Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zużywasz dużo kosmetyków? 10/01/25
10.01.2025, 10:22
Też tylko podstawy, szampon, żel pod prysznic, sztyft pod pachę (koniecznie bez aluminium), no i poza podstawą to szampon i olejek do zarostu.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10.01.2025, 10:27
Ja mało w chuj zużywam, dawniej smarowałem gębę i wąsy, ostatnimi czasy już mi się nie chce.
Jedyne co schodzi na bieżąco to szampon, odżywka i płyn do kąpieli.
Jedyne co schodzi na bieżąco to szampon, odżywka i płyn do kąpieli.
10.01.2025, 11:14
Ja tak samo, czyli jak najmniej.
Żel pod prysznic, jakiś sztyft pod skrzydło, pianka do golenia i balsam do ciała który jednocześnie służy do łagodzenia mojej brzydkiej mordy po goleniu.
Nie używam żadnych zbędnych pachnideł typu perfumy.
No chyba że akurat byla grochówka na obiad
Żel pod prysznic, jakiś sztyft pod skrzydło, pianka do golenia i balsam do ciała który jednocześnie służy do łagodzenia mojej brzydkiej mordy po goleniu.
Nie używam żadnych zbędnych pachnideł typu perfumy.
No chyba że akurat byla grochówka na obiad
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.01.2025, 11:19
No zapomniałem o perfumach xd
Ale mam zjebane PH skóry, bo mam problemy z zapachem, który będzie mi się na niej dobrze utrzymywał.
Ale mam zjebane PH skóry, bo mam problemy z zapachem, który będzie mi się na niej dobrze utrzymywał.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność