Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
08.01.2025, 15:03
A jaka jest szkodliwosc ?
Ziomek mi przewinal, ze dostal rakiete od tego V co pisalem recki normalnie rakiete dostal bez wyjebki a waga z gorka i sie bawia dobrze.
Ziomek mi przewinal, ze dostal rakiete od tego V co pisalem recki normalnie rakiete dostal bez wyjebki a waga z gorka i sie bawia dobrze.
11.01.2025, 19:54
W Holandii wszyscy dealerzy siedzą na telegramie i whatsappie w Sylwestra parę razy 3mmc jakiś murzynek nam przywoził bardzo przyzwoite
Be objective and honest.
11.01.2025, 19:54
Tez uwazam forum ale nie wszystko tu dostane a czasami jest pucha chwilowa albo jest dobra promka to czemu nie skorzystac ?
Zeby nasi rodacy mieli psajko to byl bym happy
ja mam swoich ludzi czy telegram albo zagramanica tylko za ojro
Zeby nasi rodacy mieli psajko to byl bym happy
ja mam swoich ludzi czy telegram albo zagramanica tylko za ojro
11.01.2025, 21:14
Nie ufam ani trochę tym pierdołom z telegrama. To są kurwy i krzywdziciele. Się nadział kiedyś mój ziomal na ciśnieniu. To tylko gorzej go podkurwiło. A teraz to już w ogóle te cymbały szoszońskie tak samo się wycwanili i robią lody na naiwnych. Chuj z tym. Ten ziomek co tu wrzucił parę postów wyżej, że coś dostał z telegrama to mi to nie siada za chuja. Droga wolna zresztą haha(:
Lifeisbrutal
wiem o ktorej mowisz ?
Turbochuj a malo to V na forach zeobilo wyjebki ?
Ale jak to nowia robta co chceta Wasze siano mnie nic do tego .
Oczywiacie wspieram naszych ala tego czego nie maja szukam gdzie indziej .f
wiem o ktorej mowisz ?
Ale jak to nowia robta co chceta Wasze siano mnie nic do tego .
Oczywiacie wspieram naszych ala tego czego nie maja szukam gdzie indziej .f