Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
03.01.2025, 22:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2025, 22:53 przez kot_kreskowy.)
Zamknięte pytanie?
To jak byś odpowiedział na pytanie:
Czy przestałeś już molestować koty w piwnicy?😎
Nie na każde pytanie da się odpowiedzieć tak lub nie.
A co do fety, to uważasz że jak coś jest suche w grudach to jest to na bmk a jesli mokre to pasta, a gdzie w tym wszystkim siarczan? A jest jeszcze ponoć asparaginian amfetaminy - choć przyznam że za chuja nie wiem co to za ustrojstwo...
I nie przypierdalam sie, jedynie zwracam uwagę na tworzoną dezinformację.
To jak byś odpowiedział na pytanie:
Czy przestałeś już molestować koty w piwnicy?😎
Nie na każde pytanie da się odpowiedzieć tak lub nie.
A co do fety, to uważasz że jak coś jest suche w grudach to jest to na bmk a jesli mokre to pasta, a gdzie w tym wszystkim siarczan? A jest jeszcze ponoć asparaginian amfetaminy - choć przyznam że za chuja nie wiem co to za ustrojstwo...
I nie przypierdalam sie, jedynie zwracam uwagę na tworzoną dezinformację.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Każda amfetamina z ulicy, czy taka z neta jaką walicie to jest siarczan amfetaminy, i to jest absolutnie bez znaczenia czy to jest najgorsza pasta kofeinowa 1% fety w fecie, czy jakiś lepszy, poważniejszy temat. A to że tak sie (debilnie) przyjęło że "siarczan to lepszy jest" - co zrobisz.
szczególnie to jest to śmieszne, gdy tak słabe gówna potrafiły sie pojawiać na rynku jako "siarczan" że nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać... a już wisienką na torcie było to, że te potężne siarczany hucznie promowane przez ich sprzedawców, to widniały zaraz obok drugiego produktu "pasta" co sugerowało że jest coś o jeszcze niższej jakości niż "siarczan" Były dobre, były złe, ale nieraz zdarzyło mi sie w różnych sklepach zamówić taki "siarczan" że pierwsze lepsze barachło od seby było lepsze.
Siarczan srarczan. Ile kurwa % fety w fecie jest, a nie.
W każdym razie mam nadzieję, że ten prondinho będzie dobry, zastanawiam sie nad wypróbowaniem go w niedalekiej przyszłości.
A pisanie o "mitycznej fecie na bmk" to sobie już odpuszczę. Nigdy się nie nauczą.
szczególnie to jest to śmieszne, gdy tak słabe gówna potrafiły sie pojawiać na rynku jako "siarczan" że nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać... a już wisienką na torcie było to, że te potężne siarczany hucznie promowane przez ich sprzedawców, to widniały zaraz obok drugiego produktu "pasta" co sugerowało że jest coś o jeszcze niższej jakości niż "siarczan" Były dobre, były złe, ale nieraz zdarzyło mi sie w różnych sklepach zamówić taki "siarczan" że pierwsze lepsze barachło od seby było lepsze.
Siarczan srarczan. Ile kurwa % fety w fecie jest, a nie.
W każdym razie mam nadzieję, że ten prondinho będzie dobry, zastanawiam sie nad wypróbowaniem go w niedalekiej przyszłości.
A pisanie o "mitycznej fecie na bmk" to sobie już odpuszczę. Nigdy się nie nauczą.
horsii
„Feta na bmk klepie jak nigdzie w PL w klubie typu Manieczki Ekwador. – opinia wielu znajomków.”.
Rozmawiałem z gościem co gonił tematu tam dużo i mówił, wręcz z dumą , że on "gość z zasadami", kupuje dużo, rozrabia i daje zacne 15%, a sam kupuje, gdzie jest coś ponad 20% więc jak to powiedział nie ma lipy.
Różnie można się odnieść do tego, kofeiny na pewno nie pcha ludziom, jest jednak jest małe „ale”, jadąc do szwabów po „znajomości” u Jurgę jest w klubach dobra… Polska feta.
A klępie podobno jak 2000 roku, testowałem i myślałem, że „Pana Boga na nogi złapałem”, spierałem się z kolegą, czy to czyste fuczka, czy z domieszką.
Z luźnej rozmowy włączyła się wkrętka, że On ma rację, że sama feta tak nie działa, że było z czymś mieszane na 100%, od słowa do słowa i poszło.
Tak się wkurzył, bo „znawca wszystkiego”, że wrzucił do labo materiał, bo założyliśmy się grubo.
Analiza trwało chyba 4 dni, nie wiem, czy taka kolejka była, czy tak wolno tam pracują,
byłem na miejscu u niego na urlopie i trochę balowaliśmy, więc czas zleciał.
Wynik był w skrócie taki, że czyścioch i 34% amfetaminy w składzie.
Wydruk z jakiegoś labo u szwaba, analiza 300 euro coś koło tego, nigdy nie widziałem tylu kartek po analizy i wykresów, i innych.
Na końcu była śmieszna kartka, że narkotyki są szkodliwe dla zdrowia i nielegale, dodając namiary na ośrodki uzależnień w DE.
Także ta historia dla wszystkich co mówią, że wiedzą, co to dobra feta.
Jak tu przekroczy 10% to powie większość, że najlepsza w życiu, co może być prawdą, mając na uwadzę to coś, co nawyzywają fetą na osiedlach.
HighlifeMarket
Wiesz nie bierz tego do siebie wiemy, jaki jest rynek i serio, tak ilość będzie godna odnotowania, i pisze to bez ironii.
Niekuózy mawia też tak, „nieważne, ile i co ważne, aby klepało jak trzeba.”.
„Feta na bmk klepie jak nigdzie w PL w klubie typu Manieczki Ekwador. – opinia wielu znajomków.”.
Rozmawiałem z gościem co gonił tematu tam dużo i mówił, wręcz z dumą , że on "gość z zasadami", kupuje dużo, rozrabia i daje zacne 15%, a sam kupuje, gdzie jest coś ponad 20% więc jak to powiedział nie ma lipy.
Różnie można się odnieść do tego, kofeiny na pewno nie pcha ludziom, jest jednak jest małe „ale”, jadąc do szwabów po „znajomości” u Jurgę jest w klubach dobra… Polska feta.
A klępie podobno jak 2000 roku, testowałem i myślałem, że „Pana Boga na nogi złapałem”, spierałem się z kolegą, czy to czyste fuczka, czy z domieszką.
Z luźnej rozmowy włączyła się wkrętka, że On ma rację, że sama feta tak nie działa, że było z czymś mieszane na 100%, od słowa do słowa i poszło.
Tak się wkurzył, bo „znawca wszystkiego”, że wrzucił do labo materiał, bo założyliśmy się grubo.
Analiza trwało chyba 4 dni, nie wiem, czy taka kolejka była, czy tak wolno tam pracują,
byłem na miejscu u niego na urlopie i trochę balowaliśmy, więc czas zleciał.
Wynik był w skrócie taki, że czyścioch i 34% amfetaminy w składzie.
Wydruk z jakiegoś labo u szwaba, analiza 300 euro coś koło tego, nigdy nie widziałem tylu kartek po analizy i wykresów, i innych.
Na końcu była śmieszna kartka, że narkotyki są szkodliwe dla zdrowia i nielegale, dodając namiary na ośrodki uzależnień w DE.
Także ta historia dla wszystkich co mówią, że wiedzą, co to dobra feta.
Jak tu przekroczy 10% to powie większość, że najlepsza w życiu, co może być prawdą, mając na uwadzę to coś, co nawyzywają fetą na osiedlach.
HighlifeMarket
Wiesz nie bierz tego do siebie wiemy, jaki jest rynek i serio, tak ilość będzie godna odnotowania, i pisze to bez ironii.
Niekuózy mawia też tak, „nieważne, ile i co ważne, aby klepało jak trzeba.”.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
04.01.2025, 16:13
Trzeba czekać aż ktoś kupi lub dostanie i oceni dopiero w tedy się dowiemy co za temacik
04.01.2025, 19:17
Proszę mnie tutaj nie tego....Ja chce byc juz powazniejszy trocne.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
04.01.2025, 20:37
Jestem Ciekaw tej krajowki bo ta od duszka ro ja jak piscilem ja te te kurwa malolaty niewiedzieli co to jest xD
Jak oni wala trace 0.5g na raz a tam mnie 100mg czesalo
Jak oni wala trace 0.5g na raz a tam mnie 100mg czesalo
06.01.2025, 20:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2025, 21:34 przez qazplm1233.)
Zrobione 5G , coś o mnie, 93 kg aktualnie , bardzo aktywny fizycznie (siłownia) dostarczanie makroskładników białka,węgli,tluszczy na wysokim poziomie , ostatnie 6msc w wakacje tylko parę x krajowka , wiec tolerka zerowa , mialem 5g zrobiłem w 1.5 dnia
Dawki ze względu na brak wagi 300-500mg
Aplikacja praktycznie bezbolesna , nie ma tu niestety tego "charakterystycznego miłego szczypania"
Nie ma jakiegoś rushu ,ale czuc że działa , jednak jak dla starego konesera no to bez szału
Materiał lekko się lepi do karty ,ale bardziej suchy niż mokry
Zwały nie odnotowalem , wiadomo delikatne zmęczenie po przespanej nocy
Moja obiektywna ocena 6/10
Aplikacja praktycznie bezbolesna , nie ma tu niestety tego "charakterystycznego miłego szczypania"
Nie ma jakiegoś rushu ,ale czuc że działa , jednak jak dla starego konesera no to bez szału
(06.01.2025, 20:57)qazplm1233 napisał(a): Zrobione 5G , coś o mnie, 93 kg aktualnie , bardzo aktywny fizycznie (siłownia) dostarczanie makroskładników białka,węgli,tluszczy na wysokim poziomie , ostatnie 6msc w wakacje tylko parę x krajowka , wiec tolerka zerowa , mialem 5g zrobiłem w 1.5 dnia
300-500mg ... DAWKI? i to zrobione w 1.5 dnia 5G ? i i dajesz temu 6/10 ?
z całym szacunkiem dla sklepu ( i mefedronu bo jest zajebisty ) - ale po tym co napisałeś nie dała bym temu nawet 2/10 bo to dla mnie nie była by FETA
tolerka tutaj zwł po półrocznej przerwie to by Ci dała taki nie ogar po takich dawkach że raczej byś tu spokojnie nie pisał
a zwałe byś zapamiętał do końca życia
ciekawe czy chociaż miałeś wyższą temp. ciała po przyjęciu 5G w nieco ponad dobę?
Nie bierz tego do siebie strikte, ale jak na konesera, którym się określasz - raczej takie niuanse powinny być dla Ciebie oczywiste.
Najebać się Fetą to sztuka - najebać się kofeiną to w tej sztuce - dramat.
Ciekawa jestem testów - co by wykazały w składzie.
jeśli ktoś teraz myśli żeby się pokłócić albo nabić postów co on to w życiu za dawki nie przyjmował proponuję przeczytać wpierw ten artykuł
https://pl.wikipedia.org/wiki/Amfetamina
zwł pkt. o przedawkowaniu i dawkach...
porozmawiajmy o tym
mrrrrau