Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szpiegujące okulary Mety
04.01.2025, 15:24
Vlog o technologii.
O tych okularach zaczyna się w przedostatniej części filmu,
Min 13:12
Co myślicie?
Popierdolone jak chuj.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.01.2025, 15:53
Widzę wybuchającą Tesla i chodzi o to, że przed hotelem Trumpa wybuchła?
Bo nie mam jak teraz obejrzeć
Jeśli tak to zamach był zolnierza ale ładunki wszystkie nie wybuchły i 7 osób rannych 1 nie żyje
Bo nie mam jak teraz obejrzeć
Jeśli tak to zamach był zolnierza ale ładunki wszystkie nie wybuchły i 7 osób rannych 1 nie żyje
04.01.2025, 16:03
Tak kurwa, o Teslę...🤦
Czytasz w ogóle co napisałem????
Czytasz w ogóle co napisałem????
NIE dla OPIO !!!
04.01.2025, 16:40
Mnie po mecie to nie tylko okulary szpiegują...
Inferno
Ta jedna osoba co zgineła to był kierowca.
Gdy samochód stał pod trump tower to kierowca był już martwy - dostal kulkę w głowę. Od kogo? Nie wiadomo xD
Tesle mogą jeździć same.
Facet był żołnierzem.
Dziwne że był żołnierzem, chyba sierżantem a był takim jebanym debilem (zakładając że to on wszystko zrobił) że chciał przeprowadzic zamach terrorystyczny w zasadzie fajerwerkami.
Facet w tej samej bazie co ten zamachowiec z nowego orleanu sprzed chwili wczesniej.
Inferno
Ta jedna osoba co zgineła to był kierowca.
Gdy samochód stał pod trump tower to kierowca był już martwy - dostal kulkę w głowę. Od kogo? Nie wiadomo xD
Tesle mogą jeździć same.
Facet był żołnierzem.
Dziwne że był żołnierzem, chyba sierżantem a był takim jebanym debilem (zakładając że to on wszystko zrobił) że chciał przeprowadzic zamach terrorystyczny w zasadzie fajerwerkami.
Facet w tej samej bazie co ten zamachowiec z nowego orleanu sprzed chwili wczesniej.
04.01.2025, 23:02
Już dawno szpieguje cię każde urządzenie elektryczne które ma aparat/mikrofon bądź twoje dane
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca