Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
kot - nie nerwój mnie - tak się delikatnie wzburzyłam - a już myślałam że na salony wjedzie poczciwy antuan
- brak zwały? - jasne - ale nie po 5G w 1.5 dniówki
( wiadomo, możemy pogadać o osiedlowych smaczkach, które coś tam smyrają i ustawiało się lagi wielkości całego blatu, ale jak ktoś raz w życiu liznął chociaż raz prawilnego antka wie ... że głupia setka potrafi dobrze trzymać, i nawet po tym jest problem ze snem obojętnie jak wprawiony jesteś w boju, wystarczy poczytać trochę o mechanizmach jakie zachodzą po zażyciu amfetaminy i nie będzie już żadnego pytania dlaczego tak a nie inaczej się dzieje... )
- o cenie się nie wypowiadam - bo w sumie nie wiem za co miała bym zapłacić, pierwsza recka kompletnie mnie nie przekonuje a uwierz mi chciała bym się mylić.
- brak zwały? - jasne - ale nie po 5G w 1.5 dniówki
( wiadomo, możemy pogadać o osiedlowych smaczkach, które coś tam smyrają i ustawiało się lagi wielkości całego blatu, ale jak ktoś raz w życiu liznął chociaż raz prawilnego antka wie ... że głupia setka potrafi dobrze trzymać, i nawet po tym jest problem ze snem obojętnie jak wprawiony jesteś w boju, wystarczy poczytać trochę o mechanizmach jakie zachodzą po zażyciu amfetaminy i nie będzie już żadnego pytania dlaczego tak a nie inaczej się dzieje... )
- o cenie się nie wypowiadam - bo w sumie nie wiem za co miała bym zapłacić, pierwsza recka kompletnie mnie nie przekonuje a uwierz mi chciała bym się mylić.
mrrrrau
07.01.2025, 08:16
Ja to zostawie bez komentarza bedzie mozliwosc sprawdzenia to sie wtedy wypowiem.
07.01.2025, 09:19
O cholera 300-500mg fety? Jak na osobę, która kiedyś waliła fetę to i tak dużo dla mnie. Rozumiem, że teraz o dobre źródło fety może być ciężko...
Najlepiej będzie tak jak wyżej wspomniane, jeśli będzie okazja sprawdzenia to również się wypowiem.
Najlepiej będzie tak jak wyżej wspomniane, jeśli będzie okazja sprawdzenia to również się wypowiem.
07.01.2025, 12:35
qazplm1233 kilka dni z rzędu srał ogniem na czacie, że kurwier mu zajebał paczkę, która jak widać najwidoczniej dotarła (a nie mówiłem, quasimodo?) później wpierdala końskie dawki i go nie klepie.
Poczekałbym na opinie innych klientów, bo ten jest trochę niepoważny.
Poczekałbym na opinie innych klientów, bo ten jest trochę niepoważny.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
07.01.2025, 15:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2025, 15:50 przez kot_kreskowy.)
DarkSonia
Rozumiem cię, sam całkiem niedawno dostawałem od kumpla taką szmatę mocną, że setka klepała 4 bite godziny, kłaki na plecach się prostowały a suty sterczały niczym wentyle od kamaza
Ale...
Zjazd to jakieś tortury KGB, skurcze jak chuj, nerwowość i irytacja na poziomie psychopaty.
Także tego...
Nie oceniam, po prostu wiem, że u nas w kraju feta potrafi być dwubiegunowa totalnie.
Rozumiem cię, sam całkiem niedawno dostawałem od kumpla taką szmatę mocną, że setka klepała 4 bite godziny, kłaki na plecach się prostowały a suty sterczały niczym wentyle od kamaza
Ale...
Zjazd to jakieś tortury KGB, skurcze jak chuj, nerwowość i irytacja na poziomie psychopaty.
Także tego...
Nie oceniam, po prostu wiem, że u nas w kraju feta potrafi być dwubiegunowa totalnie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.01.2025, 18:00
Jak widać prawda niektórych boli dobrze ,że takich userow jak DarkSonia mam ignore , 300-500mg fety , jak widac to tu większość myśli chyba że ta feta to 100% czystosci to bym w kostnicy leżał , będzie 10% to jest dobrze
07.01.2025, 18:16
qazplm1233 Ja cię nie neguje pod tym względem, wyraziłem tylko swoje zdanie odnosząc się do siebie i tego jak ja to widze. I wręcz przeciwnie biorę neutralnie twoją recenzje.
(07.01.2025, 18:00)qazplm1233 napisał(a): Jak widać prawda niektórych boli dobrze ,że takich userow jak DarkSonia mam ignore , 300-500mg fety , jak widac to tu większość myśli chyba że ta feta to 100% czystosci to bym w kostnicy leżał , będzie 10% to jest dobrze
mnie nic nie boli, bo znam realia, oceniam Twoją reckę, ... konseserze.
Lubisz ćpać tynk, Twoja sprawa, ja nie muszę...
mrrrrau
07.01.2025, 18:50
(07.01.2025, 18:00)qazplm1233 napisał(a): Jak widać prawda niektórych boli dobrze ,że takich userow jak DarkSonia mam ignore , 300-500mg fety , jak widac to tu większość myśli chyba że ta feta to 100% czystosci to bym w kostnicy leżał , będzie 10% to jest dobrze
Wystarczy cofnąć się o stronę i przeczytać mojego posta, nie tylko tak nie sądzę, wręcz było to badane.
Sam mistrz Ryszard Jakubczyk nawet takiej nie zrobi, ale 80% + już tak.
Co jest ewenementem na skalę światową.
https://uwaga.tvn.pl/reportaze/genialny-...-st7861205
https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/pols...-st7856663
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !