Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dawkowanie według masy ciała
08.01.2025, 07:49
Są leki, których dawkę oblicza się wg masy ciała.
Czy narkotyki ta zasada również obejmuje?
Czy narkotyki ta zasada również obejmuje?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Słyszałem o dawkowaniu ketaminy w ten sposób do zażycia i.m.
Z racji tego że narkotyki są narkotykami(nie dotyczą ich żadne regulacje co do sposobu użytkowania) to nikt nie stara się o standaryzowane dawki.
Różne sorty tej samej substancji mają inną czystość,to już chociażby utrudnia nam takie zabawy w dawkowanie mg/kg masy ciała.
No i czy przy takim 3cmc ma to sens? Szybko przestaje działać i trzeba zwiększać dawki.
ALE! Często dawkuje się tak MDMA,j zażywam wartość mojej masy ciała w mg+50mg i tyle zupełnie mnie satysfakcjonuje jeśli dbam o swój poziom neuroprzekaźników.
Z racji tego że narkotyki są narkotykami(nie dotyczą ich żadne regulacje co do sposobu użytkowania) to nikt nie stara się o standaryzowane dawki.
Różne sorty tej samej substancji mają inną czystość,to już chociażby utrudnia nam takie zabawy w dawkowanie mg/kg masy ciała.
No i czy przy takim 3cmc ma to sens? Szybko przestaje działać i trzeba zwiększać dawki.
ALE! Często dawkuje się tak MDMA,j zażywam wartość mojej masy ciała w mg+50mg i tyle zupełnie mnie satysfakcjonuje jeśli dbam o swój poziom neuroprzekaźników.
08.01.2025, 09:51
Nootropy się często dawkuje wg masy ciała. Dragi na bank też, jak i wszystkie substancje.
Ale to nie znaczy, że macie ćpać xD
Ale to nie znaczy, że macie ćpać xD
08.01.2025, 10:06
Wszak w angielskim drug to zarówno lek, jak i narkotyk.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
08.01.2025, 11:34
(08.01.2025, 10:00)Inferno napisał(a): Leki to zalegalizowane narkotyki
Nie do końca, bo np., Witamina C zarejestrowana jako lek nie jest substancja psychoaktywną.
Więc tak np. metylofenidat zarejestrowany jako lek - Medikinet ma to zastosowanie co napisałeś, ale i tak mniejsza grupa leków.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.01.2025, 11:45
Na pewno, na pewno, pewnie, jasne.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
08.01.2025, 12:29
Chuj wie bo np nie które leki do masy ciała MDMA też czy acodin a inne dragi to nie wiem ale coś w tym jest
08.01.2025, 12:50
Dawkowanie narko:
- częstotliwość spożywania
- staż
- może jeszcze wiek
A co do masy ciała to raczej bez znaczenia. Leki i alkohol prędzej
- częstotliwość spożywania
- staż
- może jeszcze wiek
A co do masy ciała to raczej bez znaczenia. Leki i alkohol prędzej
08.01.2025, 13:57
Jak twoj narkotyk był na tyle dobrze przebadany, że ustalono dla niego takie i takie dawki na papierze, to jasne.