Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
05.01.2025, 22:22
(05.01.2025, 10:32)Firana napisał(a): Lifeisbrutal Ketrel to mam na co dzień od psychiatry. Również biorę, jak już chce zakończyć tripa i usnąć. Mam go brać regularnie, ale stosuje tylko gdy mam problemy ze snem.
Niepamietam czy to kwtryl czy chloroprotixen bralem ale mnie rc-ki nie braly tak jak trzeba.
05.01.2025, 23:49
(05.01.2025, 10:17)Lifeisbrutal napisał(a): Firana Rób co chcesz ja tylko napisałem, że nie jest to zbyt dobre rozwiązanie. Jak masz kryzys to zamiast klonów załatw sobie ketrel. Dużo lepsze wyjście.
Rozwalisz serce mieszając ketrel z dopami.
W ogóle to czy benzo czy neurolepu to bardzo kiepski pomysł.
06.01.2025, 00:06
Kilka tygodni na takim żywieniu i się można przekręcić. Wydłużenie QT od stima plus ketrel... Ketrel z alko jihad w wątrobę... Ano i alfa waląca po nerach...
06.01.2025, 10:45
Na hajpie tłumaczono to tak.
Dopamina to samochod jej przepływy / napływy / szlaki itp to autostrada a receptory to bramki. I teraz pytanie - co się stanie jak się te bramki zamknie ? Dopamina zacznie się tłoczyć i kumulować w pewnym momencie zacznie "uciekać" tam gdzie nie powinna.
Nie umiecie ćpać alf.to nie cpajcie. I tyle.
Dopamina to samochod jej przepływy / napływy / szlaki itp to autostrada a receptory to bramki. I teraz pytanie - co się stanie jak się te bramki zamknie ? Dopamina zacznie się tłoczyć i kumulować w pewnym momencie zacznie "uciekać" tam gdzie nie powinna.
06.01.2025, 11:10
(06.01.2025, 10:45)Lukas1985 napisał(a): Na hajpie tłumaczono to tak.
Dzięki za troskę, ale ja chce skończyć z alkoholem.
Może to niemądre, ale leki kupię sobie takie jak chce, bo magik przypisze mi z pewnością SSRI