Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
9 godzin(y) temu
kot_kreskowy odczułem mega ból, kiedy tyle mi pokazało, ale i tak lepiej niż w tym 2023, więc powołuję się na to, by znaleźć jakiś pozytyw xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
8 godzin(y) temu
kurvvisko
To grabież a nie pozytyw.
Ja już dawno nie robiłem zakupów to nie jestem na bieżąco, jednak taki dodatkowy wydatek za obsługę płatności już sam w sobie postuluje o rozważenie wprowadzenia jakiejś tańszej w obsłudze płatności.
HighlifeMarket
To grabież a nie pozytyw.
Ja już dawno nie robiłem zakupów to nie jestem na bieżąco, jednak taki dodatkowy wydatek za obsługę płatności już sam w sobie postuluje o rozważenie wprowadzenia jakiejś tańszej w obsłudze płatności.
HighlifeMarket
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
8 godzin(y) temu
kot_kreskowy nauczyłem się w życiu już skupiać się bardziej na pozytywnych rzeczach, niż tych negatywnych, ale tak, jest to złodziejskie skurwysyństwo.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez kot_kreskowy.)
kurvvisko
Jak ma się ograniczony budżet, to koszta są pierwszym na czym się skupiam.
No za chuja bym nie oddał 70zł za obsługę płatnosci, to absurd i skandal nie ma chuja we wsi.
Jak ma się ograniczony budżet, to koszta są pierwszym na czym się skupiam.
No za chuja bym nie oddał 70zł za obsługę płatnosci, to absurd i skandal nie ma chuja we wsi.
NIE dla OPIO !!!
8 godzin(y) temu
kot_kreskowy No za 7 dych mam prawie bilet na koncert polskiego artysty, więc uwierz, że zdecydowanie bardziej wolałbym tego nie przeznaczać na opłaty bitcoinowe. Ale co zrobić, jak się chce przyćpać 💁
8 godzin(y) temu
No jak to co?
Trza prosić gdzie trzeba aby dodali inną możliwość płatności
Trza prosić gdzie trzeba aby dodali inną możliwość płatności
NIE dla OPIO !!!
7 godzin(y) temu
Stąd przypiąłem się do takowej prośby, jednak to już będzie na przyszłość 😁
6 godzin(y) temu
Nie da się ukryć, że za opłaty przelotowe BTC z ostatnich zamówień uzbierałoby się na dychę jakiś dobroci 😢
5 godzin(y) temu
Macie na forum dobry sposób rozpisany w dziale finanse,sam korzystałem i super się sprawdza,z 2-3zl wynoszą koszta transakcji
Eleganckoo
( 3 godzin(y) temu)HighlifeMarket napisał(a): Odpowiem zbiorczo - jeszcze w tym miesiącu usprawnimy nasz system płatności oraz udostępnimy większą ilość kryptowalut do wyboru przy wpłacie.
777 Upewnij się, że wysyłasz wiadomości z odpowiedniej skrzynki pocztowej. gmail, interia i inne podobne mówimy stanowczne NIE. Polecamy proton mail.
Eleganckoo
kocham piwo