Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FMC - Opinie o produkcie
22.12.2024, 19:33
Nigdy wcześniej nie próbowałem tego odczynnika i nie wiedziałem czego się po nim powinienem spodziewać. Pozytywnie się zaskoczyłem. Mimo tego że to nie jest jakaś turbopizda że obraz wam się czeczecszensie i tego typu klimaty. Stan był przyjemny tak po prostu. Sam nie wiem kiedy opierdoliłem wszystko, takie było dobre. Czytanie wikipedii z takim wspomaganiem to niesamowite doświadczenie xD pobudzona została ciekawość i chęć pochłaniania nowych informacji. Doszło do tego że pochłaniając artykuły o fascynującym życiu morskich zwierząt całkowicie zapomniałem że coś było jedzone xDD bo czułem się tak... naturalnie(?). Tak bym to określił. Chałupa również została posprzątana a pranie magicznie powiesiło się samo. Przyjemnie jest czasem porobić produktywnego i zwyczajnie czerpać z tego radość. Bez zezwierzęcenia, 12 godzinnych sesji samogwałtu i szczania do wazonów xDD
A co do takich technicznych parametrów to nie ma się do czego przyczepić, ładne, czyste, nie jebie, nie drażni prawie w ogóle w porównaniu z innymi proszkami do prania beretu.
Jeszcze raz bym chciał podziękować za możliwość testów. I przepraszam za umieszczenie opinii tak późno. Jestem leniwą bułą i jedyne czego się lękam to laczek sprawiedliwości w rękach kot_kreskowy
A co do takich technicznych parametrów to nie ma się do czego przyczepić, ładne, czyste, nie jebie, nie drażni prawie w ogóle w porównaniu z innymi proszkami do prania beretu.
Jeszcze raz bym chciał podziękować za możliwość testów. I przepraszam za umieszczenie opinii tak późno. Jestem leniwą bułą i jedyne czego się lękam to laczek sprawiedliwości w rękach kot_kreskowy
22.12.2024, 21:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2024, 21:30 przez kot_kreskowy.)
Bogdan Boner
Laczek sprawiedliwości jest po twojej stronie 😎
Bardzo ładna opinia🤘
Czuć, że pisze to osoba nie zajechana przez narkotyki.
Pozdro
Laczek sprawiedliwości jest po twojej stronie 😎
Bardzo ładna opinia🤘
Czuć, że pisze to osoba nie zajechana przez narkotyki.
Pozdro
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.12.2024, 05:22
Widziałem ale co to znaczy? Chodzi o porównanie konkretnych aspektów a nie jakieś skróty myślowe? Naturalnością działania przypomina bardziej MMC czy ma w sobie to dziwne uczucie strucia co cmc?
27.12.2024, 15:32
ma w sobię tą tanią ełuforię, dziki azbest stymulacji, sztucznośc terminatora i w tle te pojebane, że jeszcze nie zeszło jeszcze nie zeszło eufo nie ma a czuje że nie zeszło..
mrrrrau
haha no wiesz można zawsze powiedzieć tak:
- czy klepie? klepie!
- czy jest to 3MMC? nie nie jest to 3MMC ( no do tego to mu kurła daleko )
- na pewno nie szukaj tam ani hexa ani nepa ani temu podobnych
- mefedron to też nie jest
- przypomina bardzo 3CMC, ze wszystkimi jego wadami, z tym że działa jakby dłużej ( mnie np to wkurwia bo to taka pusta stymulacja )
czyli takie 3CMC - na dopalaczu jak napisałam wcześniej. Kompletnie nie moja bajka, ale może komuś podejdzie.
- czy klepie? klepie!
- czy jest to 3MMC? nie nie jest to 3MMC ( no do tego to mu kurła daleko )
- na pewno nie szukaj tam ani hexa ani nepa ani temu podobnych
- mefedron to też nie jest
- przypomina bardzo 3CMC, ze wszystkimi jego wadami, z tym że działa jakby dłużej ( mnie np to wkurwia bo to taka pusta stymulacja )
czyli takie 3CMC - na dopalaczu jak napisałam wcześniej. Kompletnie nie moja bajka, ale może komuś podejdzie.
mrrrrau
A ja powiem tak :
Na końcu w Swojej recce nieudolnie próbowałem zacytować DarkSonia a dokładniej
[Jak już ktoś wcześniej tu pisał , 3 -ka z + ( trójeczka z pozytywnym ładunkiem )]
Po kilkudniowym obcowaniem z tematem bardziej idzie to w kierunku speed niż eufo (80>20) i teraz troszkę zmieniłbym skład i odwrócił proporcje (naprawdę bardzo dobrej jakości fryta z 30% domieszką 4CMC od Escobar - z okresu w którym napisałem recke w tamtejszym dziale).
Nie pamiętam, od dawien dawna, żebym wykonał tyle rzeczy. Chęć na powrót do klepania muzy , pisanie tekstów itd. - potok myśli i co najważniejsze , chęć do zajęcia się tymi i innymi zaległymi czynnościami.
Fakt że przez pierwej trzy dni nie idzie zasnąć , potem wraca to lekko do normy. Do tej pory, przeważnie moje chęci wyglądały tak, że nic mi się nie chciało (co nie oznacza że inne do tej pory specyfiki nie stawiały mnie na nogi), ale aktywność po 3FMC jest taka jakiej nie miałem od paru lat. Tutaj dodam , że nie doświadczyłem fetowych zjazdów, czy też latania z wytrzeszczem.
Czekam na pojawienie się nowych produktów, co nie zmienia faktu, że w nowym roku leci kolejne zamówienie na 3FMC, naprawdę jestem pod wrażeniem.
Nie!! Nie jest to materiał sponsorowany !!!
To dla tych, których najdzie taka myśl. Nie pisze recek za darmowe sample , bo ich od nikogo nigdy nie brałem i nie zamierzam.
I nie obchodzi mnie czy jakikolwiek Vendor się obrazi. Jak będzie dobre - moim zdaniem - to napisze że dobre, a jak coś jest chujowe - moim zdaniem - lub może zagrozić czyjemuś życiu to to napisze, bo po to jest to forum ( takie małe podłączenie się do tematu "Wolność wypowiedzi w opiniach" kot_kreskowy
a 3FMC --- pysznitkie 😁
Na końcu w Swojej recce nieudolnie próbowałem zacytować DarkSonia a dokładniej
[Jak już ktoś wcześniej tu pisał , 3 -ka z + ( trójeczka z pozytywnym ładunkiem )]
Po kilkudniowym obcowaniem z tematem bardziej idzie to w kierunku speed niż eufo (80>20) i teraz troszkę zmieniłbym skład i odwrócił proporcje (naprawdę bardzo dobrej jakości fryta z 30% domieszką 4CMC od Escobar - z okresu w którym napisałem recke w tamtejszym dziale).
Nie pamiętam, od dawien dawna, żebym wykonał tyle rzeczy. Chęć na powrót do klepania muzy , pisanie tekstów itd. - potok myśli i co najważniejsze , chęć do zajęcia się tymi i innymi zaległymi czynnościami.
Fakt że przez pierwej trzy dni nie idzie zasnąć , potem wraca to lekko do normy. Do tej pory, przeważnie moje chęci wyglądały tak, że nic mi się nie chciało (co nie oznacza że inne do tej pory specyfiki nie stawiały mnie na nogi), ale aktywność po 3FMC jest taka jakiej nie miałem od paru lat. Tutaj dodam , że nie doświadczyłem fetowych zjazdów, czy też latania z wytrzeszczem.
Czekam na pojawienie się nowych produktów, co nie zmienia faktu, że w nowym roku leci kolejne zamówienie na 3FMC, naprawdę jestem pod wrażeniem.
Nie!! Nie jest to materiał sponsorowany !!!
To dla tych, których najdzie taka myśl. Nie pisze recek za darmowe sample , bo ich od nikogo nigdy nie brałem i nie zamierzam.
I nie obchodzi mnie czy jakikolwiek Vendor się obrazi. Jak będzie dobre - moim zdaniem - to napisze że dobre, a jak coś jest chujowe - moim zdaniem - lub może zagrozić czyjemuś życiu to to napisze, bo po to jest to forum ( takie małe podłączenie się do tematu "Wolność wypowiedzi w opiniach" kot_kreskowy
a 3FMC --- pysznitkie 😁