Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
08.12.2024, 17:28
I tu jest temat
A gdzie indziej powiedzą że praktycznie tylko ja mixuje i to lubię
Ja waliłem właśnie 4cmc z a-pihp i było spoko ale nie do końca podeszła mi ta faza, czegoś brakowało.
Lepiej mi było jak jedno się kończy a drugie zaczyna.
Ostatnio waliłem właśnie 4MMC i jak się skończyło od ostatniej krechy wleciał NEP po 2-4 godzinach ciężko określić ale fajnie było bo po mefie zero zwala ale załadowałem 200mg Ketrel i 300mg Pregaby co biorę codziennie czy ćpam czy nie i myślę że to uspokoiło serce jak zajebalismy za dużo NEP i weszły schizy ale później już przeszły i przy normalnych mniejszych dawkach się nie pojawiały .
A gdzie indziej powiedzą że praktycznie tylko ja mixuje i to lubię
Ja waliłem właśnie 4cmc z a-pihp i było spoko ale nie do końca podeszła mi ta faza, czegoś brakowało.
Lepiej mi było jak jedno się kończy a drugie zaczyna.
Ostatnio waliłem właśnie 4MMC i jak się skończyło od ostatniej krechy wleciał NEP po 2-4 godzinach ciężko określić ale fajnie było bo po mefie zero zwala ale załadowałem 200mg Ketrel i 300mg Pregaby co biorę codziennie czy ćpam czy nie i myślę że to uspokoiło serce jak zajebalismy za dużo NEP i weszły schizy ale później już przeszły i przy normalnych mniejszych dawkach się nie pojawiały .
09.12.2024, 01:26
Ten NEP teraz to jest za duży masakrator, żebym ryzykował mieszanie go z czymś innym. Jest to wymagający wojownik xd