnie na ten produkt.
Rozkminianie wszystkiego - bez paranoi oczywiście tak na chillku jak na zioło przystało. Zdaję sobie sprawę że to nie THC ale mieszanka bardzo optymalnie zrobiona dla mnie.
Idziesz przez miasto nogi przestają boleć po pracy,całe ciało luzuje relaksujesz się i żyjesz tą chwilą.
Polecam HighlifeMarket WEED 10/10 dwie odmiany kozak
Działanie : Zajarałem Po robocie Totalna relaksacja po pracy. Luzuje ciało i umysł, lepiej niż zioło - dla mnie cięzko do odróżnienia po joincie lub po wiadrze która lepsza czy skittles czy purple . Bardzo dobry temat
Laboranci, którzy próbowali tego z lufki i jeden wiadro twierdzą że "to jest ten temat".
Chyba czekaliśmy właśnie na ten produkt.
Rozkminianie wszystkiego - bez paranoi oczywiście tak na chillku jak na zioło przystało. Zdaję sobie sprawę że to nie THC ale mieszanka bardzo optymalnie zrobiona dla mnie.
Idziesz przez miasto nogi przestają boleć po pracy,całe ciało luzuje relaksujesz się i żyjesz tą chwilą.
Polecam HighlifeMarket WEED 10/10 dwie odmiany kozak
15.12.2024, 08:43
Dla mnie to te palenie od nich to jak mocny oryginał palę z 20 lat i bym się nie zorientował że to fake… a jak tam ktoś po wiadrze źle się czuję czy coś no to to normalna sprawa wydaje mi się
Zapaliłem z gościem co mieszkał w Holandii dobrych parę lat i oceniło to
‚ooo bardzo dobre skąd masz potrzebował bym tego więcej ‚
Jak powiedziałem że to fake to sprawdzał oglądał wąchał i mówi nieee to oryginał beka w chuj już tam mu różne pomysły do głowy zaczęły przychodzić hahaha
Zapaliłem z gościem co mieszkał w Holandii dobrych parę lat i oceniło to
‚ooo bardzo dobre skąd masz potrzebował bym tego więcej ‚
Jak powiedziałem że to fake to sprawdzał oglądał wąchał i mówi nieee to oryginał beka w chuj już tam mu różne pomysły do głowy zaczęły przychodzić hahaha