Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Leki na receptę
Firana zależy od lekarza ja chodze do przychodni i nie było lekarza co do niego chodze wiec zarejestrowalem sie do innej babeczki i jak powiedzialem ze chce leki na nadcisnienie, na zgage i clonazepam to prawie mnie wzrokiem zabiła
ma zeszyt i jest wpisane, że dostaje od lekarza tam ale ona nie da i chuj
drugim razem po X czasu to mnie wygoniła i drzwi zamknęła, nawet leków na nadcisnienie nie dała xD
nawet nie to, że ciężko tylko nie mogą bez zobaczenia pacjenta na żywo bo musi być ważne 3 miesiące zaświadczenie o stosowaniu leku i po 3msc. znowu trzeba się spotkać bo już przez neta nie mogą
ma zeszyt i jest wpisane, że dostaje od lekarza tam ale ona nie da i chuj
drugim razem po X czasu to mnie wygoniła i drzwi zamknęła, nawet leków na nadcisnienie nie dała xD
(Wczoraj, 17:21)Lifeisbrutal napisał(a): M7G9O Nic dziwnego, że na teleporadzie odmówił, teraz na teleporadzie dostać jakiekolwiek mocniejszy lek jest ciężko a co dopiero benzo. Jeśli pójdziesz osobiście to być może ci zapisze.
nawet nie to, że ciężko tylko nie mogą bez zobaczenia pacjenta na żywo bo musi być ważne 3 miesiące zaświadczenie o stosowaniu leku i po 3msc. znowu trzeba się spotkać bo już przez neta nie mogą
Lifeisbrutal Firana Inferno Nie wiem, jakich mamy tu ekspertów od leków, ale możecie ich oznaczyć
Zastanawiam się, czy historia pod tytułem "Niedługo mam zabieg operacyjny, rozstałem się ostatnio z dziewczyną, czasami w ciągu dnia czuję, jakby to wszystko na raz spadało mi na głowę, strasznie się stresuje, bardzo szybko oddycham i nie mogę się uspokoić, czuję ucisk w klatce piersiowej, taki stan trwa około 3 godzin i boje się, że mogę w końcu zrobić coś głupiego. Chciałbym coś na uspokojenie. Kiedyś miałem podobne stany i koleżanka dała mi alprox, bardzo mi to wtedy pomogło" będzie git. XD
Rzecz jasna sytuacje i objawy z tego opisu są fikcyjną produkcją mojego mózgu na szybko.
Zastanawiam się, czy nie wyjebać zwrotki o ucisku w klatce piersiowej, żeby nie zaproponowali mi propranololu i tej o udzieleniu leków przez koleżankę, żeby nie uznali mnie za zbyt sugestywnego lekomana.
Zastanawiam się, czy historia pod tytułem "Niedługo mam zabieg operacyjny, rozstałem się ostatnio z dziewczyną, czasami w ciągu dnia czuję, jakby to wszystko na raz spadało mi na głowę, strasznie się stresuje, bardzo szybko oddycham i nie mogę się uspokoić, czuję ucisk w klatce piersiowej, taki stan trwa około 3 godzin i boje się, że mogę w końcu zrobić coś głupiego. Chciałbym coś na uspokojenie. Kiedyś miałem podobne stany i koleżanka dała mi alprox, bardzo mi to wtedy pomogło" będzie git. XD
Rzecz jasna sytuacje i objawy z tego opisu są fikcyjną produkcją mojego mózgu na szybko.
Zastanawiam się, czy nie wyjebać zwrotki o ucisku w klatce piersiowej, żeby nie zaproponowali mi propranololu i tej o udzieleniu leków przez koleżankę, żeby nie uznali mnie za zbyt sugestywnego lekomana.
Wczoraj, 17:47
M7G9O Tą historyjkę z laską wykreśl bo to takie widać od razu, że fikcyjne jest. Operacja też odpada bo spyta na co a przed większością operacji nie można brać żadnych uzależniających leków. Słaba historia jak dla mnie i ja będąc lekarzem bym ci nie zapisał benzo gdybyś mi coś takiego powiedział.