Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
30.12.2024, 22:40
Skittles w sumie nie za wiele rozni sie wzgledem purple, ale jest tak z 20% slabszy od swojego kontrproduktu. Na dobra sprawe powiedzialbym, ze ich najwiekszymi roznicami sa nazwy. Nie jest to yin i yang, bardziej jak zolty i pomaranczowy albo soplica i lubelska, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Jesli chodzi o wlasciwosci fizyczne, to nie zauwazylem wiekszych zmian, moze tylko kruchliwosc w palcach, ale moga byc to po prostu rozne topy, wiec tu tez bardzo malo cech dzielacych te dwa produkty. Gdybym mial wypowiedziec sie o smaku i zapachu, to obydwa pachna tak samo kuszaco - jak zwykly babol weed weedowski zielone i w ogole ziolo konopie indyjskie, nie jebia padlina albo innym plastikiem jak typowe kannacze. Spalilem taka w porzadku nabitke, nie ladowalem na chama 0.2 tylko bardziej okolice 0.12-0.15. Dzialanie to klasyczne ADB, lezysz i ziemniaczysz przez 45-70 minut, z kazda jarana lufa czas trwania skraca sie o 2 minuty i 13 sekund
Mie bede sie rozpisywal bo wszystko co uwazam na plus ju sostalo napisane.
Co sie moge przyczepic to bardzo drapie w graslo czy to wieksY czy mniejszy buch jeden huj
cala glowa lufki fajnie smiga.
Ale ja musze przypalic 2 i jestem ukopcony.
piwreszym razsm ro grzymalo z 50 minut +\-
zadnych pajanoi i czy co tam odpierdala sie po maczanach.
Tez to zauwazylem nie ma opcji sie pokarac. 4 lufy spalilem i przy 4 czulem tak samo jak 2 tylko zlapal mnie sen
Co sie moge przyczepic to bardzo drapie w graslo czy to wieksY czy mniejszy buch jeden huj
cala glowa lufki fajnie smiga.
Ale ja musze przypalic 2 i jestem ukopcony.
piwreszym razsm ro grzymalo z 50 minut +\-
zadnych pajanoi i czy co tam odpierdala sie po maczanach.
Tez to zauwazylem nie ma opcji sie pokarac. 4 lufy spalilem i przy 4 czulem tak samo jak 2 tylko zlapal mnie sen
02.01.2025, 20:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2025, 20:47 przez Rweqerew333.)
Mam już 13-sto letnie doświadczenie z jaraniem zioła. Od zawsze oglądałem dokładnie każdego kupionego topa czy nie jest to jakaś pestka/chemol/ziemniak etc. będąc na to wyczulonym i bardzo negatywnie nastawionym do nienaturalnego bucha.
Biorąc Fake THC od HighlifeMarket wiedziałem z czym mam kontakt:
Po skurczakach Kentucky zawsze mam sraczkę, więc omijam ten fast-food z daleka.
Do zioła od tego vendora również byłem sceptycznie nastawiony.
Spodziewałem się konkretnego mózgotrzepa, który pokara po odrobinie w nabitej lufce. Zaskoczyłem się.
Nabita ilość w lufkę się zgadza - odrobina starczy, natomiast jeśli chodzi o doznania - bez charakterystycznych dla mózgotrzepów uboków.
Doświadczyłem mocno poprawionego nastroju, odprężenia całego ciała, przypływu kreatywności i rozkmin jak po czystym zielsku a to wszystko w tle miłego pobudzenia, które popycha do działania.
Nie jest to typowy kanapowy zamulacz. - Po prostu chce się coś robić.
Najbardziej lubię po zielsku słuchać muzyki, oglądać teledyski, rozkminiać albo tworzyć własną muzykę - przy tym sprzęcie jest to jak najbardziej możliwe i sprawia niemałą frajdę.
Nie próbowałem ale myśle, że z bonga to byłby kosmos.
Jarałem z lufki i jointy raz mieszając z tyksem raz czyściocha - nie przypominam sobie żeby drapało mnie w gardło.
Zapach i smak bez zarzutów - doznania organoleptyczne zdecydowanie na plus.
Dla mnie się podoba przez co polecam spróbować każdemu stonerowi.
Gdybym mógł kruszyłbym od rana do nocy.
Piuuuu
Biorąc Fake THC od HighlifeMarket wiedziałem z czym mam kontakt:
Cytat:CBD wypełnione miłością, która jest tajemnicą producenta jak przyprawa w KFC.
Po skurczakach Kentucky zawsze mam sraczkę, więc omijam ten fast-food z daleka.
Do zioła od tego vendora również byłem sceptycznie nastawiony.
Spodziewałem się konkretnego mózgotrzepa, który pokara po odrobinie w nabitej lufce. Zaskoczyłem się.
Nabita ilość w lufkę się zgadza - odrobina starczy, natomiast jeśli chodzi o doznania - bez charakterystycznych dla mózgotrzepów uboków.
Doświadczyłem mocno poprawionego nastroju, odprężenia całego ciała, przypływu kreatywności i rozkmin jak po czystym zielsku a to wszystko w tle miłego pobudzenia, które popycha do działania.
Nie jest to typowy kanapowy zamulacz. - Po prostu chce się coś robić.
Najbardziej lubię po zielsku słuchać muzyki, oglądać teledyski, rozkminiać albo tworzyć własną muzykę - przy tym sprzęcie jest to jak najbardziej możliwe i sprawia niemałą frajdę.
Nie próbowałem ale myśle, że z bonga to byłby kosmos.
Jarałem z lufki i jointy raz mieszając z tyksem raz czyściocha - nie przypominam sobie żeby drapało mnie w gardło.
Zapach i smak bez zarzutów - doznania organoleptyczne zdecydowanie na plus.
Dla mnie się podoba przez co polecam spróbować każdemu stonerowi.
Gdybym mógł kruszyłbym od rana do nocy.
Piuuuu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
Wczoraj, 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 19:29 przez SztywnyMisza.)
Tu jestem mile zaskoczony co do skittelsa , wcześniej mu dawałem średnio ocenke może skład się zmienił albo mi tak tolerka spadła. jaralem go wczoraj wygląd oraz zapach no jak normalne topy ciężko różnicy jaką kolwiek różnice od normalnego ziółka testowałem z 3 osobami to mówiły że to normalne jaranko xD w drodze do nich do miasta zapaliłem lufę przed autobusem i zajebany w chuja byłem czasami przysypiałem w autobusie myślałem że prześpię moment gdzie Mam wysiąść gastro po tym nie ma jakiegoś ogromnego , po oczach widać że było palone. Ogólnie ja i 3 ziomków śmiało mogę to polecić bo jakoś zamiennik sprawdza się zajebiście można by sprzedawać to nawet jako weeed i wątpię żeby ktoś się kapnal
Czas działania utrzymuje się do jakiejś godzinki coś takiego potem wiadomo schodzi ale i tak czuć lekkie upalenie
Czas działania utrzymuje się do jakiejś godzinki coś takiego potem wiadomo schodzi ale i tak czuć lekkie upalenie