Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alprazolam
24.12.2024, 22:00
(21.12.2024, 16:16)Lifeisbrutal napisał(a): A jaka ma być różnica? Skoro substancja czynna jest jedna i ta sama.
taka ze uzywane sa gorsze polprodukty inny lab inni kucharze i to alprazolam i to alprazolam , a jednak roznica w dzialaniu jest bo inne polprodukty, tak jak ze wszystkim renault i bmw to auto i to auto
25.12.2024, 09:51
qazplm1233 Owszem masz prawo mieć takiego zdanie, na każdego półprodukty mogą zadziałać inaczej i doskonale o tym wiem. Ja podałem swój przykład, że dla mnie nie ma naprawdę różnicy.
25.12.2024, 10:51
jest roznica niewiem o co w niej chodzi zle alprok i xanax maja ta sama substancje czynna a xany sa o huj lepsze
25.12.2024, 11:34
Może to też kwestia dawki? Jakby nie patrzeć nie może być kolosalnej różnicy w działaniu skoro substancja czynna jest ta sama. Jedynie różnice zauważyłem jak dawkowanie zmieniałem.
26.12.2024, 02:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 02:23 przez qazplm1233.)
Ale jednak różnica jest ,przerabiałem wszystkie te zamienniki i 1mg xan czy 1mg afobam czy alprox chyba wszystkie dzialaja inaczej , alpragenu bym np nie wziął już
A np 2mg xan te prostokącik z podzialka na 4 działają mocniej inaczej niż 2x1mg xanaxu , także ciekawe 🙆😅
A np 2mg xan te prostokącik z podzialka na 4 działają mocniej inaczej niż 2x1mg xanaxu , także ciekawe 🙆😅
26.12.2024, 08:19
qazplm1233 Trochę to dla mnie dziwne no, ale nie neguje tego. Jakby nie patrzeć każdy organizm jest inny i może być lekko inne działanie. U mnie najlepiej alpragen się sprawdzał jeśli chodzi o profil działania z takim samym dawkowaniem jak np przy xanaxie.
26.12.2024, 08:25
kazsy organiN jest inny ale kazdy jest o ktorym mowa jest navsubstancji czynnej alprazolam ?
Sam duO tego jadlam ale xany najlepiej dzialaly.....
zrezzta ro nie tylko moja oponia
ooo wlasnie trzeba xany zalatwic i midiazolam . sobrze, ze sobie przypomnialem
Sam duO tego jadlam ale xany najlepiej dzialaly.....
zrezzta ro nie tylko moja oponia
ooo wlasnie trzeba xany zalatwic i midiazolam . sobrze, ze sobie przypomnialem
26.12.2024, 09:29
Xanax lepiej może na ciebie działa bo jest popularny i to efekt placebo?
Alprogen to też Xanax tylko pod inną nazwą
Alprogen to też Xanax tylko pod inną nazwą
EmStO Najpierw niech na ciebie przestaną działać te benzosy, a potem pisz posty.
Wszystkie preparaty zawierają dokładnie to samo. To nie są tabletki zbijane w jakiejś szopie u Zdziśka, żeby w jednej było tyle, w innej tyle, xanax lepszy, alpragen gorszy. Alprazolam to alprazolam.
Wkręcacie sobie to i tyle, podobnie jak z tymi "speedującymi 4cmc" i "3cmc eufo".
Jeśli łykacie tabletki to na czas wejscia ma conajwyżej wpływ to, jak tabletka jest mocno sprasowana, jak długo sie rozpuszcza. Pisałem już dużo razy - chcesz skrócić czas wczytywania sie benzosa o conajmniej połowę?
Ładuj pod język - przy alprazolamie jak sie pakuje do ryja po 8-10 tabletek (jak ja np.) to niestety nie należy to do jakichś przyjemności ze względów chyba wiadomo jakich - smakowych (nigdy nie popijajcie alprazolamu dr. Pepperem - zrzygacie sie ). Pod język dlatego że tam masz tętnice. Substancja od razu idzie w obieg do krwi, a nie musi czekać aż zleci do żołądka i potem do wątroby. Omijasz tym samym metabolizm pierwszego przejscia. Jest szybciej i mocniej.
wszystko inne to wkętki, i nie uwierzę że jest inaczej dopóki któryś z was nie przyniesie papierów z laboratorium że w "Xanaxie 1mg" wyszło 1mg substancji czynnej, a w "Alpragenie 1mg" wyszło np. 0,86.
Wszystkie preparaty zawierają dokładnie to samo. To nie są tabletki zbijane w jakiejś szopie u Zdziśka, żeby w jednej było tyle, w innej tyle, xanax lepszy, alpragen gorszy. Alprazolam to alprazolam.
Wkręcacie sobie to i tyle, podobnie jak z tymi "speedującymi 4cmc" i "3cmc eufo".
Jeśli łykacie tabletki to na czas wejscia ma conajwyżej wpływ to, jak tabletka jest mocno sprasowana, jak długo sie rozpuszcza. Pisałem już dużo razy - chcesz skrócić czas wczytywania sie benzosa o conajmniej połowę?
Ładuj pod język - przy alprazolamie jak sie pakuje do ryja po 8-10 tabletek (jak ja np.) to niestety nie należy to do jakichś przyjemności ze względów chyba wiadomo jakich - smakowych (nigdy nie popijajcie alprazolamu dr. Pepperem - zrzygacie sie ). Pod język dlatego że tam masz tętnice. Substancja od razu idzie w obieg do krwi, a nie musi czekać aż zleci do żołądka i potem do wątroby. Omijasz tym samym metabolizm pierwszego przejscia. Jest szybciej i mocniej.
wszystko inne to wkętki, i nie uwierzę że jest inaczej dopóki któryś z was nie przyniesie papierów z laboratorium że w "Xanaxie 1mg" wyszło 1mg substancji czynnej, a w "Alpragenie 1mg" wyszło np. 0,86.