Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz jak wstajesz rano? 11/01/25
11.01.2025, 16:33
Kawa czarna się parzy, papierosa palę, TT trochę, żeby być na bieżąco i do pracy. Jak weekend to nic chyba, że stimy to muzyka i erotyka. Jak Bobasku jest u mnie to zawsze coś się wymyśli do roboty... 🦄
777 - Licencja na zażywanie.
11.01.2025, 16:41
Piję wodę z cytryną i solą Kłodawską później smażę 6 jajek na maśle klarowanym z 4waflami ryżowymi i dopierdalam suplementy every day 😂 (d3+k2) różaniec górski omega 3
Be objective and honest.
11.01.2025, 17:19
Masz piekny poczatek dnia naprawde zazdroszcze Ci tej jajecznicy ja nie mam jajek
(11.01.2025, 17:04)Lifeisbrutal napisał(a): JureKiler Dobry początek dnia widzę masz. Dawno nie jadłem jajecznicy na śniadanie chyba sobie jutro zrobię.
Mordo kochana błagam cię wrzuć do swojej codziennej diety minimum 3 jajka to kopalnia najlepszych witamin i minerałów i najbardziej przyswajalnego dla ciebie białka! Ja 6 codziennie od paru miesięcy
EmStO jak to nie masz jajek? Przecież są w każdym sklepie, nie mów że cię na nie nie stać? Bo ci zrzutkę zorganizuję
Be objective and honest.
Myślę że to było kiepskiej jakości białko niedaj Boże Sojowe bo ogólnie na rynku masz teraz 3 formy białka w proszku koncentrat, izolat i hydroizolat ogólnie one różnią się tylko czasem przyswajają przez organizm. Ja codziennie piję szejka który się składa z 100g płatków owsianych 200g mrożonych owoców 80g masła orzechowego i 60g izolatu białka (tak jestem aktywny fizycznie) polecam takiego szejka jest mega smaczny a i białko o smaku waniliowym 😍
Chyba że masz nietolerancję laktozy.
Chyba że masz nietolerancję laktozy.
Be objective and honest.
11.01.2025, 17:54
Idę się wylać, potem kawusia, ogarniam mandzur i do kołchozu rura. I tak się żyje na tej wsi.