Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koszmary po ćpaniu
05.01.2025, 14:07
(05.01.2025, 08:49)Lifeisbrutal napisał(a): Wiem, że temat dotyczy koszmarów po ćpaniu, ale mam do was pytanie. Czy zdarzyło wam się mieć koszmary robiąc detoks? Tej nocy miałem tragedię pod tym względem..
Podczas detoksu szczególnie. Po ćpaniu jak już to mam zajebiste, realistyczne, przyjemne sny.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
05.01.2025, 15:31
Jak odstawiam coś co zażywałem z dużą regularnością moje sny są bardziej wyraźne ale jednocześnie takie "gorączkowe". Męczą mnie przerażające wizję i scenariusze,być może to podświadomość próbująca dojść do głosu
05.01.2025, 15:53
No ja ogólnie mam świadomość i podświadomość w chuj rozbudowaną i to mi nie ułatwia sprawy...
05.01.2025, 17:06
Lifeisbrutal
Rozbudowaną świadomość i podświadomość?
W jakim sensie?
Bo ni chuja, nie wiadomo o co tu chodzi.
Rozbudowaną świadomość i podświadomość?
W jakim sensie?
Bo ni chuja, nie wiadomo o co tu chodzi.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.01.2025, 17:08
kot_kreskowy Świadomość mam rozbudowaną pod tym względem, że wielu rzeczy jestem świadomy. Przez co podświadomość też pracuje i pewne emocje w sobie duszę tam. Nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej.
05.01.2025, 17:35
Lifeisbrutal
Duszenie w sobie emocji to chujowy temat jest, z czasem tak się kumulują, że w końcu człowiek wybucha jak wulkan.
To też robienie sobie krzywdy bo z takim kwasem ciężko się skupić i funkcjonować normalnie.
Najlepiej jest to po prostu przegadać z kimś kto cię rozumie, wyrzucić to z siebie.
Duszenie w sobie emocji to chujowy temat jest, z czasem tak się kumulują, że w końcu człowiek wybucha jak wulkan.
To też robienie sobie krzywdy bo z takim kwasem ciężko się skupić i funkcjonować normalnie.
Najlepiej jest to po prostu przegadać z kimś kto cię rozumie, wyrzucić to z siebie.
NIE dla OPIO !!!
05.01.2025, 17:36
kot_kreskowy Wiem, że chujowo, ale czasem nie ma wyjścia i lepiej postąpić tak niż wygadać się byle komu...
05.01.2025, 19:51
Blokowanie emocji powoduje różne problemy psychiczne. Ja tak robiłem od wieku nastoletniego i dorobiłem się różnych depresji i fobii.
Warto się nauczyć na bieżąco przeżywać wszystko, to jest niekoniecznie wygadanie się, ale też różne aktywności. Taka medytacja i mundfullness też robi robotę, bo uczy przeżywania emocji z pozycji bardziej obserwatora.
Warto się nauczyć na bieżąco przeżywać wszystko, to jest niekoniecznie wygadanie się, ale też różne aktywności. Taka medytacja i mundfullness też robi robotę, bo uczy przeżywania emocji z pozycji bardziej obserwatora.
06.01.2025, 09:41
(05.01.2025, 19:51)Chochlik napisał(a): Blokowanie emocji powoduje różne problemy psychiczne. Ja tak robiłem od wieku nastoletniego i dorobiłem się różnych depresji i fobii.
Dokładnie! warto uczyć się "diagnozowania" emocji