Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
10 godzin(y) temu
A ja zamówiłem i odpisał.
To też człowiek i nie siedzi 24 na dobę przy mailu.
To też człowiek i nie siedzi 24 na dobę przy mailu.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10 godzin(y) temu
(10.12.2024, 13:22)kaziu86 napisał(a): ja bym na waszym miejscu uwazal, gosciu mowi ze mozna zamawiac 3cmc. Mi jakos od 2 tygodni nie dostarczyl paki z 3cmc :/
Jak az tak chce ci sie cpac, to idz sobie wez jakis krysztal z ulicy i zapierdol, tez cie zadowoli zamiast pierdolic takie glupoty, bo ludzie tam robia wszystko zebys dostal papu jak najszybciej, a ty w zamian za to we wlasnie gniazdo srasz, recka jak golab doleci ma byc, a jak nie to 2 tiry zlewow na chate bedziesz mial zamawiane xD
EmStO o mnie mowisz? to pod koniec jest w zartach napisane, kto mnie juz zna na tym forum jakis czas, ten sie domysli
EmStO to czemu minusa mi dales? XD
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
9 godzin(y) temu
Tacy juz powinni z urzedu dostac bana na zakupy za rzucanie swin tu publicznie
Nightmares
Ziomek nie o Tobie
Co Ty wariat jestes !!
O tych kaziach i innych co staczki dostali.
kurwa bo mi sie cos zacina...
Sorka zaraz dam Ci 5 plosow
Nightmares
Ziomek nie o Tobie
Co Ty wariat jestes !!
O tych kaziach i innych co staczki dostali.
kurwa bo mi sie cos zacina...
Sorka zaraz dam Ci 5 plosow
Jak nie odpisuje to poczekaj spokojnie,
odpisze. On nie będzie 24 na dobę siedział i wiadomości tylko czytał, ma też pewnie inne zadania i zycie.
Mi 4 godziny temu odpisał w ciagu 3 minut widocznie w zła godzinę trafiłeś albo ma dużo wiadomości
odpisze. On nie będzie 24 na dobę siedział i wiadomości tylko czytał, ma też pewnie inne zadania i zycie.
Mi 4 godziny temu odpisał w ciagu 3 minut widocznie w zła godzinę trafiłeś albo ma dużo wiadomości
9 godzin(y) temu
(10.12.2024, 12:06)Escobar napisał(a): DO TEJ GÓWNOBURZY KTÓRA JAK WIDZE JUZ SIE TWORZY DODAM, ŻE KONTAKT Z NAMI JEST CODZIENNIE, W WEEKEND DOSTALISCIE NAGRODY , MNÓSTWO PACZEK DOLECIAŁO. PROSZE NIE TWORZYĆ TEORII SPISKOWYCH BO INFORMUJEMY OD JAKIEGOŚ CZASU ZARÓWNO W DOSTEPNOSCI TOWARU JAKI I W EMAILACH PRIV ORAZ W POSTACH ŻE 3CMC ICE MA OPOZNIENIE. ROBIMY CO MOŻEMY ZEBY PRZYSPIESZYC ALE NIE JEST TO TAKIE PROSTE, PROSZE CIERPLIWIE CZEKAĆ
ZASTANAWIAJĄCE ZE OSOBY NAGRODZONE NIE REAGUJĄ NA TAKIE POSTY O BRAKU KONTAKTU, CAŁY WEEKEND LĄDOWAŁY GOŁĘBIE WIEC MOGLIBYŚCIE O TYM WSPOMNIEĆ JAK WIDZICIE ZE KTOŚ MA WĄTPLIWOSCI CZY JESTEMY .
Dwa dni temu, esco napisał dosadnie coś na ten temat, więc przestańcie non stop pierdolić o tym czy jest kontakt czy go nie ma, bo sprawa jest jasna i klarowna. Jeden gościu napisał dzisiaj e-maila dwie godziny temu i już płacze, że nie dostał odpowiedzi. No ludzie, litości! Czekaj cierpliwie do jutra, bo to nie jest automat, że masz od razu odpowiedź, a jeśli jutro nadal nie dostaniesz odpowiedzi to sprawdź folder spam lub napisz jeszcze raz e-maila.
Debata na ten temat również jest kompletnie bez sensu.
Dostaliśmy reprymendę od escobara ze nie reagujemy na farmazony.
Cytuje :
"ZASTANAWIAJĄCE ZE OSOBY NAGRODZONE NIE REAGUJĄ NA TAKIE POSTY O BRAKU KONTAKTU, CAŁY WEEKEND LĄDOWAŁY GOŁĘBIE WIEC MOGLIBYŚCIE O TYM WSPOMNIEĆ JAK WIDZICIE ZE KTOŚ MA WĄTPLIWOSCI CZY JESTEMY ."
Więc Maniek nie dziw się ze napisaliśmy dziś ze kontakt jest albo że trzeba spokojnie poczekać
Koniec offtop z mojej strony
Cytuje :
"ZASTANAWIAJĄCE ZE OSOBY NAGRODZONE NIE REAGUJĄ NA TAKIE POSTY O BRAKU KONTAKTU, CAŁY WEEKEND LĄDOWAŁY GOŁĘBIE WIEC MOGLIBYŚCIE O TYM WSPOMNIEĆ JAK WIDZICIE ZE KTOŚ MA WĄTPLIWOSCI CZY JESTEMY ."
Więc Maniek nie dziw się ze napisaliśmy dziś ze kontakt jest albo że trzeba spokojnie poczekać
Koniec offtop z mojej strony
8 godzin(y) temu
Tak, tylko, że już wczoraj to napisałeś i inni użytkownicy również, więc w zupełności wystarczy. Poza tym, swoim postem bardziej nawiązałem do osób które dalej podejmują ten temat i po dwóch godzinach od napisania wiadomości płaczą, że nie mają odpowiedzi. Tego typu spam będzie usuwany.