Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Siemanko!
Wczoraj, 11:58
Siemanko Zwyrole i Zwyrolki
Witam się ładnie, nowy na forum, życie tak mi się potoczyło obecnie że znajduje się w puszce w Niemczech, dlatego też będę potrzebował malej pomocy
Pozdrowionka!!
Witam się ładnie, nowy na forum, życie tak mi się potoczyło obecnie że znajduje się w puszce w Niemczech, dlatego też będę potrzebował malej pomocy
Pozdrowionka!!
Wczoraj, 22:28
Panowie, jak wiadomo - siedzę w kryminale i w skrócie dużym, potrzebuje kartek Mój czeladnik który mi je ogarnial niestety odpadł, a tutaj dzięki kartkom nie dość że coś się zarobi, to jedzenia opór i coś zakopcic można
Widziałem te kartki po 250zl u Sand, ktoś z Was je polecapoleca?
Tu miałem takie że 1cm na 1cm dzielili na 4x , a jakby zapalili cała kratkę na raz to po 1,5 minuty odcięcie
Dziękuję bardzo, za odzew, na pewno będę na tym forum częstym gościem
Widziałem te kartki po 250zl u Sand, ktoś z Was je polecapoleca?
Tu miałem takie że 1cm na 1cm dzielili na 4x , a jakby zapalili cała kratkę na raz to po 1,5 minuty odcięcie
Dziękuję bardzo, za odzew, na pewno będę na tym forum częstym gościem
2 godzin(y) temu
( 2 godzin(y) temu)olenucki napisał(a): gorila na drugi raz mów "nie, dziękuję postoję" hahaha
Dobrze tam karmią?
Co się stało że Cię zamknęli l?
Hahaha, zaapamiętam Ziom
Karmią w miarę dobrze, wiadomo ze swoje jedzenie też kupuje i gotuje, różnej maści używki też są, sam je tu wrzucam, jak widzisz telefon też jest wiec tu jak masz pieniadze albo wejście to zalatwi się wszystko. Jak będzie Was coś więcej interesowac to mogę wiecej powiedziec
Nic chwalebnego, w skrócie dużym - grupa, samochody, dziupla