Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Oto nowy sort
Tester jednak nie wytrzymał i zajebał dzisiaj
Twarde kamienie ale idą w palcach
Brak jakiego kolwiek zapachu, ja nie czuje
W nos nakurwia aaaaa jak mocno ale przyjemnie
Po 2 minutach ból przechodzi bo zaczyna się pizda
Silna wazkonstrykcja, zimne ręce i stopy
Cały człowiek zalany potem
Wystrzał, skupienie, miele ciągle szczeną ciężko trafić w przyciski na telefonie
Dawka 160mg, zadko biorę ten test po +- miesiącu przerwy
Ostatni kamień który waliłem to też miało być 3cmc ale z ulicy, był w kurwę słabszy a to na prawdę dobry temat
Polecam !
Tester jednak nie wytrzymał i zajebał dzisiaj
Twarde kamienie ale idą w palcach
Brak jakiego kolwiek zapachu, ja nie czuje
W nos nakurwia aaaaa jak mocno ale przyjemnie
Po 2 minutach ból przechodzi bo zaczyna się pizda
Silna wazkonstrykcja, zimne ręce i stopy
Cały człowiek zalany potem
Wystrzał, skupienie, miele ciągle szczeną ciężko trafić w przyciski na telefonie
Dawka 160mg, zadko biorę ten test po +- miesiącu przerwy
Ostatni kamień który waliłem to też miało być 3cmc ale z ulicy, był w kurwę słabszy a to na prawdę dobry temat
Polecam !
01.02.2025, 18:45
Miałem w ten weekend wziąć się za konsumpcję drugiej nagrody, czyli tej trójeczki, jednak nie dam rady, bo wróciła mi grypa. Chyba nie zaleczyłem się do końca, bo kilka dni było dobrze, ale teraz znowu czuję się tragicznie, więc za testy się nie zabiorę. Proszę o wyrozumiałość, jak tylko dojdę do siebie, to z całą pewnością się za to wezmę i zdam odpowiednią recenzję.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.02.2025, 17:33
Po testach mogę dodać, że zwała wyjątkowo mała, jeśli mówimy o zwale "psychicznej". Po zjedzeniu porządnego śniadania było okej. Nawet zrobiłem parę pożytecznych rzeczy, co zazwyczaj na zawale się u mnie nie zdarza. Jednak zalecam zadbać jakoś o nos bo po wciągnięciu gieta była TRAGEDIA. Przełyk popażony i ból w zatokach, mimo że na koniec zabawy zrobiłem irygacje. Może irygacja co dawkę? Albo jakiś inny lepszy sposob?
Wczoraj, 22:47
Ziomeczek mnie poczęstował nowym sortem trójki i z nosem, zatokami czy gardłem było wszystko w porządku. Wiadomo - śluzówka podrażniona, pod koniec były smarki z krwią, ale to raczej norma. Poszło na łebka prawie gram 3CMC i ponad dwa giety 4MMC.
W moim przypadku irygacja pomaga, a stosuję ją zawsze na koniec zabawy i często też w jej trakcie przepłuczę sobie nos oraz zatoki. Może problem leży w zbyt długim zwlekaniem z wysmarkaniem się po kresce? Zdarzało mi się tak się porobić, że dopiero po pół godziny albo nawet godzinie przypominałem sobie, że siedzę z zawalonym nosem i wtedy obrażenia jakie ponosiła śluzówka zawsze były wyższe. Wg mnie trzeba się wysmarkać po upływie 5-15 min po wciągnięciu linki.
W moim przypadku irygacja pomaga, a stosuję ją zawsze na koniec zabawy i często też w jej trakcie przepłuczę sobie nos oraz zatoki. Może problem leży w zbyt długim zwlekaniem z wysmarkaniem się po kresce? Zdarzało mi się tak się porobić, że dopiero po pół godziny albo nawet godzinie przypominałem sobie, że siedzę z zawalonym nosem i wtedy obrażenia jakie ponosiła śluzówka zawsze były wyższe. Wg mnie trzeba się wysmarkać po upływie 5-15 min po wciągnięciu linki.
Wczoraj, 23:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 23:24 przez Rweqerew333.)
(Wczoraj, 22:47)AleSieNacpalem napisał(a): smarki z krwią, ale to raczej norma
Nie normalizowałbym tego. U mnie nigdy się nie zdarzyło smarkać krwią. Zwłaszcza po sortach nabytych u Escobar.
Raz w życiu poleciała mi krew po trójce jak odrywałem typowe żółte strupy z wnętrza nosa kolejnego dnia - ale to był uliczny, ciemnobrązowy sort niewiadomego pochodzenia.
(Wczoraj, 22:47)AleSieNacpalem napisał(a): trzeba się wysmarkać po upływie 5-15 min po wciągnięciu linki
Ale za to +1 ziomeczku. Dokładnie tak. Ja stosuje 15 min.
Generalnie testując ostatnie sorty tej trójki - zawalało nos ale smarkanie na lajcie - sama przyjemność zajebać takiego potężnego smarka i nos nagle drożny
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
Najważniejsze w 3CMC jest ogarnąc dobrze materiał przed zapodaniem do noska ( jeśli takową formę się preferuje )
tak wiem, że ogarnianie tego to nie mefedronik, przyciśniesz kartą i temat prawie idealny...
wtedy nosek najmniej cierpi... on sie głównie zatyka od tych źle sprasowanych kryształków.
A jak podraznisz nimi śluzówkę, a potem sobie źle przyjebiesz banknot albo cokolwiek z tempawa koncówką do noska to mozna tę śluzówkę łatwo uszkodzić... ja tak miałam miesiąc temu a nigdy mi krew z nosa nie leciała, a temat czasami leciał w kilka gram w noc.
Drugą zaletą jest to ( przynajmniej ja tak czuję ), że im lepiej sobie to sprasujemy tym lepiej wchodzi!
a do tego... jeśli do snifa dorzucisz oral w soczku słodkim jakimś to już w ogóle jest bomba.
Dla mnie recepta na ogarnięte ćpanie 3CMC jest właśnie taka.
dobrych lotów haha
tak wiem, że ogarnianie tego to nie mefedronik, przyciśniesz kartą i temat prawie idealny...
wtedy nosek najmniej cierpi... on sie głównie zatyka od tych źle sprasowanych kryształków.
A jak podraznisz nimi śluzówkę, a potem sobie źle przyjebiesz banknot albo cokolwiek z tempawa koncówką do noska to mozna tę śluzówkę łatwo uszkodzić... ja tak miałam miesiąc temu a nigdy mi krew z nosa nie leciała, a temat czasami leciał w kilka gram w noc.
Drugą zaletą jest to ( przynajmniej ja tak czuję ), że im lepiej sobie to sprasujemy tym lepiej wchodzi!
a do tego... jeśli do snifa dorzucisz oral w soczku słodkim jakimś to już w ogóle jest bomba.
Dla mnie recepta na ogarnięte ćpanie 3CMC jest właśnie taka.
dobrych lotów haha
mrrrrau
11 godzin(y) temu
No ja właśnie zawsze kruszę drobno w pył najbardziej jak się da i nigdy nie miałem krwotoku.
Najbardziej mnie wkurwia jak po sniffie wylatuje z nosa - a to zdarza się wtedy gdy za słabo skruszone.
Najbardziej mnie wkurwia jak po sniffie wylatuje z nosa - a to zdarza się wtedy gdy za słabo skruszone.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
6 godzin(y) temu
Nie wiem jak aktualny batch, ale ja nigdy problemów z noskiem po tej trójce nie miałem. Jedynie zajebany nos, ale po ketonach to normalne.
(02.02.2025, 17:33)kalakanin napisał(a): Po testach mogę dodać, że zwała wyjątkowo mała, jeśli mówimy o zwale "psychicznej". Po zjedzeniu porządnego śniadania było okej. Nawet zrobiłem parę pożytecznych rzeczy, co zazwyczaj na zawale się u mnie nie zdarza. Jednak zalecam zadbać jakoś o nos bo po wciągnięciu gieta była TRAGEDIA. Przełyk popażony i ból w zatokach, mimo że na koniec zabawy zrobiłem irygacje. Może irygacja co dawkę? Albo jakiś inny lepszy sposob?Irygację najlepiej robić według mnie Irigasinem i roztworem hipertonicznym, to znaczy wrzucasz 2 saszetki do buteleczki i tym czyścisz sobie nos i zatoki.
https://irigasin.pl/irigasin/
Ja odczekuję jakieś 2h od takiej irygacji nosa i dopiero stosuje rinopanteine, o której wspomnina. M7G9O w wersji maści do nosa.
(https://www.drmax.pl/rinopanteina-masc-d...-100011985)
To co pisze DarkSonia,że bez porządnego rozdrobienia materiały możecie mieć uszkodzenia śluzówki w stopniu znacznym, to się wszystko zgadza.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !