Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koszmary po ćpaniu
Lifeisbrutal paradoksalnie koszmary nie znaczą źle mi się często śniło że widzę cmentarz albo chodzę po cmentarzu a patrz na to:
Widzieć cmentarz we śnie to znak, że nasze kłopoty miną, a życie stanie się spokojne i szczęśliwe, wolne od trosk. Powróci zdrowie, poprawie ulegnie relacja z bliskimi osobami. Spacerować we śnie po cmentarzu – to zapowiedź dobrych wieści i radosnych nowin.
Widzieć cmentarz we śnie to znak, że nasze kłopoty miną, a życie stanie się spokojne i szczęśliwe, wolne od trosk. Powróci zdrowie, poprawie ulegnie relacja z bliskimi osobami. Spacerować we śnie po cmentarzu – to zapowiedź dobrych wieści i radosnych nowin.
Be objective and honest.
11.01.2025, 23:05
Mnie po parodniowym maratonie śnił mi się Jason z Piątku Trzynastego.
Śniło mi się wiele razu, że ten dziad za mną szedł z tym kijem, w końcu za którymś snem zatrzymałem się i stoczyłem wygrany pojedynek.
Koszmarek się skończył.
Śniło mi się wiele razu, że ten dziad za mną szedł z tym kijem, w końcu za którymś snem zatrzymałem się i stoczyłem wygrany pojedynek.
Koszmarek się skończył.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Sny są symboliczne, podczas snu załącza się faza rem i wówczas to co się śni nie należy traktować dosłownie, ponieważ ta półkula odpowiadająca za logiczne myślenie jest wyłączona, pozostaje ta która jest „abstrakcyjna”, dlatego sny należy traktować symbolicznie, a nie dosłownie. Np jak śni Ci się, że wypadają Ci zęby to nie znaczy, że Ci wypadną za niedługo, tylko że straciłeś pewność siebie lub coś takiego co godzi w Twoje poczucie wartości. Lub dla odmiany np woda oznacza coś zwiazanego z podświadomością lub intuicją. Polecam książki Carla Junga to był taki psychiatra, uczeń Zygmunta Freuda. On rozkminiał sporo nad tym co może oznaczać to o czym śnimy etc. Ciekawe jak ktoś się interesuje.
11.01.2025, 23:09
Ostatnio sobie śpię i nagle śniło mi się, że ktoś zaczął pukać w grzejnik i do tej pory nie wiem czy mi się to przeslyszało czy faktycznie ktoś walił w grzejnik. To było tak realistyczne, że japierdole od razu się obudziłem jak usłyszałem ten rzekomy " hałas"..
11.01.2025, 23:16
Wiesz mordo, nie ma co się spuszczać i zagłębiać nad tym specjalnie też. Chociaż temat jest ciekawy na swój sposób to nie ma co. Sny mogą być też tworem tego o czym myślałeś podczas dnia, mogą być to obawy, coś wesołego obojętnie, zdarzyć się może, ze przyśni Ci się to o czym kminiles zaraz przed snem, albo jeżeli coś oglądałeś i zasnąłeś to też jakaś postać może Ci się przyśnić. Słyszeliście kiedyś o świadomych snach? To jest coś wartego uwagi, przy tym to żaden blef. Mi też się to przydarzyło, dziwne ale spoko sprawa jak już skumałem co jest 5 😄
11.01.2025, 23:22
Ja to często mam prorocze sny...
Jakiś czas temu śniło mi się, że ktoś sięgnie po alkohol i po kilku dniach się tak stało..
Te sny mnie najbardziej przerażają...
Jakiś czas temu śniło mi się, że ktoś sięgnie po alkohol i po kilku dniach się tak stało..
Te sny mnie najbardziej przerażają...