Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
16.12.2024, 16:03
(02.12.2024, 22:43)EmStO napisał(a): moher
Ketamina dobra, zeby sie odkleić
Ja zaczynałem od 100mg sniff i było fajnie ale to jeszcze nie odklejka byla. Odklejka zaczynala sie od 250mg ale stopniowo doszedłem do niej w między czasie zapoznając sie z substancja .
Od jakiegos czasu psychodeliki sa TOP 1 !
Tylko one moga nas zbawic od zlego i zjednac z bogiem
Ketamina aaajj co za cudowna substancja ostatnio zrozumialem jak powstalo zycie i od czego pochodzimy Nie pytajcie mnie o szczegoly bo to skomplikowane 6g kety musialem opoerdolic, zeby to ogarnac
Jak tą substancje ogarnąć, bo na razie nie wyobrażam sobie dawki 100 mg i wyżej. Co trzeba wiedzieć przy podawaniu. To co poczułem za pierwszym razem to raczej wystraszyło mnie, to uczucie że nie masz nad tym kontroli.
16.12.2024, 16:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2024, 16:24 przez Rweqerew333.)
moher pierwszy k-hole taki jest - nagle wchodzi i po chwili zdajesz sobie sprawę, że nie wiesz co się dzieje. Ale to do przyzwyczajenia. Warto najpierw pobawić się mniejszymi dawkami żeby się nie schizować.
No i warto zadbać o odpowiednie bezstresowe warunki i jakąś przyjemną muzyczkę.
No i warto zadbać o odpowiednie bezstresowe warunki i jakąś przyjemną muzyczkę.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
16.12.2024, 17:17
Ja miałem lekki dyskomfort ze dziwnie mnie zatoki piekły. Do tego w okolicach zębów siodemek i usemek plus pieczenie czy ból za uchem i szyji.
Więc jestem w stanie zrozumieć kota kreskowego.
Ale swoimi objawami sie nie przejmuje bo wiem ze mam zęby ostatnie skruszone, zatoki pogrubione i wypalone i prawdopodobne przetoke z zatok do zęba.
Więc jak ktoś zajechany nie jest latami ćpania nie ma się czego bać 🙂
Ewentualnie dla amatorów polecam robić uczuleniówke tak mysle na start z 80 mg.
Więc jestem w stanie zrozumieć kota kreskowego.
Ale swoimi objawami sie nie przejmuje bo wiem ze mam zęby ostatnie skruszone, zatoki pogrubione i wypalone i prawdopodobne przetoke z zatok do zęba.
Więc jak ktoś zajechany nie jest latami ćpania nie ma się czego bać 🙂
Ewentualnie dla amatorów polecam robić uczuleniówke tak mysle na start z 80 mg.
16.12.2024, 17:35
obecnie to dlamnie alfa jest nailepsza do cpania ale trudna ja nabyć
I dobra meta
I dobra meta