Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
08.12.2024, 15:31
Jakie 4bmc
Ja to porównałem do "mixu" (substancji po substancji)
4MMC → NEP → Fake Weed
Robiłem podobne połączenia jak brałem
4CMC → ALFA-PIHP → Palenie zew.
Ładowałem po kolei jak napisane, jedno się kończyło i zaraz drugie / przepalane paleniem.
Znam wiele osób co tak robi.
Na forum to więcej niż mniej ale nikt teraz nie powie o tym a widać po foto jakie wstawiają i co później jest pisane.
No 3m się xd
Ja to porównałem do "mixu" (substancji po substancji)
4MMC → NEP → Fake Weed
Robiłem podobne połączenia jak brałem
4CMC → ALFA-PIHP → Palenie zew.
Ładowałem po kolei jak napisane, jedno się kończyło i zaraz drugie / przepalane paleniem.
Znam wiele osób co tak robi.
Na forum to więcej niż mniej ale nikt teraz nie powie o tym a widać po foto jakie wstawiają i co później jest pisane.
No 3m się xd
08.12.2024, 15:40
Dobra a teraz tak na poważnie. Jak ja testowałem sample lata temu to byłem czysty z 2-3 tyg. I jak kiedyś pisałem to mnie ratowało przed wciąganiem śmieci. A i sami vendorzy często puszczali sample, bo wiedzieli, że moje opinie będą miarodajne.
2 czy 3 vendorow uratowralemm przed wtopa. Jednemu się towar zaczął rozpuszczać przy kontakcie z powietrzem. Gdybym go wycpal jak niektórzy od razu to ch*j by był z ostrzeżenia. Drugi miał nowy sort cmc na testy. Okazało się, że to jakiś mix CEC-a z czymś. A ten drugi miał też nowy lepszy sort hexenu na testy. Się okazało, że to jakaś mieszanka choj wie czego.
Co najlepsze Co co dostali towar jako gratisy chwalili sample i z 20 osób które dostały sample tylko ja narzekałem. Vendor się wstrzymał z zamówieniem i puścił sorry na gc-ms i się okazało, że ja miałem rację.
Dziś już takich testerów nie widać.
2 czy 3 vendorow uratowralemm przed wtopa. Jednemu się towar zaczął rozpuszczać przy kontakcie z powietrzem. Gdybym go wycpal jak niektórzy od razu to ch*j by był z ostrzeżenia. Drugi miał nowy sort cmc na testy. Okazało się, że to jakiś mix CEC-a z czymś. A ten drugi miał też nowy lepszy sort hexenu na testy. Się okazało, że to jakaś mieszanka choj wie czego.
Co najlepsze Co co dostali towar jako gratisy chwalili sample i z 20 osób które dostały sample tylko ja narzekałem. Vendor się wstrzymał z zamówieniem i puścił sorry na gc-ms i się okazało, że ja miałem rację.
Dziś już takich testerów nie widać.
08.12.2024, 15:47
Trzeba poszukac i tylko takich osobom wysylac .
I kazdy na tym dobrze wyjdzie
Bo pomijajac osoby, ktore za darmo sie nie nacpaja. Nie napisza, ze towar zajebisty itp itd chociaz jest cos nie tak.
I kazdy na tym dobrze wyjdzie
Bo pomijajac osoby, ktore za darmo sie nie nacpaja. Nie napisza, ze towar zajebisty itp itd chociaz jest cos nie tak.
To już zaczyna wyglądać jak zrzeszanie osób o podobnych poglądach.
A każdy ma inne
Ja lubię mixowac i czytać opinii o mixach.
Ale spoko, zamknijcie się w elitarnej grupie 10 osób co testują 4 miesiące 2 produkty.
Osoby które co chwilę w międzyczasie coś biorą czy to kanna, palenie, kryształ z ulicy, alkohol itd. itd.
Serio?
Zacytowalem to co znalazłem najszybciej przeglądając 2 działy tutaj.
Moje pytanie brzmi po co mi opinia NEPa który był i jest robiona na "świeżo" po miesiącu detoksu dajmy na to skoro teraz będzie nowy NEP.
I pewnie będzie jak zawsze że lepszy od poprzedniego.
Sytuacja jak z 4MMC u Esco tutaj.
Wleciał nowy i piszą wszyscy że o niebo lepszy.
To już w dupie mam opinie osób co dalej czekają aż miesiąc minie żeby testa zrobić produktu który się skończył.
OMG..
Fakt, ja mixy które stosuje to wiem kiedy coś mi nie wejdzie a kiedy nie.
I uwierzcie że się da rozróżnić mimo mixa czy substancja działa.
To pierdolenie o szopenie
Nie wiem czy osoby które to piszą to zdają sobie sprawę kto i jakie mixy tu robił xD
Polecam przejrzeć dział główny i tematy dot. Substancji a nie pierdolić że tak się nie powinno a większosc.. no
A każdy ma inne
Ale spoko, zamknijcie się w elitarnej grupie 10 osób co testują 4 miesiące 2 produkty.
Osoby które co chwilę w międzyczasie coś biorą czy to kanna, palenie, kryształ z ulicy, alkohol itd. itd.
Serio?
(02.12.2024, 01:17)martio_vp napisał(a): Co z tego jak NEPa już nie ma ;/
(02.12.2024, 11:28)Epsiakos napisał(a): HighlifeMarket bo tak teraz nie wiem, czy sort będzie ten sam czy inny
Nie chciałbym żeby ktoś sugerował się moja recka np przy nowym sorcie l całkowicie innym dawkowanii
(06.12.2024, 12:12)monio napisał(a): Chciałem zamówić NEP ale j dostalem info że już niema rozszedł się jak ciepłe bułeczki
Moje pytanie brzmi po co mi opinia NEPa który był i jest robiona na "świeżo" po miesiącu detoksu dajmy na to skoro teraz będzie nowy NEP.
To już w dupie mam opinie osób co dalej czekają aż miesiąc minie żeby testa zrobić produktu który się skończył.
OMG..
Nie wiem czy osoby które to piszą to zdają sobie sprawę kto i jakie mixy tu robił xD
Polecam przejrzeć dział główny i tematy dot. Substancji a nie pierdolić że tak się nie powinno a większosc.. no
08.12.2024, 16:26
Sa osoby które walą co tydzień mixy i takie osoby też by chciały wiedzieć czy klepie 😁 choć lepiej robić jakieś przerwy bo szkoda kasy i zdrowia
08.12.2024, 17:00
(08.12.2024, 15:50)Inferno napisał(a): To już zaczyna wyglądać jak zrzeszanie osób o podobnych poglądach.
A każdy ma inne
Serio?
OMG..
Albo trollujesz albo nie rozumiesz. To nie jest tak, że ktoś ma czekać miesiąc tylko sample powinny iść do ludzi którzy są miesiąc czy tam nawet dwa tyg czyści.
Jesteś jednym z niewielu który chce czytać o jakich mixach. Zresztą nie będę powtarzać tego co już Ci napisano.
08.12.2024, 17:11
Że co?
Epsiakos w przytoczonym poście napisał sam, że nie wie czy nawet pisać bo nie wiadomo czy będzie ten sam sort.
Druga sprawa to osoby które wzięły 4MMC, MDMA, 4BMC i wszystko było testowane po kolei w ciągu 2 dni, jak i 4MMC, NEP i palenie, wszystko bez żadnej przerwy.
Uważasz, że jak wzięli w samplach 4MMC, MDMA I 4BMC to mają testować 3 miesiące żeby być czystym od poprzedniego euforyka.
Ja wziąłem 4MMC, NEP i palenie, jak mi wyszło 4MMC to po 2-4 godzinach zaczął być ładowany NEP.
Wiele osób tak zrobiło.
Ja 1.5 roku nie brałem ani stimów ani euforyków a że zjadłem jedno po drugim to już nie byłem czysty? I mam miesiąc czekać żeby NEP testować?
Kurwa sami widzicie że już jest nowy sort.
Nie powtarzaj już co napisano Lukas bo pierdzielisz głupoty.
Najpierw zapoznaj się z tymi opiniami które są i oceniaj po tym jak było a nie walisz takie posty.
Z tego co czytałem to nikt nie powinien dostać tych sampli bo albo rozdał znajomym i nie ma żadnych odpowiedzi, są opinie środków jeden po drugim i dużo więcej.
Najlepiej to ciach bajera bo nikt tu nie ma racji do końca i ja też.
Ciekawe ilu wjebalo wszystko a mówią że dopiero będą testować
Epsiakos w przytoczonym poście napisał sam, że nie wie czy nawet pisać bo nie wiadomo czy będzie ten sam sort.
Druga sprawa to osoby które wzięły 4MMC, MDMA, 4BMC i wszystko było testowane po kolei w ciągu 2 dni, jak i 4MMC, NEP i palenie, wszystko bez żadnej przerwy.
Uważasz, że jak wzięli w samplach 4MMC, MDMA I 4BMC to mają testować 3 miesiące żeby być czystym od poprzedniego euforyka.
Ja wziąłem 4MMC, NEP i palenie, jak mi wyszło 4MMC to po 2-4 godzinach zaczął być ładowany NEP.
Wiele osób tak zrobiło.
Ja 1.5 roku nie brałem ani stimów ani euforyków a że zjadłem jedno po drugim to już nie byłem czysty? I mam miesiąc czekać żeby NEP testować?
Kurwa sami widzicie że już jest nowy sort.
Nie powtarzaj już co napisano Lukas bo pierdzielisz głupoty.
Najpierw zapoznaj się z tymi opiniami które są i oceniaj po tym jak było a nie walisz takie posty.
Z tego co czytałem to nikt nie powinien dostać tych sampli bo albo rozdał znajomym i nie ma żadnych odpowiedzi, są opinie środków jeden po drugim i dużo więcej.
Najlepiej to ciach bajera bo nikt tu nie ma racji do końca i ja też.
Ciekawe ilu wjebalo wszystko a mówią że dopiero będą testować
08.12.2024, 17:17
Przecież wiadomo, ze chodzi tylko o informację KLEPIE czy NIE KLEPIE.
A my tu gowno rozbijamy na atomy XD
A my tu gowno rozbijamy na atomy XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.12.2024, 17:54
No przy takim podejsciu jak Inferno to trudno zeby nie Klepalo, a dwa ze bedzie tylko "klepac" ale nie wiadomo co gdzie i jak.
Odnosnie samych przerwy miedzy substancjami ktore wplywaja przykladowo na Seorotnine jako glowny receptor, to ze testy chujowo wyjda i generalnie resztki serotoniny ktore drenujemy w tym wypadku nawet nie beda resztkami a pozniej moze pojawic sie biadolenie o zlym samopoczuciu na drugi dzien, moga sie zaczac pojawiac stany lekowe i generalnie wszystklo bedzie w kurwiac no ale najciezszy z przypadkow - Depresja.
Serotonina to nie dopamina, ktora sie zaczyna regenerowac wstepnie po posilku i mozna ja odpowiednio stymulowac zeby szybciej sie regenerowala. Tu zeby przyspieszyc jak kolwiek to juz trzeba odpowiednio sie do edukowac, wiedziec co stosowac i w jakich ilosciach.
Jak juz i tak palicie te swoje sero itp. Polece wam jedna rzecz ktora kiedys Lukas1985 polecil w innym watku dawien dawno - Inozytol.
Chociaz tyle zrobcie dla tego organizmu
Dobra panowie konczymy ta dyskusje, zboczylismy z kursu. Zaloze jakis odpowiedni watek i przerzuce to wszystko tam
Odnosnie samych przerwy miedzy substancjami ktore wplywaja przykladowo na Seorotnine jako glowny receptor, to ze testy chujowo wyjda i generalnie resztki serotoniny ktore drenujemy w tym wypadku nawet nie beda resztkami a pozniej moze pojawic sie biadolenie o zlym samopoczuciu na drugi dzien, moga sie zaczac pojawiac stany lekowe i generalnie wszystklo bedzie w kurwiac no ale najciezszy z przypadkow - Depresja.
Serotonina to nie dopamina, ktora sie zaczyna regenerowac wstepnie po posilku i mozna ja odpowiednio stymulowac zeby szybciej sie regenerowala. Tu zeby przyspieszyc jak kolwiek to juz trzeba odpowiednio sie do edukowac, wiedziec co stosowac i w jakich ilosciach.
Jak juz i tak palicie te swoje sero itp. Polece wam jedna rzecz ktora kiedys Lukas1985 polecil w innym watku dawien dawno - Inozytol.
Chociaz tyle zrobcie dla tego organizmu
Dobra panowie konczymy ta dyskusje, zboczylismy z kursu. Zaloze jakis odpowiedni watek i przerzuce to wszystko tam