Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
15.12.2024, 16:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 16:07 przez SztywnyMisza.)
Testy mefa przebiegły w piątek wygląd jak na zdjęciach wyżej pięknie przezroczysto ryżowe krysztalki ( tak to chyba można nazwać ) wrzucałem fotkę sampli w dziale głównym na początku akcji.
Metoda aplikacji sniff jakieś 200mg. Aplikacja jest w miarę przyjemna dla noska w porównaniu do jakiegoś cmc mnie nie szczypalo wcale.
Wchodzi momentalnie po jakis 2 minutach czuć już efekty działania które powoli się rozkręcają, wjeżdża chęć na papieroska,gadka się sama klei no po prostu czuć że coś zaczyna się dziać lekka potliwość się odpala.
Iv jakieś 300mg tutaj mnie zaskoczyło bo momentalnie zaczeło lekko mi się w głowie pierdolić zawroty głowy, rozmazanie ekranu i kurewska potliwość jakby ktoś wiadro wody na mnie wypierdolił hehe i ten stan takiego ciepelka w środku normalnie zakochałem się <3 jak po jakimś opio
Temu mefkowi daje mocne 8/10 śmiało można pobierać prawilny mef !!
Metoda aplikacji sniff jakieś 200mg. Aplikacja jest w miarę przyjemna dla noska w porównaniu do jakiegoś cmc mnie nie szczypalo wcale.
Wchodzi momentalnie po jakis 2 minutach czuć już efekty działania które powoli się rozkręcają, wjeżdża chęć na papieroska,gadka się sama klei no po prostu czuć że coś zaczyna się dziać lekka potliwość się odpala.
Iv jakieś 300mg tutaj mnie zaskoczyło bo momentalnie zaczeło lekko mi się w głowie pierdolić zawroty głowy, rozmazanie ekranu i kurewska potliwość jakby ktoś wiadro wody na mnie wypierdolił hehe i ten stan takiego ciepelka w środku normalnie zakochałem się <3 jak po jakimś opio
Temu mefkowi daje mocne 8/10 śmiało można pobierać prawilny mef !!
15.12.2024, 16:28
(12.12.2024, 23:39)Dewotka napisał(a):
Skąd w ogóle pomysł że sprzedawali by cmc jako mefedron? Każdy kto choć raz w życiu próbował mefa od razu rozpozna przy strzale w klame że ma doczynienia z mefem bo ma specyficzny smak/aromat którego się nie zapomina i nawer faze całkiem inna.
to był sarkazm ( lol ) i do tego mała sugestia do tych, którzy kochaja CMC ( a są tacy oj są ) - do tego aby ogarnąć końcową puentę, w której stwierdzam, że ... to mefedron i to bardzo dobry mefedron. Wszystko w nim jest inne, od łagodnego działania, po nienachalną stymulację, taką pluszowa niemechaniczną euforię... totalnie inne doznania niż przy CMC ( które sobie też chwalę - ale mefedron u mnie zawsze wygra )
mrrrrau
15.12.2024, 18:48
Zasmakowało mi i zamówiłem sobie 20g na okres świąteczny. Foty i testy prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
Rweqerew333 to zamiast 12 potraw będziesz miał 12g mefa i jeszcze 8g pod choinke dostaniesz
spoko może coś źle rozkminiłem, do mnie już jedzie kolejne 5 tej mefki i ciekaw jestem jakie ruchanie będzie po niej
(15.12.2024, 16:28)DarkSonia napisał(a): to był sarkazm ( lol ) i do tego mała sugestia do tych, którzy kochaja CMC ( a są tacy oj są ) - do tego aby ogarnąć końcową puentę, w której stwierdzam, że ... to mefedron i to bardzo dobry mefedron. Wszystko w nim jest inne, od łagodnego działania, po nienachalną stymulację, taką pluszowa niemechaniczną euforię... totalnie inne doznania niż przy CMC ( które sobie też chwalę - ale mefedron u mnie zawsze wygra )
spoko może coś źle rozkminiłem, do mnie już jedzie kolejne 5 tej mefki i ciekaw jestem jakie ruchanie będzie po niej
15.12.2024, 23:23
Dewotka
To od Ciebie zależy jak podziałasz w łóżko, to takie będzie. .
Mef włączy profil „animal”, potrafi ponieść człowieka po tym, że „ho ho” albo i lepiej.
DarkSonia
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, że „Mef zawsze wygra z 3-CMC” .
To od Ciebie zależy jak podziałasz w łóżko, to takie będzie. .
Mef włączy profil „animal”, potrafi ponieść człowieka po tym, że „ho ho” albo i lepiej.
DarkSonia
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, że „Mef zawsze wygra z 3-CMC” .
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.12.2024, 08:35
Do mnie też leci ta mefka i jestem bardzo ciekawy, tymbardziej że nic nie zarlem przez kilka msc, aby połówka 4mmc i 0.2 nepa.
16.12.2024, 11:10
kurvvisko
No ba… tak to działa, dlatego napisałem z pełnym przekopaniem, że włącza profil „zwierzak”. .
Niekórzy dodają, że „zwierzak bez kultury”.
kurvvisko
W to nie wątpię, co innego kultura osobista, a co innego „kulturalny seks”.
No ba… tak to działa, dlatego napisałem z pełnym przekopaniem, że włącza profil „zwierzak”. .
Niekórzy dodają, że „zwierzak bez kultury”.
kurvvisko
W to nie wątpię, co innego kultura osobista, a co innego „kulturalny seks”.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.12.2024, 20:18
No... Powiem tak. Po 5 miesiacach od ketonów zdobyłem się na zamówienie u lighta na 4mmc, ilość? Znikoma. Całe 2g.
Szczur w gwoli ścisłości 188/81kg , tryb jointowo-alkoholowy.
Wygląd identycznie jak chłopaki wstawiali, strzela skromnie pod karta, zapach bezwonny.
No i tak od czegoby tu zacząć...
Zaaplikowałem 200mg oralnie po odbiorze rakiety idąc do pracy, liczą na kreatywność, lepszą pracę? Eee? No nie wiem co myślałem...
Jadę autobusem po zarzuceniu w/w dawki w kapsułce żelatynowej mija 10,15min nic, w końcu docieramy do pracy, wysiadam z busa rozczarowany, że nie klepie, nadmieniam że nad ranem zjadłem 1.5l fasolki po bretonsku. Lecę fajeczka, bajerka w szatni, idę na sztangę. Wale 150mg sniffem, sniff bolesny poleciała łezka, przy ostatnich romansach z MMC nie zdarzało mi sie uronić łzy, spływ katastrofa, Afganistan zwał jak zwał. Szybki klocek czuje że coś wchodzi, idę umyć mordę sprzęt od kreślenia patrzę się w lustro i nagle BOOM
patrzę się w lustro, nagle dostrzegam każda niedoskonałość w swojej mordzie, każda rysę, dziurę, wyciśniętą krostę, bliznę i krótki zarost, wzrok tak się wyostrzyl że mógłbym pojedynczo lekko niezgolona brode. Patrzę włosy zaczynają się robić gęsty, zalewa mnie gorąco, miłość do świata i myśl O KURWA ALE SIE ZROBILEM!!! zafascynowany pakuje wszystko co potrzebne biorę szluga i idę na palarnie. Kurwa wchodzę gęsto, dym dosłownie się dwoi, troi w oczach czułem się tak wyjebane, a gadka tak mi się kleiła z każdym, że mówię na bank widzą że jestem zrobiony (utrzymywało się to do przerwy) że jest wszystko okej, lekka zraza na bank, ze widać że coś jest nie tak. Mnóstwo euforii, przyjemne wejście z mindfuckiem, dobry czas działania, jebalo mnie to z 2h, potem dorzutka, i już dużo mniejsze wejście, ale działanie podręcznikowo. Od 6-13 bujalem w rytmach Benny Benasiego. i jeżeli ktoś pyta czy jeżdżenie paleciakiem w rytmach Pink Floyd time, albo Scorpionsow można uznawać za dobry mefedron? Tak to jest dobry mefedron. I na przerwę, która miałem (5 miesięcy) 2g solo wystarczyło mi aż zanadto świetny euforyczny romans.
Ps. Polecam aplikować oral, ja wiem snif, wejście, fajeczka... Ale różnica przeogromna.
Daje 10/10
Świetny wygląd, znikoma zjeba, brak zaoranych kiszek i klamy. Świetny mefedron, polecam robić przerwy dłuższe niż "2tyg"
Szczur w gwoli ścisłości 188/81kg , tryb jointowo-alkoholowy.
Wygląd identycznie jak chłopaki wstawiali, strzela skromnie pod karta, zapach bezwonny.
No i tak od czegoby tu zacząć...
Zaaplikowałem 200mg oralnie po odbiorze rakiety idąc do pracy, liczą na kreatywność, lepszą pracę? Eee? No nie wiem co myślałem...
Jadę autobusem po zarzuceniu w/w dawki w kapsułce żelatynowej mija 10,15min nic, w końcu docieramy do pracy, wysiadam z busa rozczarowany, że nie klepie, nadmieniam że nad ranem zjadłem 1.5l fasolki po bretonsku. Lecę fajeczka, bajerka w szatni, idę na sztangę. Wale 150mg sniffem, sniff bolesny poleciała łezka, przy ostatnich romansach z MMC nie zdarzało mi sie uronić łzy, spływ katastrofa, Afganistan zwał jak zwał. Szybki klocek czuje że coś wchodzi, idę umyć mordę sprzęt od kreślenia patrzę się w lustro i nagle BOOM
patrzę się w lustro, nagle dostrzegam każda niedoskonałość w swojej mordzie, każda rysę, dziurę, wyciśniętą krostę, bliznę i krótki zarost, wzrok tak się wyostrzyl że mógłbym pojedynczo lekko niezgolona brode. Patrzę włosy zaczynają się robić gęsty, zalewa mnie gorąco, miłość do świata i myśl O KURWA ALE SIE ZROBILEM!!! zafascynowany pakuje wszystko co potrzebne biorę szluga i idę na palarnie. Kurwa wchodzę gęsto, dym dosłownie się dwoi, troi w oczach czułem się tak wyjebane, a gadka tak mi się kleiła z każdym, że mówię na bank widzą że jestem zrobiony (utrzymywało się to do przerwy) że jest wszystko okej, lekka zraza na bank, ze widać że coś jest nie tak. Mnóstwo euforii, przyjemne wejście z mindfuckiem, dobry czas działania, jebalo mnie to z 2h, potem dorzutka, i już dużo mniejsze wejście, ale działanie podręcznikowo. Od 6-13 bujalem w rytmach Benny Benasiego. i jeżeli ktoś pyta czy jeżdżenie paleciakiem w rytmach Pink Floyd time, albo Scorpionsow można uznawać za dobry mefedron? Tak to jest dobry mefedron. I na przerwę, która miałem (5 miesięcy) 2g solo wystarczyło mi aż zanadto świetny euforyczny romans.
Ps. Polecam aplikować oral, ja wiem snif, wejście, fajeczka... Ale różnica przeogromna.
Daje 10/10
Świetny wygląd, znikoma zjeba, brak zaoranych kiszek i klamy. Świetny mefedron, polecam robić przerwy dłuższe niż "2tyg"