Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uwaga OSZUST na forum - DGEloV
24.01.2025, 05:35
@"LOBO"
Ty już tak nie cfaniakuj żeś wiedzioł bo chuja żeś wiedzioł tak samo jak chuja żeś wiedzioł że niby M7G9O toDiabeuu666
Także weź swoją szklaną kulę odeślij do wróżbity Macieja na serwis bo znów ci szfankóje mondralo.
Dżizas, jak mnie wkurwia takie cfaniakowanie po fakcie...to gorsze od klocka lego ukrytego w kapciu jest.
Ty już tak nie cfaniakuj żeś wiedzioł bo chuja żeś wiedzioł tak samo jak chuja żeś wiedzioł że niby M7G9O to
Także weź swoją szklaną kulę odeślij do wróżbity Macieja na serwis bo znów ci szfankóje mondralo.
Dżizas, jak mnie wkurwia takie cfaniakowanie po fakcie...to gorsze od klocka lego ukrytego w kapciu jest.
26.01.2025, 19:26
co za mały frajerzyna
oby karma do ciebie wróciła i oby ciebie ktoś porządnie przekręcil

26.01.2025, 19:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2025, 19:39 przez Lifeisbrutal.)
O kurwa....
Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Ogólnie tenDGEloV to aka Szaryno123 , kiedyś pisał o tym na czacie. Nie dość, że zgarnia sample i nie potrafi nic napisać to jeszcze wyjebke teraz zrobił...
No nie ładnie z jego strony. moher Dużo straciłeś?
Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Ogólnie ten
No nie ładnie z jego strony. moher Dużo straciłeś?
26.01.2025, 22:36
Pieniądze rzecz nabyta, ale nie wierzyłem że w takim gronie takie pedały są obecne