Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ghb gdzie (dla mnie!!!!)
29.01.2025, 18:23
LOBO
BDO jest 250ml za stówkę na Erli i to nawet od tej samej firmy co GBL w czasach legalności i to właśnie miałem zamawiać już dawno, ale poczytałem później wątek zbiorczy na H, większość opinii jest negatywna (wymioty nawet przy małych dawkach, ból brzucha, szczanie na brązowo).
GBLa przerobiłem dość sporo, jakieś mam.
Ogólnie bardzo lubuję się w działaniu, jakie wykazuje alkohol/gbl więc szukam sobie alternatywy (nie chcę walić wódy) Szczególnie przy detoksach od ketonów.
BDO jest 250ml za stówkę na Erli i to nawet od tej samej firmy co GBL w czasach legalności i to właśnie miałem zamawiać już dawno, ale poczytałem później wątek zbiorczy na H, większość opinii jest negatywna (wymioty nawet przy małych dawkach, ból brzucha, szczanie na brązowo).
GBLa przerobiłem dość sporo, jakieś mam.
Ogólnie bardzo lubuję się w działaniu, jakie wykazuje alkohol/gbl więc szukam sobie alternatywy (nie chcę walić wódy) Szczególnie przy detoksach od ketonów.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać
29.01.2025, 18:39
BDO to ubogi kuzyn Giebelsa..w. większych dawkach klepie rowniez..zamarza przy niskich temperatucrach
...i wcale nei jest tak ze sie rzyga...aaa i co bardzo wazne nie mozna pic alko i bidzioka...przerobilem tego i tego mnostwo...cenie bardzo...depresanty...jedni z mych faworytens ;-) dragowych
...i wcale nei jest tak ze sie rzyga...aaa i co bardzo wazne nie mozna pic alko i bidzioka...przerobilem tego i tego mnostwo...cenie bardzo...depresanty...jedni z mych faworytens ;-) dragowych
29.01.2025, 18:50
LOBO
Namówiłeś Pan.
Pokończę wszystkie rozpoczęte detoksy i się za to zabiorę.
W ramach ciekawostki znalazłem coś takiego:
"Jak chcecie polepszyc i zostaly wam jeszcze w glowie jakies szare komorki to kupta na allegro proszek miedziowy, trzeba wlac 1L BDO do garnuszka, wsypac z 50g miedzi, grzac do ponad 200stC i mieszac… po paru godzinach odfiltrowac miedz i zostaje GBL" - użytkownik innego forum.
Namówiłeś Pan.
Pokończę wszystkie rozpoczęte detoksy i się za to zabiorę.
W ramach ciekawostki znalazłem coś takiego:
"Jak chcecie polepszyc i zostaly wam jeszcze w glowie jakies szare komorki to kupta na allegro proszek miedziowy, trzeba wlac 1L BDO do garnuszka, wsypac z 50g miedzi, grzac do ponad 200stC i mieszac… po paru godzinach odfiltrowac miedz i zostaje GBL" - użytkownik innego forum.
29.01.2025, 19:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.01.2025, 19:13 przez kot_kreskowy.)
M7G9O
Jak coś to pod tym linkiem masz pdf z urzędu patentowego o syntezie PGBL
https://www.google.pl/url?sa=t&source=we..._WXf-L4k-S
Taka ciekawostka 😎
Jak coś to pod tym linkiem masz pdf z urzędu patentowego o syntezie PGBL
https://www.google.pl/url?sa=t&source=we..._WXf-L4k-S
Taka ciekawostka 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Wczoraj, 00:43
kot_kreskowy
Dziękuję bardzo.
W małego chemika chyba nie chcę się bawić. Szczególnie że nie mam warunków.
Nawet takich, żeby osiągnąć 200 stopni, bo na kuchence gazowej nie ma szans. Może ewentualnie na 2 palniki (te takie kierunkowe).
No i patrząc na cenę gotowego już produktu, to sens też jest chyba znikomy.
Ale artykuł bardzo ciekawy, dzięki.
LOBO
Właśnie ze względu na tą małą wszechstronność miksowania takich substancji, pewnie przedłuży mi się z tym testowaniem.
Póki co od ponad 2 tygodni nie tykam ketonów i raczę się jedynie THC wspomaganym od czasu do czasu benzo i chciałbym to pociągnąć jak najdłużej.
A benzo z BDO czy Gieblem na pewno nie zamierzam miksować, a i będzie trzeba odczekać odpowiednio długo, żeby zeszło z organizmu.
Ale co do tego co aktualnie biorę, a od czego jestem czysty i jak idzie detoks, założę pewnie nowy wątek.
Słyszałem, że dawkowanie BDO jest ciut większe niż GBL, ale pewnie i tak zacznę od maksymalnie 1ml.
Dziękuję bardzo.
W małego chemika chyba nie chcę się bawić. Szczególnie że nie mam warunków.
Nawet takich, żeby osiągnąć 200 stopni, bo na kuchence gazowej nie ma szans. Może ewentualnie na 2 palniki (te takie kierunkowe).
No i patrząc na cenę gotowego już produktu, to sens też jest chyba znikomy.
Ale artykuł bardzo ciekawy, dzięki.
LOBO
Właśnie ze względu na tą małą wszechstronność miksowania takich substancji, pewnie przedłuży mi się z tym testowaniem.
Póki co od ponad 2 tygodni nie tykam ketonów i raczę się jedynie THC wspomaganym od czasu do czasu benzo i chciałbym to pociągnąć jak najdłużej.
A benzo z BDO czy Gieblem na pewno nie zamierzam miksować, a i będzie trzeba odczekać odpowiednio długo, żeby zeszło z organizmu.
Ale co do tego co aktualnie biorę, a od czego jestem czysty i jak idzie detoks, założę pewnie nowy wątek.
Słyszałem, że dawkowanie BDO jest ciut większe niż GBL, ale pewnie i tak zacznę od maksymalnie 1ml.