Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stimulant/wapo
24.01.2025, 15:50
Witam wszystkich ✋🏼
Czy w tej chwili jest coś do wapowania?🧐
Ponieważ na sprzedaż są tylko trójki i czwórki jeśli dobrze widzę 🤷🏼
Czy w tej chwili jest coś do wapowania?🧐
Ponieważ na sprzedaż są tylko trójki i czwórki jeśli dobrze widzę 🤷🏼
24.01.2025, 16:06
To zależy w jakim sklepie...
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz.
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.01.2025, 08:04
Na cebuli nikt nie ma Nepa, tz jest jeden ale na wysyłkę czeka się ponad miesiąc
28.01.2025, 09:28
Vapo Nepa jak dla mnie nie jest warte takiego szukania jeśli ciężko go dostać.
Od siebie dodam coś o vapo.
Nie wrócę do tego już nigdy. Niszcząca metoda przyjmowania środków to jest. Vapowalem prkatycznie wszytko i za długo większość vapo kończyła się tak jak u każdego ze jak się towar nie skończył to dopiero jest koniec. Później się trochę zmieniło może dlatego jak się było w ciągu to już było inaczej nie musiałeś wyjebac wszystkiego. Nawet dało się iść spać wspomagając sie nie dużymi dawkami innych substancji. Pójście do pracy było masakryczne….
Nic lepszego do vapo nie ma niż a phip ✊
Typowe stymulanty wypierdalaja potężnie no md PHP nie raz po Buchu to się lewitowało nad podłogą.
Najgorsze co przeżyłem po vapo to błąd vendora który pomylił chyba md PHP z cana 10min koszmaru na bani to był vendor WCrc jakoś tak od kibla ale gościa wspominam bardzo dobrze nawet jak zniknął z forum. Tylko to było kawał czasu temu.
Vapo to potężne zło pamiętajcie
Od siebie dodam coś o vapo.
Nie wrócę do tego już nigdy. Niszcząca metoda przyjmowania środków to jest. Vapowalem prkatycznie wszytko i za długo większość vapo kończyła się tak jak u każdego ze jak się towar nie skończył to dopiero jest koniec. Później się trochę zmieniło może dlatego jak się było w ciągu to już było inaczej nie musiałeś wyjebac wszystkiego. Nawet dało się iść spać wspomagając sie nie dużymi dawkami innych substancji. Pójście do pracy było masakryczne….
Nic lepszego do vapo nie ma niż a phip ✊
Typowe stymulanty wypierdalaja potężnie no md PHP nie raz po Buchu to się lewitowało nad podłogą.
Najgorsze co przeżyłem po vapo to błąd vendora który pomylił chyba md PHP z cana 10min koszmaru na bani to był vendor WCrc jakoś tak od kibla ale gościa wspominam bardzo dobrze nawet jak zniknął z forum. Tylko to było kawał czasu temu.
Vapo to potężne zło pamiętajcie
28.01.2025, 20:40
Osamaa
Vapowałeś praktycznie wszystko, co nadawało się do vapowania, czy rzeczywiście praktycznie wszystko?
Bo te nieprzeznaczone do palenia mają imo katastrofalne skutki uboczne.
Z 3CMC które nie nadaje się do vapowania miałem kiedyś następującą sytuację.
Musiałem walnąć na szybko (bardzo szybko). Nie miałem z czego zrobić zwijki, więc użyłem ustnika od epapierosa.
Ustnik z reguły jest wilgotny, więc większość proszku ze szczura tam zostało, potem spadło na grzałkę, a ja celem zaspokojenia głodu nikotynowego zacząłem to palić.
Krótko mówiąc, nie polecam. Rzyganko, mdłości przez cały dzień, poczucie być na zwale mimo dorzutek normalnie sniffem i poważne zaburzenia wzroku. (cały świat widziałem jakby był z klocków lego)
Vapowałeś praktycznie wszystko, co nadawało się do vapowania, czy rzeczywiście praktycznie wszystko?
Bo te nieprzeznaczone do palenia mają imo katastrofalne skutki uboczne.
Z 3CMC które nie nadaje się do vapowania miałem kiedyś następującą sytuację.
Musiałem walnąć na szybko (bardzo szybko). Nie miałem z czego zrobić zwijki, więc użyłem ustnika od epapierosa.
Ustnik z reguły jest wilgotny, więc większość proszku ze szczura tam zostało, potem spadło na grzałkę, a ja celem zaspokojenia głodu nikotynowego zacząłem to palić.
Krótko mówiąc, nie polecam. Rzyganko, mdłości przez cały dzień, poczucie być na zwale mimo dorzutek normalnie sniffem i poważne zaburzenia wzroku. (cały świat widziałem jakby był z klocków lego)
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać