Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
25.12.2024, 09:47
Spokój, nie kłócić się. A swoją drogą ja bym uważał na telegramowe sklepy bo tam często wyjebki. No chyba że ma LC to może.
prosze o komentarze jak
wlaci paczka beda fotki prosze komentowac
Bo narazie to sobie bedziemy powrdolic o dupie pizdzie robic spam i navojac posty .
Bez odbioru
kot_kreskowy napewno jesem czystrzy od Ciebie jesli o dragi chodzi ja nie wpierdalam w siebie towaru wiadrami
Milego dnia koleszko
Ps.
DarkSonia zobacz kiedy ostatnio pisalem ze cos wrzucam
wlaci paczka beda fotki prosze komentowac
Bo narazie to sobie bedziemy powrdolic o dupie pizdzie robic spam i navojac posty .
Bez odbioru
kot_kreskowy napewno jesem czystrzy od Ciebie jesli o dragi chodzi ja nie wpierdalam w siebie towaru wiadrami
Milego dnia koleszko
Ps.
DarkSonia zobacz kiedy ostatnio pisalem ze cos wrzucam
Wam powiwm to Wam powiwm Bylem wczoraj na sledziku i wierze, ze ziomek na namiar na tego V i akutat jego temat mialem okazje sprobowac
Krajowka i 3 cmc dalem sie skusic po jedbej lajce. Powiem tak zionwk nowo, ze juz dluzsY czas jest na grupie i ktorys raz juz cos zamawial teraz na sylwka zaopatrzony , co zacnarkoman xD
Ale do sedna krajowka dziala 150mg dalo fajny rusch
3cmc juz na odchodbie 250mg miod malinab hehe taki zbilansowana dla mnie ta trojka 50/50.
krajowka dlugo trzymala jesCze jak cmc wrUcilem to nasza czulem .-
Nic wiecej po jedbych jalkach nie powiem jedynie tylr, ze dzziala a ktajowka bardzo dobrze
przypomniala mi sie jesna od prwbego V a bylo dobra .
Tak wiec takiety lataja i kolezka mnie uspokoil, ze swoje dostane
dobrze miec zrodelko na dobra krajowka w dobrej cenie
Ps.
DarkSonia specjalnie myslalem o Tobie u zapytalem czy maja moze tego mefa ale ale juz zjedzony dawno bo to narkomany
Nie maja porownania z innymi sortami ale sobie chwala bobmki robie robote sniff bardziej speed daje .
Musisz poczekac na moja opinie i rozne RoA
Teraz dobra cena swiateczna .
Inferno
Mordo fotki zobaczysz jak moja rakieta bedzie w labo.
Jedyna fotka ze sledzika to jak kolezka chcial sie odlac i sie wyjebal w plame beltow
JesCze troche bede wychodzil to zapytam czy cos zastalo
Dowiem skad jaranie ma to Ci zrobie fote moze i to samo zrodlo a moze inne niewiem.
Dowoesz sie pierwsza jak cos pm dam namiar
Ala chce za to buziaka z jezyczkiem w ucho xD
Krajowka i 3 cmc dalem sie skusic po jedbej lajce. Powiem tak zionwk nowo, ze juz dluzsY czas jest na grupie i ktorys raz juz cos zamawial teraz na sylwka zaopatrzony , co zacnarkoman xD
Ale do sedna krajowka dziala 150mg dalo fajny rusch
3cmc juz na odchodbie 250mg miod malinab hehe taki zbilansowana dla mnie ta trojka 50/50.
krajowka dlugo trzymala jesCze jak cmc wrUcilem to nasza czulem .-
Nic wiecej po jedbych jalkach nie powiem jedynie tylr, ze dzziala a ktajowka bardzo dobrze
przypomniala mi sie jesna od prwbego V a bylo dobra .
Tak wiec takiety lataja i kolezka mnie uspokoil, ze swoje dostane
dobrze miec zrodelko na dobra krajowka w dobrej cenie
Ps.
DarkSonia specjalnie myslalem o Tobie u zapytalem czy maja moze tego mefa ale ale juz zjedzony dawno bo to narkomany
Nie maja porownania z innymi sortami ale sobie chwala bobmki robie robote sniff bardziej speed daje .
Inferno
Mordo fotki zobaczysz jak moja rakieta bedzie w labo.
Jedyna fotka ze sledzika to jak kolezka chcial sie odlac i sie wyjebal w plame beltow
JesCze troche bede wychodzil to zapytam czy cos zastalo
Dowiem skad jaranie ma to Ci zrobie fote moze i to samo zrodlo a moze inne niewiem.
Dowoesz sie pierwsza jak cos pm dam namiar
Ala chce za to buziaka z jezyczkiem w ucho xD
26.12.2024, 07:31
(26.12.2024, 06:35)EmStO napisał(a): DarkSonia specjalnie myslalem o Tobie u zapytalem czy maja moze tego mefa ale ale juz zjedzony dawno bo to narkomany
czekam na info w takim razie i nie tylko ja
mrrrrau
26.12.2024, 20:18
Myslałem, że telegramowym sklepom nie zakładamy wątków?
Zróbcie sobie temat "telegram" i tam piszcie o tych sklepach kogucikach, już o tym kiedyś pisałem z Mańkiem, jakbysmy mieli zakładać temat osobny dla każdego pierwszego lepszego głąba, któremu za dwa gramy klefa zrobicie reklamę wszechczasów jakby to escobar był, to by forum pękło. Tych waszych vendorów co działają 5 minut jest "tyle co mrówków".
Maniek weź to jakoś scal z tym wątkiem (to tez jakis telegramowy śmietnik - temat otworzony przez diabeua666 - promotora jakościowych dostawców) https://dopal.org/showthread.php?tid=4337 i zrób z tego jeden wątek zbiorczy, pisaliśmy tam nawet o tym
ps EmStO substancja firmowa... hahaha a to mnie rozbawiłeś No kurde normalnie tajemna receptura seby z klatówy. wiochmenów jakichś reklamujesz za dwójkę klefa, i KONTAKCIK KONKRETNY STANOWCZY... konkretnie to ty z siebie robisz powierzchnie reklamową dla drobnych oszustów i nieudolnych biznesmenów. Rób jak lubisz stary, twoje decyzje, ale no... ty az tyle ćpiesz, że z sampli z forum i dodatków do zamówien nie da rady sie "wyżywić"? jeszcze od jakichś telegramowych skoczków musisz sępić? No kurwa, musiałem to napisać, sorry ale rozwaliło mnie to.
Zarzuci 2g klefa i bedzie ze super dopek HQ wyśmienita faza polecam tego vendora.
Zróbcie sobie temat "telegram" i tam piszcie o tych sklepach kogucikach, już o tym kiedyś pisałem z Mańkiem, jakbysmy mieli zakładać temat osobny dla każdego pierwszego lepszego głąba, któremu za dwa gramy klefa zrobicie reklamę wszechczasów jakby to escobar był, to by forum pękło. Tych waszych vendorów co działają 5 minut jest "tyle co mrówków".
Maniek weź to jakoś scal z tym wątkiem (to tez jakis telegramowy śmietnik - temat otworzony przez diabeua666 - promotora jakościowych dostawców) https://dopal.org/showthread.php?tid=4337 i zrób z tego jeden wątek zbiorczy, pisaliśmy tam nawet o tym
ps EmStO substancja firmowa... hahaha a to mnie rozbawiłeś No kurde normalnie tajemna receptura seby z klatówy. wiochmenów jakichś reklamujesz za dwójkę klefa, i KONTAKCIK KONKRETNY STANOWCZY... konkretnie to ty z siebie robisz powierzchnie reklamową dla drobnych oszustów i nieudolnych biznesmenów. Rób jak lubisz stary, twoje decyzje, ale no... ty az tyle ćpiesz, że z sampli z forum i dodatków do zamówien nie da rady sie "wyżywić"? jeszcze od jakichś telegramowych skoczków musisz sępić? No kurwa, musiałem to napisać, sorry ale rozwaliło mnie to.
Zarzuci 2g klefa i bedzie ze super dopek HQ wyśmienita faza polecam tego vendora.
Ja tam bym chciał zobaczyć co tam EmStO napisał
Cytat:Inferno
Cytat:Mordo fotki zobaczysz jak moja rakieta bedzie w labo.Ok
Jedyna fotka ze sledzika to jak kolezka chcial sie odlac i sie wyjebal w plame beltow Big Grin
JesCze troche bede wychodzil to zapytam czy cos zastalo Smile