Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Trittico CR, XR
29.10.2024, 18:16
Dobrze napisał, trzeba czytać ze zrozumieniem.
Ty znowu wcześniej napisałeś, że to lek nasenny.
Ty znowu wcześniej napisałeś, że to lek nasenny.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
29.10.2024, 21:43
Lekarz proponował mi trittico na sen ale jeden ziomek z tego forum odradził mi
(18.10.2024, 20:25)martio_vp napisał(a): Uważaj żeby nie wziąć tritico za dużo od razu bo grozi Ci priapizm - wygoogluj sobie.
Wiedziałem o tym nawet googlowac nie musialem a żeście ciule mnie nastraszyli i nie biorę
(29.10.2024, 18:20)martio_vp napisał(a): Nasenny to jest np. zolpiden
Zależy jak dla kogo ja po tym amnezja i z opowieści się dowiaduje gdzie bylem
26.11.2024, 18:21
Inferno to ja tak po klonach mam kiedysś grupom znajomych zjedliśmy klony i do picerni poszliśmy na drugi dzień spotykamy znajomego mówi nam coś że się widzieliśmy w picerni a my co gdzie w jakiej picerni coś Ci się pojebało
zawsze jak jadłem klony to amnezje I nie ruszam już z 20 lat klonów
zawsze jak jadłem klony to amnezje I nie ruszam już z 20 lat klonów
26.11.2024, 18:25
A to chyba po większości Benzo tak jest a że Clonazepam jest taki mocny to akurat tak Ci siadło
Z opowieści są najlepsze historie
Ja sobie na amnezji wkręciłem tak że chodziłem od pokoju do kuchni i musiałem z bara zajebac w drzwi a to było na delegacji z ziomkiem to po paru kursach łate dostałem bo nas prawie przez to z mieszkania wyjebali jak mnie właściciel zobaczył xD
Z opowieści są najlepsze historie
Ja sobie na amnezji wkręciłem tak że chodziłem od pokoju do kuchni i musiałem z bara zajebac w drzwi a to było na delegacji z ziomkiem to po paru kursach łate dostałem bo nas prawie przez to z mieszkania wyjebali jak mnie właściciel zobaczył xD
26.11.2024, 19:11
Brałem Trittico dla mnie polepsza sen ale jak brałem większe dawki to odrealnial dziwnie
12.12.2024, 07:18
Ja to bralem z 2lata dawki max 300mg i
nic takiego nie mialo miejsca u mnie .
Moze mialem szczescie albo niewiem wiem
Na sen mialem przepisane czasami dorzucalem od siebie 3 sztuke 150mg to mnie tak scinalo, ze rano na nogach nie moglem ustac.
nic takiego nie mialo miejsca u mnie .
Moze mialem szczescie albo niewiem wiem
Na sen mialem przepisane czasami dorzucalem od siebie 3 sztuke 150mg to mnie tak scinalo, ze rano na nogach nie moglem ustac.
12.12.2024, 07:24
Do wszystkiego trzeba przyzwyczaić organizm. CR dawkę max na depresję sezonowa miałem 300mg i drugie tyle XR. Po 2 miesiącach jest spoko.
Za to wenlafaksyna... Schodzenie z tego to jakiś dramat - myślałem że mi krasnoludy szlifierką kątową ostrzą synapsy - niemiłe uczucie
Duloksetyny nie polecam i ostrzegam przed przerostem sutków u mężczyzn... Suty mi zaczęły rosnąć ale szybko odstawiłem bo wiedziałem że od tego leku.
Dlatego polecam zawsze czytać ulotki. Bo można mieć cyce jak kobieta
Lekarz mi chciał zafundować dwa antydepresanty własnego użytku
Za to wenlafaksyna... Schodzenie z tego to jakiś dramat - myślałem że mi krasnoludy szlifierką kątową ostrzą synapsy - niemiłe uczucie
Duloksetyny nie polecam i ostrzegam przed przerostem sutków u mężczyzn... Suty mi zaczęły rosnąć ale szybko odstawiłem bo wiedziałem że od tego leku.
Dlatego polecam zawsze czytać ulotki. Bo można mieć cyce jak kobieta
Lekarz mi chciał zafundować dwa antydepresanty własnego użytku