Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Leki na receptę
14.01.2025, 15:03
Podeśle ktoś jakieś venda albo wskazówkę gdzie mogę znaleźć leki nasenne (delikatne psychotropy)
Be objective and honest.
14.01.2025, 20:26
Odradzam rechem.
Substancje, które wysyłają nie są tymi za które oni je podają.
Sklep totalnie niewiarygodny.
Substancje, które wysyłają nie są tymi za które oni je podają.
Sklep totalnie niewiarygodny.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.01.2025, 15:02
Jak chcesz coś delikatnego to po co kombinować. Jak masz problemy ze spaniem to może lekarz coś pomoże. A z leganych rzeczy bez recepty warto zainwestować w dobrą melatoninę (nie wszystkie marki działają tak samo, nie kupuj jakiejś chujowej), sporą dawkę magnezu i t-teaninę. A jak już będziesz u lekarza po te leki a nie chcesz się wyjebać w coś uzależniającego spytaj o agomelatynę. Nie jest to zbyt rozrywkowy lek ale bardzo przyjemnie się wyśpisz. Niestety jest dosyć drogi.
15.01.2025, 17:43
Ketrel 25mg 4 tabletki i śpisz jak dziecko poproś o to psychiatrę wiem bo sam biore
15.01.2025, 18:27
(15.01.2025, 15:02)Bogdan Boner napisał(a): Jak chcesz coś delikatnego to po co kombinować. Jak masz problemy ze spaniem to może lekarz coś pomoże. A z leganych rzeczy bez recepty warto zainwestować w dobrą melatoninę (nie wszystkie marki działają tak samo, nie kupuj jakiejś chujowej), sporą dawkę magnezu i t-teaninę. A jak już będziesz u lekarza po te leki a nie chcesz się wyjebać w coś uzależniającego spytaj o agomelatynę. Nie jest to zbyt rozrywkowy lek ale bardzo przyjemnie się wyśpisz. Niestety jest dosyć drogi.
Melatonina lepiej na sen, na mnie działa, niż połowa benzo.
JureKiler
Masz tu dla przykładu tę, którą biorę:
https://www.e-zikoapteka.pl/melatonina-l...letek.html
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !