Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
16.01.2025, 22:29
Witam...
Jak zwykle Escobar trzyma wysoki poziom.Jedna z lepszych 3cmc jakie testowałem 😎
Pyszności 😉..
Pakowanie jak zwykle 10/10
Minimum kontaktu...paka jak zwykle express 😉
Najlepszy vendor ever..
Dzięki Pablo👍
Jak zwykle Escobar trzyma wysoki poziom.Jedna z lepszych 3cmc jakie testowałem 😎
Pyszności 😉..
Pakowanie jak zwykle 10/10
Minimum kontaktu...paka jak zwykle express 😉
Najlepszy vendor ever..
Dzięki Pablo👍
19.01.2025, 16:51
Gołąb przyleciał akurat jak kończył mi się nieklepiący worek uliczniaka.
Pakowanie super (faktycznie można się wkurwić, tak jak pisali poprzednicy)
Nie doniosłem oczywiście do domu, więc zaaplikowane zostało na przystanku autobusowym na oko 250mg. Miałem na tym przystanku poczekać na autobus do siebie na osiedle, ale stwierdziłem, że pójdę pieszo pozałatwiać sprawy urzędowe.
Stymulacja i euforia na najwyższym poziomie, mimo przelecianej już poprzedniej nocy na czymś nepopodobnym.
Pakowanie super (faktycznie można się wkurwić, tak jak pisali poprzednicy)
Nie doniosłem oczywiście do domu, więc zaaplikowane zostało na przystanku autobusowym na oko 250mg. Miałem na tym przystanku poczekać na autobus do siebie na osiedle, ale stwierdziłem, że pójdę pieszo pozałatwiać sprawy urzędowe.
Stymulacja i euforia na najwyższym poziomie, mimo przelecianej już poprzedniej nocy na czymś nepopodobnym.
19.01.2025, 19:20
info od ziomkow bo dalem sprobowac.
Mordo to jest lepsze niz to co na ulicy lata.
Sztuke jeden mial na cala noc .
Mordo to jest lepsze niz to co na ulicy lata.
Sztuke jeden mial na cala noc .
19.01.2025, 20:20
To w ogóle nie ma porównania to co ma esco a co na ulicach lata XDD esco z 1000 razy lepeze
19.01.2025, 20:31
Z ulicy napewno bym nie podloczyl tematu do instalacji to po pierwsze !
Po drugie na ulicy to nawet nie wiedza co maja xD
Po drugie na ulicy to nawet nie wiedza co maja xD
Wczoraj, 15:09
To co lata na ulicy to obstawiam, że to samo co sprzedają w clearnetowi V, tylko, że solidnie z czymś przeżenione.
Kiedyś miałem nieprzyjemność trafić do szpitala, jakieś 2 dni po zabawach z ulicznym kryształem. Po wykonaniu testów na obecność narkotyków, wykryto amfetaminę. Jakiś kretyn podsypał mi kryształ fetą, zamiast na przykład kofeiną czy kurwa solą.
Kiedyś miałem nieprzyjemność trafić do szpitala, jakieś 2 dni po zabawach z ulicznym kryształem. Po wykonaniu testów na obecność narkotyków, wykryto amfetaminę. Jakiś kretyn podsypał mi kryształ fetą, zamiast na przykład kofeiną czy kurwa solą.
Wczoraj, 16:58
JureKiler W szpitalu byłem po złamaniu kostki, a że byłem srogo najebany, to wzięli mnie za naćpanego i zrobili testy.
Spokojnie, moje serduszko bardzo wiele potrafi wytrzymać.
A uważasz, że po krajówce jest mniejsza szansa na odwiedziny na SORZE niż po ketonach?
Feta przeokurutnie wjeżdża na serce. Przynajmniej u mnie i znajomych.
Spokojnie, moje serduszko bardzo wiele potrafi wytrzymać.
A uważasz, że po krajówce jest mniejsza szansa na odwiedziny na SORZE niż po ketonach?
Feta przeokurutnie wjeżdża na serce. Przynajmniej u mnie i znajomych.
Kilka słów ode mnie co do 3-CMC ICE od Escobar .
Prezentuje się tak.
Tester: Ponad 3 dychy na karku, wzrost 185 cm, waga 96kg, uprawiam sport pól-profesjonalnie.
Dobra do rzeczy:
Twarde kamyczki, lekko „oszronione”, uwaga mocno strzelają na boki !
PróbA uczuleniowa: 20mg – po odczekaniu 30 min. i braku reakcji alergicznej przeszedłem do testów.
Aplikacja sniffem 120mg wchodzi szybko do 5 min, następuje wyostrzenie zmysłów, podekscytowanie bodźcami jak muzyka, rozmowa.
Działanie do 60 min z parciem na kolejną kreskę.
150 mg to odpowiednia dla mnie ilość, libido w górę, nie jest to jakiś kosmos, ale wyraźny jego wzrost, z czasem muzyka gorzej zaczęła wchodzić, więc przeszedłem na wielogodzinne debaty, przyjemny stan.
Seks po tym jest możliwy i nie potrzeba czymś się wspomagać.
Ten produkt jest bardziej speedowy, niż euforyczny (oczywiście jest też jakiś procent jej też).
Nie wjeżdża jakiś specjalnie na serce, puls nawet sobie zmierzyłem przed – był 82 BPM, po 2 kreskach 107 BPM, więc umiarkowany około 20% wzrost.
U każdego może być inny, z racji na uprawiany sport o wysokiej intensywności mogę mieć spoczynkowy i wysiłkowy na innym poziomie,
więc może różnić się u Was.
Dodam, że lekko zapycha nos i podrażnia śluzówkę, więc to klasyka gatunku przy tej substancji, jednak ta trójka nie powoduje "strucia" organizmu.
Uważam, że te 3-CMC zadowoli wielu.
Ocena produktu: 8,5/10.
Prezentuje się tak.
Tester: Ponad 3 dychy na karku, wzrost 185 cm, waga 96kg, uprawiam sport pól-profesjonalnie.
Dobra do rzeczy:
Twarde kamyczki, lekko „oszronione”, uwaga mocno strzelają na boki !
PróbA uczuleniowa: 20mg – po odczekaniu 30 min. i braku reakcji alergicznej przeszedłem do testów.
Aplikacja sniffem 120mg wchodzi szybko do 5 min, następuje wyostrzenie zmysłów, podekscytowanie bodźcami jak muzyka, rozmowa.
Działanie do 60 min z parciem na kolejną kreskę.
150 mg to odpowiednia dla mnie ilość, libido w górę, nie jest to jakiś kosmos, ale wyraźny jego wzrost, z czasem muzyka gorzej zaczęła wchodzić, więc przeszedłem na wielogodzinne debaty, przyjemny stan.
Seks po tym jest możliwy i nie potrzeba czymś się wspomagać.
Ten produkt jest bardziej speedowy, niż euforyczny (oczywiście jest też jakiś procent jej też).
Nie wjeżdża jakiś specjalnie na serce, puls nawet sobie zmierzyłem przed – był 82 BPM, po 2 kreskach 107 BPM, więc umiarkowany około 20% wzrost.
U każdego może być inny, z racji na uprawiany sport o wysokiej intensywności mogę mieć spoczynkowy i wysiłkowy na innym poziomie,
więc może różnić się u Was.
Dodam, że lekko zapycha nos i podrażnia śluzówkę, więc to klasyka gatunku przy tej substancji, jednak ta trójka nie powoduje "strucia" organizmu.
Uważam, że te 3-CMC zadowoli wielu.
Ocena produktu: 8,5/10.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !