Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo"
03.02.2025, 18:13
DarkSonia
M7G9O
Ja się leczę prywatnie i nie narzekam. Postępy są, tylko dopiero teraz będę mógł uderzyć mocniej w psychoterapię, na co nie pozwalała mi wcześniej sytuacja finansowa.
Jeśli chodzi o leczenie na NFZ to jestem zdania, że pozostawia wiele do życzenia.
Z szamaństwem chyba żartujecie, na to jest przecież paragraf.
M7G9O
Ja się leczę prywatnie i nie narzekam. Postępy są, tylko dopiero teraz będę mógł uderzyć mocniej w psychoterapię, na co nie pozwalała mi wcześniej sytuacja finansowa.
Jeśli chodzi o leczenie na NFZ to jestem zdania, że pozostawia wiele do życzenia.
Z szamaństwem chyba żartujecie, na to jest przecież paragraf.
ja Ci serio życzę dobrze Chochlik
ale czasami warto się przejść zamiast do lekarza...
to na zwykły spacer - za miasto.
Zając sie czymś, i skończyć pierdolić wszystkim dookoła o swoim stanie zdrowia, bo w sumie każdy ma to w dupie ( nie nie mówię że ja mam czy ktoś stąd tutaj ).
Każdy w tym świecie zajęty jest swoja super egzystencją ziemską, która w sumie polega na odjebaniu dnia, zarobieniu trochu grosza i pójściu spać.
Nieliczni czasami się popatrzą w gwiazdy, zrobią łyka zwykłej wody bez dodatku kofeiny, i pomyślą...
ja 3mam cały czas za Ciebie kciuki!
pomimo tego, że walisz takimi textami że mam ochote Ci przyjebać
ale czasami warto się przejść zamiast do lekarza...
to na zwykły spacer - za miasto.
Zając sie czymś, i skończyć pierdolić wszystkim dookoła o swoim stanie zdrowia, bo w sumie każdy ma to w dupie ( nie nie mówię że ja mam czy ktoś stąd tutaj ).
Każdy w tym świecie zajęty jest swoja super egzystencją ziemską, która w sumie polega na odjebaniu dnia, zarobieniu trochu grosza i pójściu spać.
Nieliczni czasami się popatrzą w gwiazdy, zrobią łyka zwykłej wody bez dodatku kofeiny, i pomyślą...
ja 3mam cały czas za Ciebie kciuki!

03.02.2025, 18:27
DarkSonia
ja nie lubię spacerów, bo są nudne. Mam inne sposoby na zagospodarowanie wolnego czasu.
Poza tym to co ja Ci robię że mnie chcesz bić xD skąd ta nienawiść?
Rweqerew333
Skąd masz takie, swoją drogą fałszywe informacje? Co jeszcze dopowiedzieliście sobie do mojej historii?
ja nie lubię spacerów, bo są nudne. Mam inne sposoby na zagospodarowanie wolnego czasu.
Poza tym to co ja Ci robię że mnie chcesz bić xD skąd ta nienawiść?

Rweqerew333
Skąd masz takie, swoją drogą fałszywe informacje? Co jeszcze dopowiedzieliście sobie do mojej historii?
03.02.2025, 18:28
Wywnioskowałem po substancjach, których nie przepisuje lekarz, a które zażywasz.
03.02.2025, 18:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2025, 18:45 przez Rweqerew333.)
(25.01.2025, 20:08)Chochlik napisał(a): kofeina 200 - 200 - 200
beta alanina 800 - 800 - 800
kreatyna 1250 - 1250 - 1250
Noopept jednak stop.
Wenlafaksyna 300 - 0 - 0
Amisulpryd 100 - 100 - 0
Modek 200 - 200 - 0
Trazodon 0 - 0 - 100
Karba stop
03.02.2025, 18:49
03.02.2025, 19:26