Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
10.12.2024, 13:28
kaziu scianij poslady i nie pierdol bo ja na miejscu Esco tym co najwiecej gadaja i faktycznie na cos czekaja dostarczyl bym na koncu i huja w dupe na nastepne zakupy !!!
10.12.2024, 13:37
(10.12.2024, 13:22)kaziu86 napisał(a): ja bym na waszym miejscu uwazal, gosciu mowi ze mozna zamawiac 3cmc. Mi jakos od 2 tygodni nie dostarczyl paki z 3cmc :/
Kiedyś czekałem też tyle i podczas kolejnego zamówienia napisałem o tej sytuacji, że niesmak pozostał, to z kolejnym zamówieniem byłem mega zadowolony. Szczegółów nie podam ale naprawdę wyszło pozytywnie.
10.12.2024, 13:56
(10.12.2024, 13:22)kaziu86 napisał(a): ja bym na waszym miejscu uwazal, gosciu mowi ze mozna zamawiac 3cmc. Mi jakos od 2 tygodni nie dostarczyl paki z 3cmc :/
No mi odpisali, że po cmc zapraszają od piątku więc uczciwe podejście.
Wystarczy trochę internetow poczytać że w tym roku sporo fabryk zostało zamkniętych więc pewnie dostępność nieco trudniejsza, takie czasy, a lepiej nie będzie.
10.12.2024, 17:47
Wrzuciłem zdjecie 4mmc więc to normalne chyba że paki latają 🙂 Tak jak escobar pisze wszystko lata normalnie oprócz 3cmc ice ale o tym była informacja przecież.
Dla wystraszonych mogę powiedzieć ze ziomek kolejna pake odebrał normalnie a ja nagrodę wiec jest git. Jesli chodzi o działanie sklepu i produkty to bez lizania dupy ale polecam bo nie mam ani ja ani kolega zastrzeżeń.
Dla wystraszonych mogę powiedzieć ze ziomek kolejna pake odebrał normalnie a ja nagrodę wiec jest git. Jesli chodzi o działanie sklepu i produkty to bez lizania dupy ale polecam bo nie mam ani ja ani kolega zastrzeżeń.
Ja i inne osoby z forum wrzuciliśmy zdjecia 4mmc więc to normalne chyba że paki latają 🙂 Tak jak escobar pisze wszystko lata normalnie oprócz 3cmc ice ale o tym była informacja przecież.
Nie wiem po jakiego grzyba ktoś zamawia coś co ma oficjalnie napisane ze będzie wysłane później i ma pretensje 🤣
Nie wiem po jakiego grzyba ktoś zamawia coś co ma oficjalnie napisane ze będzie wysłane później i ma pretensje 🤣
10.12.2024, 23:45
Także potwierdzam odbiór paczuszki. A kryształu nie ma bo Pablo nakarmił nim gołębie sądząc po czasie dostawy. Wielkie dzięki Escobar
Wczoraj, 00:39
Potwierdzam, chłopaczki ode mnie również gołębia odebrali.
Ludziska zrozumcie to czasem jest tak nie inaczej, cierpliwość to rzadki dar, cnota ponad wszystko.
Ludziska zrozumcie to czasem jest tak nie inaczej, cierpliwość to rzadki dar, cnota ponad wszystko.