Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Poplątane rzeczywistości
(24.12.2024, 09:49)kot_kreskowy napisał(a): A ja zadam pytanie,
Wątek poszedł całkowicie w inną drogę niż zamierzona czy może większość tych postów można uznać za rodzaj odklejki?
ŻYCIOWEJ 😉
Jednak wiesz o czym mowa
Motyw przewodni był zupełnie inny
Co nie zmienia faktu, że rozmowy na bardzo dobrym poziomie 👍
24.12.2024, 12:39
Mowa była o pojedynczych lub bardzo rzadkich zerwaniach papy z dachu, a jeśli mówisz, że coś widzisz i zdajesz sobie z tego sprawę , a dalej chodzisz odrealniony 24/7 , to chuja widzisz i na pewno masz problem
24.12.2024, 13:27
(24.12.2024, 10:03)martio_vp napisał(a): Abstrahując od tego, że narkotyki to zlo należy zaznaczyć czym leczone jest ADHD - amfebutamon, metylofenidat, amfetamina, dekstroamfetamina. Czyli jak widzisz to substancje narkotyczne. Tylko tak dla zobrazowania czym się leczy ADHD
Znasz dawkowanie tych substancji ? Sposób ich przyjmowania ? Wiesz jak bardzo się to różni od ćpania ?
Wiesz, że bazą do leczenia ADHD jest odżywianie i terapia ? Nawodnienie, sód wapń i magnez itd.
Wiesz, że np brahmi u dzieci wykazał skuteczność rzędu 95proc ? I tera zagadka - czemu substancja ze skutecznością 95proc nie jest promowana w leczeniu ? 😉
-
Mój lekarz mówił, że leczył ADHD u dziecka znajomych. Młody nie przyjął żadnego leku. Wieksosc problemów zażegnano.... Dietą i suplementami 😉
Wzięcie "leku" to droga na skróty. A społeczeństwo mamy jakie mamy, ludzie nie chcą i nie umieją pracować nad sobą.
24.12.2024, 14:04
Zadajesz sobie pytania?
Podstawą życia jest żywienie i oddychanie.
Piszesz do mnie jakbym Cię atakował czy się z Tobą nie zgadzal.
Moje zdanie jest takie, że należy w pierwszej kolejności próbować rozwiązań, które są naturalne, a nie chemiczne. Jak to nie wystarczy to dopiero chemia.
Jedyne co chciałem zaznaczyć to, że leki ja ADHD mają podobne działanie do stimow. Stąd też wynika fakt, że na ludzi z ADHD stimy działają inaczej.
Ja swoje ADHD czasem uciszam zimnym prysznicem z rana, a czasem ginie szczura.
Podstawą życia jest żywienie i oddychanie.
Piszesz do mnie jakbym Cię atakował czy się z Tobą nie zgadzal.
Moje zdanie jest takie, że należy w pierwszej kolejności próbować rozwiązań, które są naturalne, a nie chemiczne. Jak to nie wystarczy to dopiero chemia.
Jedyne co chciałem zaznaczyć to, że leki ja ADHD mają podobne działanie do stimow. Stąd też wynika fakt, że na ludzi z ADHD stimy działają inaczej.
Ja swoje ADHD czasem uciszam zimnym prysznicem z rana, a czasem ginie szczura.