Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
08.12.2024, 19:28
Lykanie jakich kolwiek lekow, nawet wspomnianego aviomarinu moze sie skonczyc bardzo chujowo, jakis inny lek by to byl co bardziej rozpierdol robi w nas to bys biegiem na plukanie zoladka zapierdalal.
Nic przyjmnego
Nic przyjmnego
08.12.2024, 19:47
(08.12.2024, 19:28)Epsiakos napisał(a): Lykanie jakich kolwiek lekow, nawet wspomnianego aviomarinu moze sie skonczyc bardzo chujowo, jakis inny lek by to byl co bardziej rozpierdol robi w nas to bys biegiem na plukanie zoladka zapierdalal.
Nic przyjmnego
Opcja nr 2 to była... Uwaga.. wciągnięcie proszku do prania po rozgrzaniu go na patelni. Także po aviomarinie wiedziałem że takie rzeczy to nie dla mnie
Smash Cocolino xDD
Ja na pakamierze mam LOPERAMID WZF
jak by się ktoś zesrał z wrażenia jak przyjebie dobrego tematu
(Loperamid WZF jest wskazany w objawowym leczeniu ostrej i przewlekłej biegunki.)
(08.12.2024, 19:13)moher napisał(a): Ale tego nikt nie przebije. Dawno temu za czasów przed dopalaczami, mając naście lat posłuchałem nie wiem kogo żeby zapodać sobie 15 tabletek aviomarinu. Nie zapomnę tych halunów do dzisiaj bo niezły z tego byłby trip raport. Nie polecam
Ja na pakamierze mam LOPERAMID WZF
jak by się ktoś zesrał z wrażenia jak przyjebie dobrego tematu
(Loperamid WZF jest wskazany w objawowym leczeniu ostrej i przewlekłej biegunki.)
09.12.2024, 01:24
kurwa proszek do prania rozgrzany na patelni? Co to kurwa za pomysłowość
Nie wiem co tam by miało klepać, ale brzmi jak debilizm xd
Nie wiem co tam by miało klepać, ale brzmi jak debilizm xd
09.12.2024, 08:37
Japierdole xDD czego to ćpuny nie wymyślą żeby się naćpać . Proszek do prania na patelni, no nieźle ktoś miał łeb sprany albo dopiero by miał. XDD
4 godzin(y) temu
(08.12.2024, 20:43)Epsiakos napisał(a): Co to kurwa za jakies gowniane pomysly, chciales sobie uprac wnetrza ? XD
To nie są jajca, takie rzeczy wzięły się z anarchy cookbook gdzie właśnie obok przepisów na nielegalne gówno były takie rzeczy w stylu weź se usmaż proszek do prania na patelni ze skórką od banana żeby odsiać debili xDDD taki okrutny prank który się rozrósł w miejską legendę