Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak starasz się dbać o swoje zdrowie? -01/12
12.01.2024, 17:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2024, 17:44 przez wiadomix.
Powód edycji: literówka
)
Praca,ćwiczenia,spanie-Powtórz. Zdrowy tryb życia,czyli keto ale z owocami jak banan,jabłko,cytrusy. Zero słodyczy,chociaż czasami miękne raz na miesiąc Suplementacja - grupa Witamin B, magnez,potas, wit ADEK,kwas alfa-liponowy,gluthation,NAC,cholina,cynk,selen.ostropest,szafran,lawenda.
Cześć. Mam na imię Janek. Lat 43, pochodze z Marek.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury. Bystrym niczym woda w klozecie. Reprezentuje biedę,umysłową.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury. Bystrym niczym woda w klozecie. Reprezentuje biedę,umysłową.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
Zapomniałem dodac do powyższego mego wpisu o nie mniej ważnych aspektsch dbania o siebie ktire są przecież tego wszystkiego fundamentem takicb jak chocby zbilansowanego zdrowego odżywiania ryby ,owoce mięcho ,suplementacje ,witaminy potas msgnez etc to wszystko tez jest i oczywiście zdrowy sen ki styka 5/6h jestem fresz
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
16.01.2025, 00:53
Mam dużo ruchu, taka specyfika sportu, który uprawiam pół-zawodowo.
Czy to wychodzi na zdrowie? Średnio patrząc na kontuzje.
Co 6 miechów, jak już gdzieś pisałem, badam organizm (grubą kasę wydaję da badania krwi, obrazowania ciała, konsultację lek.).
Mam rozpisaną dietę, którą czasem trzymam 1:1 przez 2 tyg. potem przyjdzie weekend plan leci wraz z imprezą…
No cóż, staram się robić coraz większe przerwy między bibami.
Dodatkowo dużo seksu zalecił mi kardiolog, mówi, że dobre na mięśnie brzucha, więc do tego stosuje się bez wymówek.
Czy to wychodzi na zdrowie? Średnio patrząc na kontuzje.
Co 6 miechów, jak już gdzieś pisałem, badam organizm (grubą kasę wydaję da badania krwi, obrazowania ciała, konsultację lek.).
Mam rozpisaną dietę, którą czasem trzymam 1:1 przez 2 tyg. potem przyjdzie weekend plan leci wraz z imprezą…
No cóż, staram się robić coraz większe przerwy między bibami.
Dodatkowo dużo seksu zalecił mi kardiolog, mówi, że dobre na mięśnie brzucha, więc do tego stosuje się bez wymówek.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !