Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
07.01.2025, 20:08
500mg i może zabić? Oj Sonia Sonia... jeszcze od 500mg fety nikt nie wykitował...
Tutaj trochę farmazony piszesz.
Przedawkować ok mógł, ale nie umrzeć...
Tutaj trochę farmazony piszesz.
Przedawkować ok mógł, ale nie umrzeć...
Lifeisbrutal
500mg niekopanego towaru. na lagę, gdzie ogarniasz w nico ponad dobę 5G ... dla ścisłosci
jeden poczuje mocny zjazd po prostu a inny może się przejechać, kwestia osobnicza, i mówie tu o czystym towarze.
ja nie wyznaczam granicy śmierci teraz haha po prostu przestrzegam przed głupotą Lajfik.
a czy by ktokolowiek umarł... śmiertelne zatrucie wg. badań zaczyna sie od 5G na dobę ( wg wikipedii )
https://pl.wikipedia.org/wiki/Amfetamina
a on pisze, że nawet nie poczuł zjazdu... czy juz rozumiesz moje zdziwienie?
po prostu kreuję przekaz, aby nie brać z niego przykładu i dopasowywać dawki do siebie, badać materiał, weryfikować, a już na pewno nie brac z niewiadomych źródeł.
A gdy się robi reckę, to chociaż rozumieć, na czym polega - tolerancja.
500mg niekopanego towaru. na lagę, gdzie ogarniasz w nico ponad dobę 5G ... dla ścisłosci
jeden poczuje mocny zjazd po prostu a inny może się przejechać, kwestia osobnicza, i mówie tu o czystym towarze.
ja nie wyznaczam granicy śmierci teraz haha po prostu przestrzegam przed głupotą Lajfik.
a czy by ktokolowiek umarł... śmiertelne zatrucie wg. badań zaczyna sie od 5G na dobę ( wg wikipedii )
po prostu kreuję przekaz, aby nie brać z niego przykładu i dopasowywać dawki do siebie, badać materiał, weryfikować, a już na pewno nie brac z niewiadomych źródeł.
mrrrrau
07.01.2025, 20:18
DarkSonia Wedle mnie to i on może z 10g zjeść tej fety i mi to tita. Napisał przecież szczerze jak jest, że 500mg zrobiło go chujowo, przecież to żaden wyznacznik, że u każdego tak będzie. Chyba lepiej, że wyłożył kawę na ławę i napisał zgodnie z prawdą niż miałby pierdolić o dupie maryni.
07.01.2025, 20:19
Skończ już pleść te farmazony bo czytać tego nie idzie, spamu najebane bo Grażyna nie może pojąć prostych zasad.
Weź odstaw ten mefedron!
Weź odstaw ten mefedron!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.01.2025, 20:28
(07.01.2025, 20:14)DarkSonia napisał(a): Lifeisbrutal
Chyba kpisz ze 500mg czystej amfy moze zabic... Chyba dziecko co najwyzej, to nie ma az takiego strzalu.
Na wikipedii rozne rzeczy pisza, podobno zjedzenie w dobe 5g Hexenu zabija, wiec wedlug tego jestem juz 2.5m pod ziemia a wy macie zbiorowa halucynacje.