Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24
31.12.2024, 15:11
(31.12.2024, 14:03)horsii napisał(a): Lukas1985 już wkrótce nie będziesz musiał się martwić ani ociepleniem klimatu, ani grzmotami, ani petardami. Znany filantrop, ekonomista i wirolog Bill Windows będzie rozpylał w atmosferze nietoksyczne i nieszkodliwe (a nawet zdrowe) związki chemiczne, dzięki temu będzie on mógł manipulować pogodą, tak aby uczynić ją lepszą - w ten sposób wyeliminujemy wszelkie burze i grzmoty, dzięki czemu pieski nie będą się bać. A petardy to normalnie zdelegalizujemy w imię zasady "fun not allowed". Pomyśl o pieskach. No dalej, ty bezduszny gnojku. Pomyśl o pieskach! O, patrz, tu jest jeden piesek! Spojrzysz mu w oczy i powiesz to samo?
Jak strzelam to myślę o pieskach 🥰
31.12.2024, 15:45
Lubię piro. Ale w tym sezonie nic nie lupuje bo cemy kosmos a towar coraz słabszy od 3 lat to coraz gorsze gówno a ceny kosnos. Za petardy przynajmniej mocne
31.12.2024, 19:01
Szanuję wolność wyboru...
Szanuję to co mówi Lifeisbrutal bo szkodzić świadomie zwierzakom to jest chore
Szanuję to co mówi Lukas1985 bo w sumie zwierzęta od czasów dinozaurów drapały burze i inne cuda natury
Szanuję to forum, bo co ludzi tyle opinii więc ja sobie pozostaję neutralnie
strzelać - ale z głową i z tym optymistycznym akcentem wszystkim życzę dużo dużo - hm.. czego tam chcecie,
bo to czego ja wam życze może wam się nie spodobać!
Szanuję to co mówi Lifeisbrutal bo szkodzić świadomie zwierzakom to jest chore
Szanuję to co mówi Lukas1985 bo w sumie zwierzęta od czasów dinozaurów drapały burze i inne cuda natury
Szanuję to forum, bo co ludzi tyle opinii więc ja sobie pozostaję neutralnie
strzelać - ale z głową i z tym optymistycznym akcentem wszystkim życzę dużo dużo - hm.. czego tam chcecie,
bo to czego ja wam życze może wam się nie spodobać!
mrrrrau
01.01.2025, 10:12
No napierdalali równo w tym roku, niebo się błyszczało przez dobrą godzinę bez przerwy. 🎆
Niestety dwa moje kotki się bały trochę, ale starałem się im zapewnić jak najmniejszy stres wtedy. Trzeci kot odważnie patrzył ze mną przez okno. Także chyba nie było tragedii pod tym względem u mnie.
Niestety dwa moje kotki się bały trochę, ale starałem się im zapewnić jak najmniejszy stres wtedy. Trzeci kot odważnie patrzył ze mną przez okno. Także chyba nie było tragedii pod tym względem u mnie.