Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
20.12.2024, 18:29
20/180cm/64kg
miedzy 4mmc a mdma byly lekko ponad 2 tygodnie przerwy, bez innych SPA podczas tej przerwy
podekscytowany posiadaniem tego jakze szlachetnego ketona, bez dluzszego pomyslunku rozpakowalem, rozsypalem i skruszylem, uformowalem lage 150mg-175mg i zaaplikowalem donosowo, nie dostalem serotoninowym obuchem w glowe, glownie po ketonach towarzyszy mi koniowalstwo, lecz nie bylo tak tym razem, bardzo zagralem sie w WoWa, 12h zlecialo mi jak pstrykniecie palcem, kontynuowalem granie az do konca samary, kruszylo sie go raczej przyjemnie nizeli mialby stawiac jakis opor, ale ja zawsze uzywam butelek, nigdy juz nie robie szlifow karta, bo za duzo z tym pierdolenia
podsumowujac - dzialanie obejmowalo zafiksowanie sie na jednej, konkretnej czynnosci, skill byl raczej na wyzszym poziomie niz na trzezwo, nie podejmowalem glupich decyzji w wowie, wiec moje funkcje poznawcze byly podkrecone, muzyki sluchalo sie znacznie przyjemniej niz na trzezwo, zjazd nieistniejacy, oprocz pocenia sie jak swinia to zero skutkow ubocznych
nie pozostaje mi nic innego niz polecenie, ale chetnie go porownam z 4mmc od Esco w niedalekiej przyszlosci
miedzy 4mmc a mdma byly lekko ponad 2 tygodnie przerwy, bez innych SPA podczas tej przerwy
podekscytowany posiadaniem tego jakze szlachetnego ketona, bez dluzszego pomyslunku rozpakowalem, rozsypalem i skruszylem, uformowalem lage 150mg-175mg i zaaplikowalem donosowo, nie dostalem serotoninowym obuchem w glowe, glownie po ketonach towarzyszy mi koniowalstwo, lecz nie bylo tak tym razem, bardzo zagralem sie w WoWa, 12h zlecialo mi jak pstrykniecie palcem, kontynuowalem granie az do konca samary, kruszylo sie go raczej przyjemnie nizeli mialby stawiac jakis opor, ale ja zawsze uzywam butelek, nigdy juz nie robie szlifow karta, bo za duzo z tym pierdolenia
podsumowujac - dzialanie obejmowalo zafiksowanie sie na jednej, konkretnej czynnosci, skill byl raczej na wyzszym poziomie niz na trzezwo, nie podejmowalem glupich decyzji w wowie, wiec moje funkcje poznawcze byly podkrecone, muzyki sluchalo sie znacznie przyjemniej niz na trzezwo, zjazd nieistniejacy, oprocz pocenia sie jak swinia to zero skutkow ubocznych
nie pozostaje mi nic innego niz polecenie, ale chetnie go porownam z 4mmc od Esco w niedalekiej przyszlosci
21.12.2024, 17:33
This 4-mmc is very good, libido is through the roof and can redose so many times unlike the CMC's
21.12.2024, 19:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2024, 19:13 przez Amidamarux.)
Znajomy ze studiów twierdzi że miał to i ,,gówno, prawie nic nie czuć " taka jego opinia . On szamie ssri, możliwe że to od tego?
26.12.2024, 13:32
Co mam dużo mówić, zjadłem 5g tego cuda, jest po prostu zajebiste, trochę czuć chemie gdy nochem się wciągnie ale działanie jest perfekt. Pała stała i to jak. Polecam
29.12.2024, 21:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2024, 21:36 przez Rweqerew333.)
Ten mefedron to poezja pod każdym względem
Piękne, białe, twarde kryształy. Zamówiłem 20g z czego dycha była w jednym kamieniu.
Tylko polecam spać jak lecicie w ciągu i nie jarać za dużo zielska, bo mnie poryło po 4 nocy wdupiania i jarania bez snu
Piękne, białe, twarde kryształy. Zamówiłem 20g z czego dycha była w jednym kamieniu.
Tylko polecam spać jak lecicie w ciągu i nie jarać za dużo zielska, bo mnie poryło po 4 nocy wdupiania i jarania bez snu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
30.12.2024, 23:05
Jak kolega wyżej, białe kryształy, wyglądają bardzo zachęcająco. Mefedron jak to mefedron, nie generuje aż takich uboków jak jakieś klefedrony/metaklefedrony i można to walić bez końca. W sumie biorąc pod uwage profil farmakologiczny mefedronu to cięzko to napierdalać inaczej niż do końca Bombka i sniff na wejściu to najlepsze rozwiązanie.
W gruncie rzeczy jedynym efektem ubocznym były problemy z oddawaniem moczu, ale popierdolony hormon antydiuretyczny to mała cena za towar który praktycznie cały czas klepie
W gruncie rzeczy jedynym efektem ubocznym były problemy z oddawaniem moczu, ale popierdolony hormon antydiuretyczny to mała cena za towar który praktycznie cały czas klepie