Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Leki na receptę
15.01.2025, 19:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2025, 19:11 przez wiadomix.
Powód edycji: interpunkcja.
)
Zioło premium ci mogę polecić. Po co się masz faszerować chemią? Ja pamiętam swego czasu gdzieś z 20 lat temu jak miałem problemy natury zdrowotnej spowodowane losowym zdarzeniem które mnie połamało dosłownie w kilku miejscach. Po wyjściu ze szpitala miałem problemy bo mi pewne częsci ciała tak drętwiały że nie szło spać w nocy. Budziłem się po kilka razy. Co zmieniło ten stan? Telefon do przyjaciela który przyniósł Marihuanine. Jedno bongo poskutkowało przesypianiem każdej kolejnej nocy. Może warto spróbować? Mówią że to zioło teraz to jest ponoć 30 razy mocniejsze niż kiedyś. Tym bardziej bym polecił ten naturalny tranqulizer
Cześć. Mam na imię Janek. Lat 43, pochodze z Marek.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury.Reprezentuje biedę,umysłową.Lubię prowokować,do myślenia.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury.Reprezentuje biedę,umysłową.Lubię prowokować,do myślenia.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
(14.01.2025, 20:26)kot_kreskowy napisał(a): Odradzam rechem.
Substancje, które wysyłają nie są tymi za które oni je podają.
Sklep totalnie niewiarygodny.
Po obejrzeniu analizy przedstawionej przez Horsii było to rozczarowanie. Chociaż podobno sprzedają leki poza Rcs. Mimo to, patrząc, jak bawią się opioidami, których samo wąchanie może cię zabić... Żegnaj, Rechem
Spróbuj melatoniny z magnezem,
16.01.2025, 01:36
Z melatoniną to trzeba pamiętać, że się bierze tabl. I się kładzie do łóżka, bo ona nie ścina ja bezno, czy pregba.
Ona ułatwia zasypianie, a nie powoduje, że zaśniesz "ot tak".
Trzeba zrobić odpowiedni klimat, jak przy grze wstępnej.
Ona ułatwia zasypianie, a nie powoduje, że zaśniesz "ot tak".
Trzeba zrobić odpowiedni klimat, jak przy grze wstępnej.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.01.2025, 02:19
Wolę już zolpidem od melatoniny nie raz po melanżu ojebalem 40mg melatoniny i tak czy siak zasnąć nie mogłem a jak zasnąłem to po chwili się budziłem melatonina po badaniach to jest najgorszy pomysł
Be objective and honest.
16.01.2025, 05:49
Mimo wszystko polecam naturalne metody, samoregulację organizmu zamiast szukania chemii na wszystko.
Pigułka jest ok w hardcorowych sytuacjach ale też nie za dlugo.
Organizm sam powinien produkować na tyle dużo melatoniny by normalnie zasnąć, może wystarczy mu tylko w tym pomóc?
Pigułka jest ok w hardcorowych sytuacjach ale też nie za dlugo.
Organizm sam powinien produkować na tyle dużo melatoniny by normalnie zasnąć, może wystarczy mu tylko w tym pomóc?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.01.2025, 08:23
A co trzeba ?
Moga byc klony ? bo ja juz ostatnia paczke otworzylm bo bo pije rano musze zjesc i przed snem. Mam ziomka moge zapytać
Moga byc klony ? bo ja juz ostatnia paczke otworzylm bo bo pije rano musze zjesc i przed snem. Mam ziomka moge zapytać
16.01.2025, 09:05
(16.01.2025, 02:19)JureKiler napisał(a): Wolę już zolpidem od melatoniny nie raz po melanżu ojebalem 40mg melatoniny i tak czy siak zasnąć nie mogłem a jak zasnąłem to po chwili się budziłem melatonina po badaniach to jest najgorszy pomysłMówimy o różnych rzeczach, On się pyta o coś na sen, a nie coś, co wymusza sen po „testach”.
Tylko nie zawsze, aby coś „uklepać na chodniku trzeba używać walca” – wiesz, o co mi chodzi, o skale i środki odpowienie do zadania.
BTW bezno po testach też nie jest rekomendowane, bo ciało i głowa pobudzona, a tu nagle bierze się benzo,
które uspokaja i jak. Np. Lorafen, który ułoży do snu.
Nie muszę daleko szukać, jak znajomy sobie uszkodził mięsień sercowy takimi akcjami – a to nie przelewki.
JureKiler
Ketrel zawiera substancję – kwetiapina lek przeciwpsychotyczny, szukałem jakichś danych, aby ustalić, czy są interakcje.
Prawdopodobnie się znasza te substancje.
W skrócie masz stymulant, jak (feta, 3 CMC) masz też depresant (Ketrel) jedno dział jak „gaz” i jazdę, drugi to hamulec ręczny – ktoś gdzieś to tak opisał.
Czy auto może jechać na zaciągniętym ręcznym? Może, ale ile mocy musi użyć i jak długo?
Zależy od „auta” (od organizmu), jak długo tak pociągnie przed awarią, któregoś z elementów.
Ketrel zawiera substancję – kwetiapina lek przeciwpsychotyczny, szukałem jakichś danych, aby ustalić, czy są interakcje.
Prawdopodobnie się znasza te substancje.
W skrócie masz stymulant, jak (feta, 3 CMC) masz też depresant (Ketrel) jedno dział jak „gaz” i jazdę, drugi to hamulec ręczny – ktoś gdzieś to tak opisał.
Czy auto może jechać na zaciągniętym ręcznym? Może, ale ile mocy musi użyć i jak długo?
Zależy od „auta” (od organizmu), jak długo tak pociągnie przed awarią, któregoś z elementów.
16.01.2025, 15:55
Na sen skombinuj sobie coś lepszego np. Nitrazepam, Estazolam, Zopiklon, Zolpidem, a nie jakieś przeciwpsychotyki. Ewentualnie bez recepty Validol.