Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc?
09.01.2025, 19:08
Na pewno rozjebałem sobie zęby, na szczęście stoją i się trzymają, ale trochę się powykrzywiały i pozdzierały. Niedawno ogarnąłem nakładkę żelową i w chuj żałuję, że nie zrobiłem tego z rok wcześniej, bo naprawdę bardzo pomaga.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.01.2025, 19:22
Lifeisbrutal to super wiadomość! Jednak polecam na wszelki wypadek zamówić sobie taką nakładkę, kosztuje grosze.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Bogdan Boner wpisz sobie w google nakładka żelowa na bruksizm.
Ja zamówiłem sobie taką, którą wrzuca się na około minutę do wrzątku, potem na sekundę do zimnej wody, nakłada się na zęby, zaciska, żeby się dopasowała i potem się ją trzyma.
Z racji, że szczęka mi lata (czym się potem za bardzo fiksuje) tylko podczas ćpania, to zakładam ją do tej czynności, ale można ją również stosować w dowolnym momencie, a nawet na noc.
Ja zamówiłem sobie taką, którą wrzuca się na około minutę do wrzątku, potem na sekundę do zimnej wody, nakłada się na zęby, zaciska, żeby się dopasowała i potem się ją trzyma.
Z racji, że szczęka mi lata (czym się potem za bardzo fiksuje) tylko podczas ćpania, to zakładam ją do tej czynności, ale można ją również stosować w dowolnym momencie, a nawet na noc.
10.01.2025, 09:28
Tak, pomaga.
Siedziałem kiedyś z gościem który co noc tak zgrzytał zębami że nie szło spać w jednej celi z nim.
Dostał jakąś nakładkę i chuj - spokój.
Normalnie zjadał zęby jebaniec xd
Siedziałem kiedyś z gościem który co noc tak zgrzytał zębami że nie szło spać w jednej celi z nim.
Dostał jakąś nakładkę i chuj - spokój.
Normalnie zjadał zęby jebaniec xd
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.01.2025, 09:35
Trochę zęby zaczęły lecieć i musiałem inwestować w kanałówki przeważnie 1000 zł +, bo już sobie takie ceny krzyczą stomatolodzy, ale po wydaniu tych chorych pieniędzy, zęby uratowane.
Rozmawiałem na luzie z lekarzem powiedziałem mu o co chodzi, trochę "na około", ale skminił i sam powiedział, że też lubi czasem MJ zapalić.
.
Chodzę do niego co 3 miechy, aby sprawdzał, czy coś tam się nie robi złego, jeśli już to stosuje leczenie zachowawcze.
Rozmawiałem na luzie z lekarzem powiedziałem mu o co chodzi, trochę "na około", ale skminił i sam powiedział, że też lubi czasem MJ zapalić.

Chodzę do niego co 3 miechy, aby sprawdzał, czy coś tam się nie robi złego, jeśli już to stosuje leczenie zachowawcze.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.01.2025, 09:42
Ja na szczęście nie muszę się juz w ogóle martwić o zęby

NIE dla OPIO !!!