Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eufo bez speeda
14.06.2024, 17:44
Ja po MDMA kocham leżeć i słuchać muzyki czyli nie ma takiej stymulacji jak po ketonach
15.11.2024, 22:24
BDO. Nie dość że dzika euforia to raczej z gatunku spowolnienia. Malutkie dawki mogą paradoksalnie pobudzić ale to nie jest w ogóle stymulacja znana z szybkich proszków. Pobudza nazwijmy to seksualnie. I co ciekawe trzeba mieć partnera do kochania. Nie da się po tym odjebać zwierzęcej sesji walenia konia jak po innych rzeczach. Poza euforią jest rozluźnienie, uspokojenie, stan takiego braku koordynacji jak po alkoholu. Warto się położyć bo można się przewrócić.
10.01.2025, 11:00
Bez podbicia libido może być problem,wątpię że jakaś substancja stricte tak działa.To kwestia osobnicza raczej.
kocham piwo
10.01.2025, 13:53
MDAI, ale wątpie żebyś to gdzies teraz dostał. Ew. MEAI.
substancje które są releaserami tylko i wyłącznie serotoniny są dosc rzadkie i nie cieszą sie za duzą popularnoscia.
substancje które są releaserami tylko i wyłącznie serotoniny są dosc rzadkie i nie cieszą sie za duzą popularnoscia.
13.01.2025, 12:12
No nie wiem czy mefik taki bez speeda
Ja tam po mefiku miałem a po 4cmc tym bardziej.
Ja tam po mefiku miałem a po 4cmc tym bardziej.