Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
08.12.2024, 18:01
Epsiakos chwilka. Przepraszam bardzo ale wątek jest odpowiedni bo chodzi głównie o sample od HighlifeMarket i kwestie z tym związane. Dosłownie.
I każdy to inny przypadek.
Ja jestem przypadkiem z przerwą 1.5 roczną, nie wiem czy jest ktoś kto dłużej nie bral i wziął sampelki.
Ale i tak jak bym miał 3 euforyki do testu to bym musiał przerwy robić po miesiąc?
Wybaczcie ale ja nie dam rady
Podziwiam tych którzy serio tak robią a nie tylko piszą.
Ja jestem przypadkiem z przerwą 1.5 roczną, nie wiem czy jest ktoś kto dłużej nie bral i wziął sampelki.
Ale i tak jak bym miał 3 euforyki do testu to bym musiał przerwy robić po miesiąc?
08.12.2024, 18:22
Rzut sampli może być spoko ale ma się nijak do tego co może być... Jak się okaże że mąka?
Brak już trochę trwa... Chyba było go bardzo mało, a jak widać dostępność dla sprzedającego nie jest pewna. Brak informacji kiedy będzie na to wskazuje.
Brak już trochę trwa... Chyba było go bardzo mało, a jak widać dostępność dla sprzedającego nie jest pewna. Brak informacji kiedy będzie na to wskazuje.
08.12.2024, 19:15
(08.12.2024, 18:01)Inferno napisał(a): Epsiakos chwilka. Przepraszam bardzo ale wątek jest odpowiedni bo chodzi głównie o sample od HighlifeMarket i kwestie z tym związane. Dosłownie.
Bedac kompletnie szczerym ? Mozna zrobic to inaczej, np jedzac max 0.6g robiac 4dni przerwy na to zeby cos tam odbudowac i druga substancja.
Czy ma to sens ? Nie bardzo
Czy dzialas ? 50/50
A co do przerwy miesiecznej, to tak tyle sie powinno odczekac miedzy jedna substancja ktora czerpie z Serotoniny a druga. Wyplucz sie z serotoniny i zarzuc sobie keidys 4cmc i powiedz co czujesz
Ale mowie tutaj o wiarygodnych wynikach, i rzeczowym opisaniem substancji.
Moze do konca czysty nie bylem, bo stymulanty co jakies 2-3 tygodnie lataja ale dla przykladu lekko ponad miesiac nie jadlem 4mmc, a mozliwe ze i dluzej.
Ja sie powstrzymalem, bo generalnie po cholere mam walic jak i tak nie poczuje tego konkretnego stanu jaki daje konkretna substancja
08.12.2024, 19:39
Ja wiedzę że te recki będą bardzo miarodajne skoro niektórzy wszystko po kolei jedli 🤣
09.12.2024, 00:41
(06.12.2024, 12:06)kot_kreskowy napisał(a): Informuję wszystkich samplarzy:
Blade12
Czeslawo
Inferno
SztywnyMisza
monio
kot_kreskowy
LOBO
dzwudziesty
nonoanon
Epsiakos
Bogdan Boner
eneduerabe
Oraz
DarkSonia
Rweqerew333
Lifeisbrutal
horsii
drpepper
kurvvisko
Martin
wwojtuss
W poniedziałek 23 grudnia w godzinach wieczornych nastąpi weryfikacja waszych opinii oraz ewentualne umieszczenie na niej chujograjców - jak wspomniałem DOŻYWOTNIO
Dlatego też przesunięto termin na poniedziałek.
Obecny temin nie podlega negocjacjom.
Kocie fajnie by było gdyby forum działało... Coś jest u duzych operatorów i nie otwiera mi od tygodnia. Dzisiaj dopiero wpadłem żeby przez Tor'a otworzyć i zaskoczyło, ale ni chuja to nie jest wygodne
09.12.2024, 08:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2024, 08:10 przez dzwudziesty.)
Melduje odbiór paki z jaraniem, sample dolecialy, ale finał każdy zna. Zamówienie za hajsik również doleciało recenzje w poszczególnych działach. Czekam na nepa. Jak testy tego 3fpmc?
Ps. Zadanie wykonane, strzeżcie się niewdzięczni samplarze
Ps. Zadanie wykonane, strzeżcie się niewdzięczni samplarze
09.12.2024, 08:46
(08.12.2024, 19:15)Epsiakos napisał(a): Bedac kompletnie szczerym ? Mozna zrobic to inaczej, np jedzac max 0.6g robiac 4dni przerwy na to zeby cos tam odbudowac i druga substancja.Pamiętaj, że ten miesiąc to opracowano dla MDMA. A dawkowanie MDMA to ok 150-200mg. To jaka będzie przerwa dla kogoś kto wali weekendowo 5-10gr ?
Czy ma to sens ? Nie bardzo
Czy dzialas ? 50/50
A co do przerwy miesiecznej, to tak tyle sie powinno odczekac miedzy jedna substancja ktora czerpie z Serotoniny a druga. Wyplucz sie z serotoniny i zarzuc sobie keidys 4cmc i powiedz co czujesz
Ale mowie tutaj o wiarygodnych wynikach, i rzeczowym opisaniem substancji.
Moze do konca czysty nie bylem, bo stymulanty co jakies 2-3 tygodnie lataja ale dla przykladu lekko ponad miesiac nie jadlem 4mmc, a mozliwe ze i dluzej.
Ja sie powstrzymalem, bo generalnie po cholere mam walic jak i tak nie poczuje tego konkretnego stanu jaki daje konkretna substancja
09.12.2024, 10:31
Lukas1985 nie wiem czy Rok by tutaj pomógł, biorąc za przykład osobę która robiła to cyklicznie co tydzien.
Na to potrzeba czasu, nie mówiąc o tym że nigdy już nie poczujemy tego samego co czuliśmy pierwszym razem.
Stąd też później głupie gadanie że "kiedyś mefedron to był mefedron", teraz też jest tyle że to my jesteśmy przeruchani jak przeciętna studentka Turystyki i Rekreacji na erasmusie
A co do miesiąca, sądzę że i do 4mmc i pochodnych by można ta regułę zastosować.
Chociaż mogę się mylic
Z innych informacji
Użytkownik Martin nie będzie brany pod uwagę odnośnie recenzji za Sample z uwagi że Vendor nie mógł się z nim skontaktować w żaden sposób, dlatego go wykreślam z Listy Samplerskiej
Na to potrzeba czasu, nie mówiąc o tym że nigdy już nie poczujemy tego samego co czuliśmy pierwszym razem.
Stąd też później głupie gadanie że "kiedyś mefedron to był mefedron", teraz też jest tyle że to my jesteśmy przeruchani jak przeciętna studentka Turystyki i Rekreacji na erasmusie
A co do miesiąca, sądzę że i do 4mmc i pochodnych by można ta regułę zastosować.
Chociaż mogę się mylic
Z innych informacji
Użytkownik Martin nie będzie brany pod uwagę odnośnie recenzji za Sample z uwagi że Vendor nie mógł się z nim skontaktować w żaden sposób, dlatego go wykreślam z Listy Samplerskiej