Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ross Ulbricht, założyciel SIlk Road został ułaskawiony przez Donalda Trumpa
22.01.2025, 22:26
smakosz
Wiesz nazywanie ćpania "wolnością" wyboru od razu wskazuje, jak mocno tkwisz w mechanizmie, o którym powyżej wspomniałem.
Nikt zdrowy nie ćpa, albo zrobi to raz i da se z tym spokój w chuj.
Ludzie się w dragi wpierdalają, a narkobiznes sobie na nieszczesliwcach zarabia. Krótka piłka, to nie jest stół że słodyczami, jak niektórym się może wydawać.
Firana
Wiesz ja bym to samo mówił przed sądem na jego miejscu xD
Wiesz nazywanie ćpania "wolnością" wyboru od razu wskazuje, jak mocno tkwisz w mechanizmie, o którym powyżej wspomniałem.
Ludzie się w dragi wpierdalają, a narkobiznes sobie na nieszczesliwcach zarabia. Krótka piłka, to nie jest stół że słodyczami, jak niektórym się może wydawać.
Firana
Pierdolenie o szopenie Nikt zdrowy nie ćpa? A jak sie zapatrujesz na picie alkoholu? Bo gdyby twoja lewacka teoria miała sens to by znaczyło że zdecydowana większość ludzi na ziemi jest chora bo sporadyczne picie alkoholu czy ćpanie nie świadczy od razu że ktoś ma problem i jest chory bo nie każdy kto stosuje używki jest chory. Ludzie mają normalne życie prace rodzine i używki były i są nie odłączoną częścią życia. Chochlik to tak samo jakbyś oskarżał właściciela sklepu monopolowego albo po prostu sklepu że przez niego ludzie zostali alkoholikami i zjebali swoje życie. Ich też oskarżasz bo w sklepie mogli kupić destrukcyjny alkohol?
smakosz a coz to am wspólnego z kuśką sterczącą bardziej w prawo czy lewo skrettnie ;-)...to jest kwestia wyboru!! i rowniez niezdrowa choroba...i chochliczek am racyje i ten ten jak mu tam ...smakosz kupsztalka ;-)...coz za duzo toz to niezdrowo jak mawia przysłowie...wszystko am swe granice i priorytety, kazdy am swoj rozum i jest kowalem swego zywota...
jak chcesz ostrzyc patyczka 89 godzin z rzedu...to se to rob, a to ze bedziesz mail strupy na grzybie to se to sam zes panie uczynil...i zryj co zes se nawazyl myster ;-D...i to mzona przelozyc na kazdy aspekt zycia czleka
nikt nei bedzie za doroslym czlekiem 24 na 7 chadzal i go piescil jak niemowlę...
najlepszy przykald to ammy tu...weilki redaktor sp. zydzilla..taki to on smart-ass byl...na etmat dragow...jechal innym iz sa tepakami i sie krzywdzą, aaa wpindolil dawke smeirtelna BDO 12.5 ml tylko piwo uratowlo mu zycie...i to mu napisalem!!! a meisiac pozneij sie chop przecpol!!!!
smakosz kurwaaa PAnie kochanyyy mowiem ogolem do ludu zloetgo pinknego a nie stricte per juu mlodaa-foka..ludzie ...!!! ogarnijta swe psiory pazausta why ju nat kuamjet this ;D
smakosz i absolutnei amsz arcje dragi i alko to jest dokaldnie to samoo...wystarczy odwrocic sytaucje..to illegal ato legal ;-) tak samo jak seksualne lubieze...
jak chcesz ostrzyc patyczka 89 godzin z rzedu...to se to rob, a to ze bedziesz mail strupy na grzybie to se to sam zes panie uczynil...i zryj co zes se nawazyl myster ;-D...i to mzona przelozyc na kazdy aspekt zycia czleka
nikt nei bedzie za doroslym czlekiem 24 na 7 chadzal i go piescil jak niemowlę...
najlepszy przykald to ammy tu...weilki redaktor sp. zydzilla..taki to on smart-ass byl...na etmat dragow...jechal innym iz sa tepakami i sie krzywdzą, aaa wpindolil dawke smeirtelna BDO 12.5 ml tylko piwo uratowlo mu zycie...i to mu napisalem!!! a meisiac pozneij sie chop przecpol!!!!
smakosz kurwaaa PAnie kochanyyy mowiem ogolem do ludu zloetgo pinknego a nie stricte per juu mlodaa-foka..ludzie ...!!! ogarnijta swe psiory pazausta why ju nat kuamjet this ;D
smakosz i absolutnei amsz arcje dragi i alko to jest dokaldnie to samoo...wystarczy odwrocic sytaucje..to illegal ato legal ;-) tak samo jak seksualne lubieze...
nie wiem do kogo piszesz mordo o jakimś ostrzeniu patyczka ale ja mam kobietę od kilku lat i nie musze tego praktykować więc pudło z twojej strony i mało poważne zachowanie z twojej strony że próbujesz kogoś w ten sposób ośmieszać a o lewackim podejściu pisałem dlatego bo chochlik uważa założyciela silk road za kogoś kto calkowicie odpowiada za to że ktoś spierdolił swoje życie przez dragi. Jakby to on im na siłe te dragi wciskał
LOBO oznaczyłeś moją skromną osobe i pisałeś post więc normalne że przyjąłem to jakbyś bezpośrednio do mnie pisał
LOBO no tak zgadza sie mordeczko ale nie można mówić tego co chochlik o każdym człowieku który sporadycznie używa alkoholu czy narkotyków że jest chory bo używki zawsze były częścią kultury i życia społecznego
LOBO oznaczyłeś moją skromną osobe i pisałeś post więc normalne że przyjąłem to jakbyś bezpośrednio do mnie pisał
LOBO no tak zgadza sie mordeczko ale nie można mówić tego co chochlik o każdym człowieku który sporadycznie używa alkoholu czy narkotyków że jest chory bo używki zawsze były częścią kultury i życia społecznego
27.01.2025, 15:03
Dożywocie za handel bez sensu wyrok prawie jak w korei.... mordercy i pedofile takich wyroków nie dostają. Ale co tam lepiej skazać na większy wyrok kogoś kto zarobił pieniądza bo ludzie chcieli pocpac sami z własnej woli niż kogoś kto zgwałcił 4 letnia dziewczynkę bo jest pierdolonym zboczeniem... co to za chory swiat.
27.01.2025, 16:18
(22.01.2025, 22:26)Chochlik napisał(a): smakosz
Firana
Poki co to na tobie zarabia przemysl farmaceutyczny i nootropowy, gdzie juz nawet nie odrozniasz prawdy od fikcji.
Jedyna osoba tkwiaca w mechanizmie jestes ty, nie dosc ze obrazasz ludzi od cpunow gdzie sam wpierdalasz modafinil w ilosciach hurtowych i twierdzisz ze wszystko jest ok, a dwa to ty nawet nie jestes w 10% mezczyzna.
Idz tam bron praw osob niebinarnych czy innych, zniknij z tego forum jak to juz zaznaczales.
You little attention whore