Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
20.01.2025, 18:50
kot_kreskowy to smaruj coś w odpowiednim dziale w z chęcią przeczytam streszczenie
Be objective and honest.
23.01.2025, 02:25
Witam, to moj pierwszy post tutaj takze prosze o wyrozumialosc.
Boss, po jakim czasie ponowic zapytanie zeby nie rozgniewac tygrysa, bo chyba gdzies zaginelo podczas lotu golebia
Boss, po jakim czasie ponowic zapytanie zeby nie rozgniewac tygrysa, bo chyba gdzies zaginelo podczas lotu golebia
26.01.2025, 14:36
Siemka, jeżeli nie dostałem odpowiedzi od piątku, to raczej mój mail musiał zaginąć i to jest dobry moment aby napisać jeszcze raz ?
26.01.2025, 14:59
(26.01.2025, 14:36)kalakanin napisał(a): Siemka, jeżeli nie dostałem odpowiedzi od piątku, to raczej mój mail musiał zaginąć i to jest dobry moment aby napisać jeszcze raz ?
Tak jak napisał M7G9O jest weekend być może odpoczywa. Ja tam nawet i w weekend otrzymywałem odpowiedzi od esco jak napisałem. Ale staram się pisać w tygodniu w dniach kiedy pracują ze względu na to, że szanuje czas wolny od pracy innych osób.
26.01.2025, 17:00
Noo ja w pełni rozumiem, że jest weekend aczkolwiek to moje szóste zamówienie i tak się składa, że zawsze zamawiałem w weekend, i zawsze dostawałem odpowiedź w kilka godzin. Stąd to moje pytanie. Też na następny weekend mam plany i nie chciał bym stracić możliwości realizacji ich przez zbędną kurtuazję, polegającą na czekaniu aby nie być nachalnym.