Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki!
Wybrałem te konkretne itemki bo były według mnie najlepsze.
Po miesiącach używania różnych sprzętów, taki zestaw jest dla mnie Idealny i zaraz napiszę czemu...
- smycz mascotte (nie ma jej do kupienia, dostałem ją w prezencie od przyjaciela który ma sklep z ziołem CBD i akcesoriami dla ćpunów)
- snow bottle (fiolka polskiego producenta, trzeba ją mieć, teleskopowa łyżeczka idealnie pasuje do dziurki lufek Remo®)
- lufka Remo® 10cm (bo jest z grubego szkła i ma dobry wymiar dziurki pod Snow Bottle)
- potrójny palnik najlepszej firny Honest®, a dlatego taki, bo x3 dysze pozwalają bardzo szybko podgrzać kryształ w lufce i zjebać całą miskę na jednego hita.
(trzy płomienie z łatwością obejmują całą główkę Lufki)
- 7x puryfikowany gaz butanowy firmy Sver Match (butanowy gaz jest idealnym wyborem do palnika, wielokrotnie oczyszczany bo jest lepszy)
-------------------------------------------------------------------
Jak smycz schowa się pod bluzę i zapnie to można nawet biegać z tym sprzętem i lufka nie wypada.
We wszystkim chodziło mi o to że smyczka ma tą metkę z literą M na której zawieszam lufkę (można nawet spowrotem zawieszać gorącą lufkę i się nie parzysz).
-------------------------------------------------------------------
KAŻDY KTO JEST ZAINTERESOWANY KUPNEM TAKICH SAMYCH ITEMKÓW NIECH NAPISZE W KOMENTARZU TO POLINKUJE I POWIEM GDZIE NAJTANIEJ, NAJLEPIEJ JE KUPIĆ!
olenuitcki..
13.01.2025, 21:56
Gdzie Ty chcesz biegać z tym sprzętem? Krzywdę sobie zrobisz biegając pod bluza że szklana lufka i potezna żarowa zapalniczka xD
Test
hulerkfow23 Na autobus, na tramwaj. Albo po prostu się przebiec krótszy dystans pół sprintem po zajebaniu hita.
Można też spierdalać przed psami ale nie byli by zadowoleni XD
Ja zazwyczaj jak wychodziłem w dresie i ze smyczą to waliłem gdzieś chmurę na schodach w bloku, schowany za czymś jak nikt nie widział czy na spacerze jak nikogo nie było i ciemność.
Potem chowałem smycz do bluzy i na lekkiej schizce truchtałem jak się ryłem i tak udawałem że niby wyszedłem pobiegać.
Można też spierdalać przed psami ale nie byli by zadowoleni XD
Ja zazwyczaj jak wychodziłem w dresie i ze smyczą to waliłem gdzieś chmurę na schodach w bloku, schowany za czymś jak nikt nie widział czy na spacerze jak nikogo nie było i ciemność.
Potem chowałem smycz do bluzy i na lekkiej schizce truchtałem jak się ryłem i tak udawałem że niby wyszedłem pobiegać.
olenuitcki..
14.01.2025, 13:47
Resident Debil 4 - Vapo Instinct
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.01.2025, 20:36
O Panie
Ja jak palilem to w noc 14 zapalniczek poszło, więc ta butla z gazem na 100% potrzebna
Ja jak palilem to w noc 14 zapalniczek poszło, więc ta butla z gazem na 100% potrzebna