Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
31.12.2024, 18:58
Pozwolę się wtrącić. Gdybym miał wybierać pomiędzy mefem a cmc to wybrałbym mefa pod względem działania jeśli chodzi o ciągi. Klef w ciągu może i działać tam dlużej, ale daje bardziej popalić pod względem zwały niż mef. Oczywiście jeśli organizm nie jest przetyrany, jeśli dostał wcześniej po dupie to i zwała będzie gigantyczna po przerobieniu małej ilości mefa. Mef jest zdecydowanie lepszy pod względem aplikacji dla nosa niż chlory.
31.12.2024, 19:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2024, 19:12 przez kot_kreskowy.)
Właśnie, coś tam stymuluje XD
Mefedron to przede wszystkim euforyk i po tą euforię do niego przychodzę.
Tak samo zresztą do 4cmc.
Ma być mięciutkio, pluszowo, ma rozlewać mi dupsko na boki🥰
Po chuj zarzynać i tak już puste zasoby serotoniny? Bez sensu.
Dobra, bez sensu ta rozmowa bo tylko syf robimy.
Każdy ma inne gusta i wybierze co innego.
Proste.
Mefedron to przede wszystkim euforyk i po tą euforię do niego przychodzę.
Tak samo zresztą do 4cmc.
Ma być mięciutkio, pluszowo, ma rozlewać mi dupsko na boki🥰
Po chuj zarzynać i tak już puste zasoby serotoniny? Bez sensu.
Dobra, bez sensu ta rozmowa bo tylko syf robimy.
Każdy ma inne gusta i wybierze co innego.
Proste.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
widzisz, każdy szuka w tym czegoś innego, a ja gadam o tym bo swoje ciągi już na tym przeżyłam i gdybym miała powtórzyć cokolwiek to tylko z mefem.
Ważne by dobierać wszystko pod siebie i nie oceniać ludzi - swoją miarą. Bo każdy w sumie ma inny gust, i doświadczenia z tym czy tamtym.
Mefedron to euforyk mówisz? ja bym właśnie bardziej powiedziała taki stymulant z dorzutą zajebistej euforii .. który potem się przeradza w ciekawie stymulujący wynalazek.
No bo inaczej opiszesz przeżycia kogoś, kto sobie zapoda lagę raz w tygodniu, a ineczej wyjdzie sprawa kiedy zapytasz tego samego kogoś jak minął tydzień na tym.
pokochałeś to jebnięcie początkowe - ja też
Ale w przeciwieństwie do Ciebie - Ja go kochałam też za tą ( dla niektórych pustą ) stymulację z naparstkiem serotoninki, która coś tam sobie działała ( mówię już o ciągu ) mef w sobie ma to coś uroczego.
..a potem - zakochałam się w tej bombie która daje pierwsza laga, i o tak sie mi pozmieniało - chyba na korzyść.
Bo do ciągów na czymkolwiek to już dziekuję. i nikomu tego nie życzę, szkoda zdrowia.
uważaj tam kotek i ulubionych lotów haha
Ważne by dobierać wszystko pod siebie i nie oceniać ludzi - swoją miarą. Bo każdy w sumie ma inny gust, i doświadczenia z tym czy tamtym.
Mefedron to euforyk mówisz? ja bym właśnie bardziej powiedziała taki stymulant z dorzutą zajebistej euforii .. który potem się przeradza w ciekawie stymulujący wynalazek.
No bo inaczej opiszesz przeżycia kogoś, kto sobie zapoda lagę raz w tygodniu, a ineczej wyjdzie sprawa kiedy zapytasz tego samego kogoś jak minął tydzień na tym.
pokochałeś to jebnięcie początkowe - ja też
Ale w przeciwieństwie do Ciebie - Ja go kochałam też za tą ( dla niektórych pustą ) stymulację z naparstkiem serotoninki, która coś tam sobie działała ( mówię już o ciągu ) mef w sobie ma to coś uroczego.
..a potem - zakochałam się w tej bombie która daje pierwsza laga, i o tak sie mi pozmieniało - chyba na korzyść.
Bo do ciągów na czymkolwiek to już dziekuję. i nikomu tego nie życzę, szkoda zdrowia.
uważaj tam kotek i ulubionych lotów haha
mrrrrau
31.12.2024, 20:45
(31.12.2024, 16:13)kot_kreskowy napisał(a): Yeahhh!!
My hand like fucking tornado 😎
wiktororban
To jest TO czego potrzebujesz, zaufaj mi, mamy te same gusta🤘
Btw,
Widzę że tak się opinia spodobała, że Vendo aż dwa lajki dał XD
TAK TO SIĘ ROBI 😎
Szatan69
Jak na załączonym obrazku
Czy lepiej niż oral?
Myślę, że zbliżone wrażenia. Podbiło i podtrzymało seans.
Za to libido mocniej się wkręca od dupy strony
Mordeczko ja tego Mefista to lykam na bank po weekendzie...widać od razu, że temacik doczyszczony taki jak lubię..piszecie, że suchutki, kruchutki, bielutki ah tego 3fmc te, wezmę..profil fmc fajny do wyjścia do ludzi i w ogóle jeśli jest potrzebna faza bardziej ukryta i ogarnieta tylko opis Soni trochę mnie przeraza, że ten pusty spod później męczy i spać nie daje..nienawidzę tego..
31.12.2024, 21:57
wiktororban
To jest prawilny mef. Dużo euforii, rozlania i co ważne - mało tej pierdolonej noradrenaliny, jest petarda.
(Norę lubię ale błagam, nie w mefedronie... W NEPie np to co innego 😎)
Stymulacja jest oczywiście ale taka zrównoważona, nie jest nachalna.
Dwie godziny od ostatniej dawki i śpisz.
Idealnie by było gdyby był tak euforyczny jak ten pierwszy sort co Esco wprowadził kiedyś, z dwa lata temu pewnie, ten w grudzie 😁
A, byłbym zapomniał, dużo fajek se przygotuj bo idą jak woda
To jest prawilny mef. Dużo euforii, rozlania i co ważne - mało tej pierdolonej noradrenaliny, jest petarda.
(Norę lubię ale błagam, nie w mefedronie... W NEPie np to co innego 😎)
Stymulacja jest oczywiście ale taka zrównoważona, nie jest nachalna.
Dwie godziny od ostatniej dawki i śpisz.
Idealnie by było gdyby był tak euforyczny jak ten pierwszy sort co Esco wprowadził kiedyś, z dwa lata temu pewnie, ten w grudzie 😁
A, byłbym zapomniał, dużo fajek se przygotuj bo idą jak woda
NIE dla OPIO !!!
31.12.2024, 22:06
(31.12.2024, 20:45)wiktororban napisał(a): ... tylko opis Soni trochę mnie przeraza, że ten pusty spod później męczy i spać nie daje..nienawidzę tego..
niczego się nie bój, ten sorcik jest petarda! działa ksiązkowo i praktycznie nie ma żadnej jazdy zjazdy
STIM się załącza jak zaczynasz sprzatanie serotoniny jak nie przekroczysz opewnych dawek a każdy ma swoje indywidualne - to zaśniesz jak ta lala - ja nie miałam z tym nigdy problemu.
wszystko zależy od tego, ile tego chcesz przerobić jak chcesz się ścigać w 5-10g w dobę to licz się z tym że organizm da Ci znać że przesadzasz, ale jak jesteś ogarnięty w tych tematach, dobierasz odpowiednie dawki, robisz sobie przerwy, suplementujesz się i nawadniasz podczas imprezy - będzie ok.
To nie jest kiepski materiał w którym czujesz speeda, on praktycznie jest nie wyczuwalny.. no ale jak sobie jebniesz maraton 2-3-4 dniowy na tym - to raczej każdy keton Cię odpowiednio naspiduje tu reguły nie ma. udanych lotóF
mrrrrau
- Witam Państwa - Bardzo Serdecznie -
Dziś na warsztat bierzemy wychwalane pod niebiosa 4MMC, znane pod nazwą Mefedron - dla chętnych odrobiny językowej gimnastyki 4-metylofedron lub 4-metylometatynon
W tym miejscu należałoby opisać kolor, smak, twardość oraz przedstawić się wymiarowo. Wskazać metodę aplikacji i przygotować w mg (miligramach) możliwie najmniejszą dawkę tzw. uczuleniową, którą zażyjemy w celu weryfikacji - tzn. czy produkt jest tym produktem, który zamawialiśmy i czy nie wywoła u nas jakiś skutków ubocznych.
Czynności tych nigdy nie pomijamy, gdyż są one obowiązkowym punktem programu, a nie chcielibyśmy by okazały się programowym gwoździem do trumnym !!!
W przypadku złego samopoczucia lub jakiegoś uczulenia np. wysypki , ☝️ nie idziemy z tym produktem na komisariat w celu weryfikacji czystości badanej substancji !!!
Przy drugim przejściu zwiększyć ilość przyjmowanej substancji , jednocześnie zaleca się zachować ostrożność, gdyż ta próba ma na celu zaznajomienie się z domniemaną mocą produktu.
Trzecie podejście - tu można sobie pozwolić na więcej, nie zapominając o tym by jednak starać się mieć większość zdarzeń pod kontrolą.
I w końcu jesteśmy w punkcie docelowym. Tutaj należy skrupulatnie odczytać i opisać swoje wrażenia, jakie swoim działaniem wywarła na nas zażyta substancja.
Dla naszpikowanych (wiedzą) pagonów wprawionych w boju zadanie to nie powinno stwarzać żadnego problemu. Kociambry z dopiero co zasmarkanymi pagonami mogą sobie z tym tak łatwo nie poradzić.
I tu rada kochane sierściuchy (do których również należę) - Nie przejmujcie się brakiem profesjonalnego słownictwa opisującego wasz stan oraz tym, że nie potraficie wymienić choćby pojedynczego receptora z kilkunastu grup receptorów mieszczących się w ciele człowieka. Nie oznacza to, że nie należy się edukować. Prosty i prymitywny opis również jest mile widziany, tym bardziej kiedy przemówi do obu tych grup.
Z powodu braku wystarczającej wiedzy jakże potrzebnej w warstwie opisu nie pozostaje mi nic innego jak tylko napisać:
ZAJEBISTY 😉
To jest naprawdę zajebiście dobry Mateusz
Kefir💯%