Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PacLab.pl - Temat Główny
26.12.2024, 10:42
Niech założą nową stronę i odpowiednio ją zabezpieczą. Dla mnie to karygodne i śmieszne zarazem żeby nie zadbać o minimum bezpieczeństwa. Za znalezienie hakera chcą płacić a o zabezpieczenie ciężko im zadbać. To świadczy tylko o jednym.
31.12.2024, 03:50
kot_kreskowy
Co to jest bdo i kiedy im dacie spokój z ćpaniem?
Takie fajne cenki modka i się zawinęli.
Co to jest bdo i kiedy im dacie spokój z ćpaniem?
Takie fajne cenki modka i się zawinęli.
31.12.2024, 04:18
Chochlik prodrug do GHB.
Przecież podobno dzialają na markecie archetyp. Może tam do nich napisz? Najwidoczniej ten słynny haker za 350 dollarsów to było zbyt wiele żeby strona ustała.
btw ich jak najbardziej interesowały substancje psychoaktywne - tylko takie, które są legalne w polsce, i których produkcją mogli zająć sie sami, z tego co wiem to mieli jakieś zaplecze.
Przecież podobno dzialają na markecie archetyp. Może tam do nich napisz? Najwidoczniej ten słynny haker za 350 dollarsów to było zbyt wiele żeby strona ustała.
btw ich jak najbardziej interesowały substancje psychoaktywne - tylko takie, które są legalne w polsce, i których produkcją mogli zająć sie sami, z tego co wiem to mieli jakieś zaplecze.
31.12.2024, 04:30
Chochlik też sobie podarowałem, nie dlatego że tor wolno działa (bez przesady też, bo tam sie nie ogląda filmików na youtubie) - tutaj pisałem z nim na priv tutaj jak miałem pare spraw, i wolałbym żeby tak zostało - może kiedyś się zaloguje i odpisze...
Kurwa co za marnotrawstwo, wykupił baner i dział na sklep który nie chodzi
Kurwa co za marnotrawstwo, wykupił baner i dział na sklep który nie chodzi
31.12.2024, 09:19
(26.12.2024, 10:34)horsii napisał(a): Strona ma zablokowane konto na hostingu - na to wyglada. Może jakiś alternatywny email chociaż dla kontaktu dla ludzi stad? Przydałby się.
Normalnie to sklep walczy o klienta. Stara się do niego dotrzeć, informować.
Tutaj jest odwrotnie. To klient musi starać się o kontakt ze sklepem 😄
Ja chciałem chłopowi pomóc w reklamie. Zrobiłem z siebie gamonia a chłop nawet na maile nie odpisuje. Niech zostanie na darknecie, bo w clearnecie sobie nie poradzi i będą kłopoty.
Tak naprawdę to by wystarczył adres e-mail i jak działał B3 - infografika z asortymentem i krótka instrukcja:
- w mailu napisz ile czego chcesz, sposób wysyłki i dane kontaktowe.
W odpowiedzi vendor wysyła dane do wpłaty i tyle.
No ale jak widać to zbyt skomplikowane 😉
04.01.2025, 19:25
Na torze siedzi na jakimś forum.
Tam trzeba szukać.
Nie pamiętam nazwy tego forum.
Tam trzeba szukać.
Nie pamiętam nazwy tego forum.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?