Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
19.11.2024, 13:59
U pomysłowego kanadyjczyka pojawiają sie nowe głupoty
5-MeO-iPT - 5-metoksy-N-izopropylotryptamina. Inne nazwy: 5-MeO-NIPT; IUPAC: 5-Methoxy-N-(1-methylethyl)-1H-indole-3-ethanamine
Meo-DiPT bez jednego izopropylu. Pewnie działa ale brak dokładnych danych.
Wyszło też parę śmiesznych kwasów, m.in.
Pirolidat LSD-25 (inne nazwy: pirolidyd kwasu lizergowego; LAPy; N-pirolidynylo-lizergamid; LDP-824)
Dipropyloamid kwasu lizergowego - ma dipropyl zamiast dietylu jak w lsd-25
LSM-775; N-morfolinylolizergamid;
O tym troche wiadomo: https://en.wikipedia.org/wiki/LSM-775
5-MeO-iPT - 5-metoksy-N-izopropylotryptamina. Inne nazwy: 5-MeO-NIPT; IUPAC: 5-Methoxy-N-(1-methylethyl)-1H-indole-3-ethanamine
Meo-DiPT bez jednego izopropylu. Pewnie działa ale brak dokładnych danych.
Wyszło też parę śmiesznych kwasów, m.in.
Pirolidat LSD-25 (inne nazwy: pirolidyd kwasu lizergowego; LAPy; N-pirolidynylo-lizergamid; LDP-824)
Dipropyloamid kwasu lizergowego - ma dipropyl zamiast dietylu jak w lsd-25
LSM-775; N-morfolinylolizergamid;
O tym troche wiadomo: https://en.wikipedia.org/wiki/LSM-775
20.11.2024, 12:31
ciekawe jak się te pochodne kwasowe mają do oryginału i czy to nie jest tylko celem poszukiwania psychodelików działających jak one umysłowo, ale nie mające tyle wpływu na postrzeganie, coś jak alternatywy emki
20.11.2024, 12:40
Lukas1985 sprawdź to - przewrócisz się ze śmiechu
Pewien sklep dobrze znany ma produkt "4-PMC"... w opisie produktu tylko gadanie, że pochodna katynonu i nie do spożycia.
Jakiś taki troche nieatrakcyjnie wyglądajacy gruz... Pomyślałem "co oni tam kurwa przyczepili że to tak wygląda"... z początku pomyślałem że to P jest od fosforu xD No ale domyślać się, i zgadywać z nazw skrótowych to różnie bywa, wiesz jak to jest.
Napisałem do sklepu o IUPAC, i mi podał:
1-([1,1'-biphenyl]-4-yl)-2-(methylamino)propan-1-one
https://isomerdesign.com/pihkal/explore/8550
P - phenyl... Kurwa nie wpadłem na to bo to tak głupie 4-fenylometkatynon. Co oni, specjalnie przed banem wszystkich beta-ketonów wymyślają takie gówna dla żartu?
Pewien sklep dobrze znany ma produkt "4-PMC"... w opisie produktu tylko gadanie, że pochodna katynonu i nie do spożycia.
Jakiś taki troche nieatrakcyjnie wyglądajacy gruz... Pomyślałem "co oni tam kurwa przyczepili że to tak wygląda"... z początku pomyślałem że to P jest od fosforu xD No ale domyślać się, i zgadywać z nazw skrótowych to różnie bywa, wiesz jak to jest.
Napisałem do sklepu o IUPAC, i mi podał:
1-([1,1'-biphenyl]-4-yl)-2-(methylamino)propan-1-one
https://isomerdesign.com/pihkal/explore/8550
P - phenyl... Kurwa nie wpadłem na to bo to tak głupie 4-fenylometkatynon. Co oni, specjalnie przed banem wszystkich beta-ketonów wymyślają takie gówna dla żartu?
20.11.2024, 15:51
A to już kiedyś widziałem. Z tego co pamiętam to alfę modyfikowali w podobny sposób.
Chochlik to kompletny bezsens, jedno nie ma nic wspolnego z drugim. Pirolidynę też samą może zjesz, dlatego że jest dobra i dobrze robi w pirolidynoketonach?
breaking news
Lizard Labs zamyka interes. Na zawsze, to nie przerwa swiąteczna.
Poniżej wklejam tłumaczenie oświadczenia sklepu. Proszę nie edytować/usuwać posta za linki i emaile, zwykły ziutek z forum 100 postów i tak nie zrobi tam zakupów, bo to jest hurtownia. Przypominam że detalicznym sprzedawcą lizardów jest fresh - ciekawe co się z nim stanie.
Przewidujcie wzrost cen RC lizergamidów, tryptamin i niektórych dysocjantów w następujących miesiącach. Kupujcie hometa poki jest po 80 euro za gieta, czy DMXE po ile tam jest.
breaking news
Lizard Labs zamyka interes. Na zawsze, to nie przerwa swiąteczna.
Poniżej wklejam tłumaczenie oświadczenia sklepu. Proszę nie edytować/usuwać posta za linki i emaile, zwykły ziutek z forum 100 postów i tak nie zrobi tam zakupów, bo to jest hurtownia. Przypominam że detalicznym sprzedawcą lizardów jest fresh - ciekawe co się z nim stanie.
Przewidujcie wzrost cen RC lizergamidów, tryptamin i niektórych dysocjantów w następujących miesiącach. Kupujcie hometa poki jest po 80 euro za gieta, czy DMXE po ile tam jest.
Cytat:Koniec pewnej ery: Lizard Labs zostanie zamknięte na stałe 31 grudnia 2024 r.
Drogi i lojalny kliencie,
Z przykrością informujemy, że z końcem tego roku na stałe zamykamy Lizard Labs.
Decyzja ta nie została podjęta pochopnie. Prowadzenie działalności w Holandii stało się coraz większym wyzwaniem i po długich rozważaniach z przykrością zdecydowaliśmy, że nadszedł czas, aby zawiesić nasze fartuchy laboratoryjne.
Lizard Labs rozpoczęło działalność w 2012 roku z prostą misją: dostarczać najwyższej jakości psychodeliki społeczności, która ceni zarówno bezpieczeństwo, jak i innowacje. Od samego początku, jako mały, wizjonerski zespół, przesuwaliśmy granice w tej dziedzinie, pracując niestrudzenie, aby być o krok przed zmianami legislacyjnymi. Rok po roku skrupulatnie opracowywaliśmy produkt po produkcie, aby zapewnić naszym klientom dostęp do unikalnych, legalnych psychodelików, które spełniały nasze rygorystyczne standardy. Chociaż zawsze jest jeszcze wiele do zrobienia, możemy śmiało powiedzieć, że jest to misja zakończona i jesteśmy dumni ze wszystkiego, co osiągnęliśmy w ciągu ostatnich 12 lat.
Nasza działalność oficjalnie zostanie zawieszona 31 grudnia 2024 r., więc prosimy o składanie zamówień przed tą datą, aby zapewnić ich realizację.
Obecnie nadal posiadamy solidne zapasy naszych produktów lizergamidowych i w ramach podziękowania za lojalność oferujemy zniżkę na następujące produkty:
1B-LSD 125mcg Blotters - 20% taniej
1cP-LSD 150mcg Pellets - 10% taniej
1V-LSD 225mcg Blotters (Valerie Design) - 10% taniej
1V-LSD 225mcg Pellets - 10% taniej
1V-LSD 10mcg Pellets - 10% taniej
Blottery LSZ 150mcg - 10% taniej
DMXE chlorowodorek - 15% taniej
Fumaran 4-HO-MET - 10% taniej
Wreszcie, jeśli chodzi o 1S-LSD, z przyjemnością informujemy, że nadal nie ma żadnych raportów kryminalistycznych dotyczących tego związku, co oznacza, że nadal uważamy, że jeszcze trochę czasu minie, zanim dojdzie do zakazu 1S-LSDw Niemczech. Nasi niemieccy klienci mogą przewidzieć nadchodzący wzrost zapotrzebowania, i dostosować swoje stany magazynowe na nadchodzące miesiące.
Dziękujemy za udział w podróży Lizard Labs. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za wasze wsparcie, a możliwość służenia wam była dla nas zaszczytem.
Katalog Lizard Labs listopad 2024: https://ufile.io/zzi5hvpm
Jeśli chcesz złożyć zamówienie lub masz jakieś pytania, napisz do nas na adres lizardlabs@protonmail.ch.
Wszystkiego najlepszego,
Lizard Labs
27.12.2024, 00:12
Hehehe i co ? Pójdą na linie montować śrubki ? Wiadomo, że nie. Nie w całej Europie są kłopoty z RC. Zapewne pójdą gdzieś gdzie jest łatwiej ale nie napiszą tego. A taki mail spowoduje, że w kilka sprzedadzą więcej niż przez pół roku.
27.12.2024, 10:55
Lukas1985 Nie wiem co pójdą robić, ja to i tak za tymi chujkami nie przepadam. Zaczynając od tego że zamiast robić dobre rc w prochu to je wybijają w jakichś pizdrykowatych tableteczkach i sprzedają po 5 euro za jedną, to mogą robić MXPr i MXiPr to mogliby gdzieś pójść na boku do tej słynnej szopy i upierdolić 10kg MXE i zarobiliby tak że jasny huy, i wszysy byliby zadowoleni bo jest MXE, no ale oni wolą robić śmieci, wymyślać w nieskonczonosc jakies poronione 1-podstawiane lizergamidy o 50 % mocy LSD w blotterach "microdose" 10 mcg specjalnie dla niemców bo oni mają nowe npsg co 15 minut. xD
Jeśli faktycznie sie zawijają to mam tylko nadzieje że ktoś inny sie weźmie do roboty i zacznie robić lizergamidy, najlepiej 1P/ALD-52. No i żeby hometa nie zabrakło, i DCK. A tak to mogą wypierdalać. Nikt nie będzie tęsknił za jakimiś "bitcoin pills 3mmc".
A teraz z innej beczki. U niemców stymulantowe szaleństwo (albo raczej szaleństwo wywołane brakiem normalnych stymulantów) trwa, i efekty są takie:
"MTTA", "meftetramina" (mephtetramine)
2-((methylamino)methyl)-3,4-dihydronaphthalen-1(2H)-one
Niby pochodna 2-AT ( https://en.wikipedia.org/wiki/2-Aminotetralin ) ale jak widzimy jest tu jeszcze keton, i amina została przesuniety dalej. Egzotyczna konstrukcja, żeby nie powiedzieć pojebana, ale nie ma się co dziwić, z prawem które u nich obowiązuje to ciężko jest żeby te związki były normalne.
Nie wiadomo za wiele. Następujący opis pochodzi ze strony sprzedawcy, więc nalezy czytać to z przymruzeniem oka:
Jeśli faktycznie sie zawijają to mam tylko nadzieje że ktoś inny sie weźmie do roboty i zacznie robić lizergamidy, najlepiej 1P/ALD-52. No i żeby hometa nie zabrakło, i DCK. A tak to mogą wypierdalać. Nikt nie będzie tęsknił za jakimiś "bitcoin pills 3mmc".
A teraz z innej beczki. U niemców stymulantowe szaleństwo (albo raczej szaleństwo wywołane brakiem normalnych stymulantów) trwa, i efekty są takie:
"MTTA", "meftetramina" (mephtetramine)
2-((methylamino)methyl)-3,4-dihydronaphthalen-1(2H)-one
Niby pochodna 2-AT ( https://en.wikipedia.org/wiki/2-Aminotetralin ) ale jak widzimy jest tu jeszcze keton, i amina została przesuniety dalej. Egzotyczna konstrukcja, żeby nie powiedzieć pojebana, ale nie ma się co dziwić, z prawem które u nich obowiązuje to ciężko jest żeby te związki były normalne.
Nie wiadomo za wiele. Następujący opis pochodzi ze strony sprzedawcy, więc nalezy czytać to z przymruzeniem oka:
Cytat:Pojedyncza dawka doustna 50 mg jest podana w literaturze patentowej. Wartość ta nie opiera się na badaniach klinicznych, ale na testach laboratoryjnych na ochotnikach i może się znacznie różnić w indywidualnych przypadkach (masa ciała, tolerancja, kondycja fizyczna itp.). Zasadniczo mniejsza dawka zawsze wiąże się z mniejszym ryzykiem.
W Internecie można znaleźć następujący raport z doświadczeń:
„50mg MTTA doustnie, początek działania po około 30 minutach. Stymulacja receptorów dopaminergicznych wyraźnie zauważalna. Odnotowano działanie ergotropowe na OUN. Czas działania wynosił około 2,5-3 godzin. Włączanie i wyłączanie raczej powolne, ale nie stopniowe. Efekty występowały w falach po 20-30 minut. Nie odnotowano żadnych powikłań, jako działanie niepożądane odnotowano zwiększoną potliwość.”
27.12.2024, 12:30
Akurat to pakowanie wszystkiego w fabdy lub blottery to dobry zabieg.
Co do. MTTA to stary temat. Miał to jeszcze Wolf i nie sprawdziło się. Choć przy podaniu oralnym to ludzie pisali, że fajna i lajtowa substancja.
Co do. MTTA to stary temat. Miał to jeszcze Wolf i nie sprawdziło się. Choć przy podaniu oralnym to ludzie pisali, że fajna i lajtowa substancja.